Florile de liliac mai-iun2010 au ajuns la scutece!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Roxanici felicitari lui Horia!Vezi?In doar cateva zile a facut ceva progreseSunteti pe drumul cel bun
Ai mers cu el la medic pana la urma?

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

astazi avem de felicitat multa lume, asa ca :

Felicitari HORIA!!!!!

Felicitari Cris pentru trecerea cu bine peste examene!!!
(dar chiar asa, cand mai aveti timp si rabdare pentru studiu???)

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Legat de mancare, eu ii dau lui Tudor si ciorba/ supa , adica cred ca fac ceva asemenator cu ce povestea Rocsy dar si mancarica (felul 2) dupa ce ii strivesc cu furculita legumele.
Oricum, zilele astea nu prea mananca bine, din cauza caldurii. Mananca in schimb, fructe la greu si Slava domnului nu avem probleme cu burtica.

In rest, ne topim, ne topim.....

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata!
Sunt din nou in campul muncii la datorie, cafeaua o ofer eu! Aveti grija la cat beti pe caldurile astea!

Azi noapte a fost groaznic de cald!

Noi de felul nostru suntem ciorbari. Lui fi-miu i-am dat supa crema cu legume. a mancat de vreo 2 ori, a treia oara cand a vazut ca nu-i cu carne nu a mai cascat gura. Sambata am facut pt noi o ciorba mai varatica cu legume, fidea din orez (de cand le-am descoperit numai d-astea consumam), iar in ea am pus pulpa de pui fiarta separat pe care apoi am rupt-o fasiute. I-am pastrat si lui vreo 3 polonice inainte de a adauga chestiile de adulti in ea. A mancat-o cu painica inmuita si a fost un succes. La noi se mananca la 2 linguri, una el si una cu care ii dau eu sa manance. Cu a lui lua lichid si facea precup popa cu ea in 4 directii. Deh, rezultate fara sacrificii nu se poate! Ieri nu avrut sa mance cartof fiert decat din furculita de adult. Eu directionam catre gurita lui, caci el numai in ochi reusea sa o directioneze! Seamana cu ma-sa! sa nu stati in jurul meu cand ma apuc sa gesticulez cu astfel de "arme albe"!

Cris- felicitari pt licenta! In ce te-ai licentiat? Adica ce profesie ai acu'?
Roxanici-ma bucur foarte mult pt Horia! Tot asa sa o tina!

Mergi la inceput

Neata!
Multumesc de cafea Nico,acum am terminat-o(facuta de la ora 7 ,cand Sebi s-a trezit cu gandul sa fuga la Taco(cainele) sa-i dea fruntos(cand ii zicem fruntos vine sa-l pupam pe frunte)];si ce-l mai lingea cainele pe frunteee,mama mama
Bine ca nu-mi plac pupaturile pe gura intre parinti si copii,ca nu vreau sa-mi imaginez ce sarut iesea intre catel si miezos
Nico,in contabilitate m-am licentiat dar sincer nu ma simt cu f mult mai desteapta decat cand am inceput facultateaMa gandeam sa fac farmacie acum

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Daca ai bani sa-ti deschizi propria farmacie, vei fi cea mai tare! Si magazinul tau si iti calculezi profitul singura, ca deh vei sti si cum sta treaba cu contabilitatea!

De ce farmacie, de la ce-ti vine inspiratia catre farmacie?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Daca ai bani sa-ti deschizi propria farmacie, vei fi cea mai tare! Si magazinul tau si iti calculezi profitul singura, ca deh vei sti si cum sta treaba cu contabilitatea!

De ce farmacie, de la ce-ti vine inspiratia catre farmacie?

Mamica unui buburuz
Nuuuuu,ma referam la facultatea de farmacie
Trebuie sa ma orientez catre ceva ca eu am intrat din somaj in concediu maternal..deci nu am unde sa ma intorc in campul muncii...

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Neata !

Cris ar fi o alegere buna , e o profesie cu care iti gasesti usor job si salariile sunt frumusele
Doar ca dureaza 5 ani facultatea si e destul de grea, eu una nu as mai face inca o data facultatea cand ma gandesc ce volum de invatat era pe mine in sesiune.
Dar daca te hotarasti vezi ca acu sunt admiterile, la noi la Cluj e prin 20 iulie, da-i repede bataie sa nu mai pierzi un an.

Mergi la inceput

Pai la facultate ma refeream si eu! Farmacia o deschizi dupa ce termini facultatea! Vroiai s-o iei pe scurtatura?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Neata !

Cris ar fi o alegere buna , e o profesie cu care iti gasesti usor job si salariile sunt frumusele
Doar ca dureaza 5 ani facultatea si e destul de grea, eu una nu as mai face inca o data facultatea cand ma gandesc ce volum de invatat era pe mine in sesiune.
Dar daca te hotarasti vezi ca acu sunt admiterile, la noi la Cluj e prin 20 iulie, da-i repede bataie sa nu mai pierzi un an.

Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010
Aoleu!!!5 ani?nu lasi mai ieftin?
De ce nu m-am trezit mai devreme sa fi facut postliceala?

O vestuta pentru David

Mergi la inceput