Florile de liliac mai-iun2010 au ajuns la scutece!
Raspunsuri - Pagina 13
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Apropos, voi cum dati ciorbita la copii? Adica apoasa (cu legume, fidea si ce altceva mai e prin ea) sau cu paine inmuiata? Al meu suferind de reflux eu nu i-am dat zeama, a mancat mai consistent. Nu stiu ce se va alege de ciorba mea in conditiile in care el mananca din picioare si in miscare daca se poate. La noi scaunul de masa e doar de colectie. Niciodata nu a acceptat sa stea in el! Mamica unui buburuz |
Legumele le pasez cu furculita,carnea o maruntesc cu cutitul, mai pun putina paine ( la fel ca Sebi , nici Sofia nu mananca decat un fel de mancare ) si in final rezulta ceva intre piure si ciorba, adica avem si chestii solide si lichid !
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui cris_09 Fug,azi dau licenta,tineti-mi pumnii ![]() Cris ,mami de Sebi,copil poznas ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010[/i]O vestuta pentru David |
BAFTA ... iti tinem pumnii !!!

R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui cris_09 Fug,azi dau licenta,tineti-mi pumnii ![]() Cris ,mami de Sebi,copil poznas ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David |
Succes!

Joi a dat si fratele meu, si a luat cu 10.

Oricum, a fost usor, decat 3 materii (aproape 400 de intrebari) a avut de invatat, fata de 7 materii (1000 de intrebari), cand am dat eu.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
roxanici spune:
Cris, bafta la examen, dar voi cand mai aveti timp si de invatat?! eu as fi terminata sa mai am si o licenta pe cap.....
Horic s-a ridicat singur in patut prima oara....acu doua zile....maare bucurie si pt el si pt mine.....mda, asa de inapoiati suntem, dar pt noi e un pas inainte.
un we racoros in continuare......daca la bv mi se pare cald tare, oare in rest cum e?
ancutzicab spune:
Roxana, bravo, bravo, bravo!
Sa vezi acum ce repede recupereaza! O sa le faca pe toate cat ai zice peste!
cris_09 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Succes! ![]() Joi a dat si fratele meu, si a luat cu 10. ![]() Oricum, a fost usor, decat 3 materii (aproape 400 de intrebari) a avut de invatat, fata de 7 materii (1000 de intrebari), cand am dat eu. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor! MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! ![]() |
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui roxanici Cris, bafta la examen, dar voi cand mai aveti timp si de invatat?! eu as fi terminata sa mai am si o licenta pe cap..... Horic s-a ridicat singur in patut prima oara....acu doua zile....maare bucurie si pt el si pt mine.....mda, asa de inapoiati suntem, dar pt noi e un pas inainte. un we racoros in continuare......daca la bv mi se pare cald tare, oare in rest cum e? mama lu' R (23 martie) & H (21 iunie) |
,dar eu simteam pe putin 50
Licenta am luat-o

Dau de baut:

Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David
Ioanact spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris_09
Cris ,mami de Sebi,copil poznas ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David |
Ase-ul am terminat si eu si fratele.
Contabilitatea a fost unul dintre materii.
ALINA
de
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui cris_09 Licenta am luat-o ![]() Dau de baut: ![]() ![]() ![]() Cris ,mami de Sebi,copil poznas ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David |
FELICITARI!

ALINA
de