cazare in Slanic Moldova

cazare in Slanic Moldova | Autor: mamacangur

Link direct la acest mesaj

Cine a fost recent in aceasta statiune?
Cum vi s-a parut si unde ati fost cazati? Ma intereseaza camera sub 100 ron/noapte si sa stiu cam ce posibilitati ar fi pt. o familie cu 2 copii mici.
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Noi am fost vara trecuta si am stat la Vila Rica,situata vis a vis de parc,am fost multumita, curatenie,liniste, bucatarie complet utilata si f. curata, (am zis ca n-am sa intru in bucatarie in concediu dar din pacate in Slanic se mananca f. prost la restaurantele existente si am mai facut cate ceva de mancare).
Vila a fost pana de curand cu circuit inchis, parca in jur de 100 lei am platit cazarea pe noapte(depinde de confortul pe care il doresti(camerele de la mansarda sunt mai ieftine.
Cauta pe site-ul lor pentru mai multe informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Multumesc pentru raspuns. A fost cineva anul acesta? Cum arata statiunea_ ma pot aproviziona de acolo cu fructe si legume proaspete (nu avem masina)?
Cazare la particulari stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rapsody spune:

Cel mai ieftin e la vila CFR si la Vila Pufu, cam 70 Ron/noapte.
Exista piata de legume fructe.Statiunea e foarte frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Statiunea este curata, exista un parc mare, ingrijit, ei se lauda ca exista supraveghere video pentru toata statiunea, fata de alte statiuni balneo arata f. bine. Exista intr-adevar o piata de legume fructe dar noi n-am gasit mare lucru acolo.Doar pepeni.Mie imi place tare mult zona cu izvoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

M-am tot uitat la vila Pufu, dar nu stiu cum e mancarea la restaurantul care o deserveste...

Mergi la inceput