O prietena are nevoie de ajutor!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Un_cabotin spune:

Iubirile clandestine sunt foarte pasionale...
Vorbesc din experienta mea, ca de obicei!

SMS-uri, priviri pe furis, intalniri si cuvinte rostite in soapta, e-mail-uri cu intelesuri adanci , aluzii sexuale... toate astea te duc la extaz cu okazia primei intalniri in doi, singuri, cu un pat prin apropiere...

Cred ca computerul si mobilul au deschis porti noi si nebanuite ale creierului nostru si ale manifestarilor sexuale.

Totusi cei doi amanti in devenire mai au si o latura morala, ce facem cu relatia stabila?
Inselam sau nu?

Chimia e in mintea lor, in SMS-uri, in atingerile intamplatoare (sau nu).
Daca maine dimineata s-ar trezi in acelasi pat, casatoriti fiind de vreo 2-3-4 ani, pasiunea nebuna ar cam fi pe spongi, si un alt coleg/colega ar fi in rolul celui de acum.

Parerea mea.

UC

PS. Sugestia mea:
Fiecare dintre cei doi "amanti in devenire" sa-si anunte oficial partenerul/partenera ca se pune punct actualei lor relatii; a fost frumos, bine, placut, dar si-au dat seama ca ei de fapt iubesc nebuneste pe altul/alta, si gata!
De abia atunci putem vorbi de o relatie normala, in care cei doi se vor vedea in liniste, calmi, clar (ma rog, cat de clar poate vedea un indragostit pe iubita lui, si viceversa).
Vor avea timp si ocazii nenumarate sa-si verifice chimia si alchimia.
Nu vor mai fi tristi (ca domnul indragostit), ca nu sunt in preajma iubitei clandestine.
Si se vor casatori, vor avea multi copii, si vor trai fericiti pana la adanci batraneti.

PPS. Atentie insa, dupa cativa ani s-ar putea ca sexul sa nu mai fie asa de nebunesc / placut cum era la inceput, sau cum ar fi in clandestinitate. In acest caz le sugerez o jucarie sexuala, ceva... Poate noi pozitii, un film sexy vazut in doi, la un pahar de vin bun... dupa o masa romantica in oras.
Dar stai, n-ar putea incerca si acum asta, cu actualii parteneri?!

Vorbesc prostii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Un_cabotin

Dar stai, n-ar putea incerca si acum asta, cu actualii parteneri?!

Vorbesc prostii!

*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Citat:
citat din mesajul lui Un_cabotin

Iubirile clandestine sunt foarte pasionale...
Vorbesc din experienta mea, ca de obicei!

Daca maine dimineata s-ar trezi in acelasi pat, casatoriti fiind de vreo 2-3-4 ani, pasiunea nebuna ar cam fi pe spongi, si un alt coleg/colega ar fi in rolul celui de acum.

Corect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Trist dar adevarat... si frumos poate pentru viitorul cuplu!
e foarte clar ca ea nu mai este multumita de actualul partener... deci se vede traind asa zeci de ani langa el...NU!
Atunci e clar... mereu ramane cineva in urma plangand... asta este viata! Insa e bine sa fie corecta! Prefer adevarul minciunii!
Asa ca draga ANA traieste-ti iubirea... poate fi marea ta iubire, iubirea vietii tale, omul langa care esti sortita sa traiesti!
IUbeste-l, luati-va, faceti copii si traiti pana la adanci batraneti!
Poate e sortit ca juramintele in fata altarului sa le faci in fata lui... Urmareste-ti sufletul si vei fi fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

ca tot citesc acuma TAO, io-i recomand Anei sa-l aleaga pe cel mai sanatos dintre cei doi. Sanatos din p de v fizic si psihic.

Si scuze de off topic, Fania, de ce ti-ai pus la semnatura chestia aia a lui cioran? parca citisem undeva ca era ingrozitor de depresiv, dar fraza asta arata o frustrare mare legat de locul pe unde el personal a iesit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fania
...

"Femeile sunt niste nulitati simpatice,cu cat te gandesti mai mult la ele,cu atat le intelegi mai putin" - Emil Cioran
[poze]

Nimic de-a face cu subiectul... dar e prima oara ca iti vad semnatura si nu pot decat sa la adresa "Dlui Cioran", nu a ta, Fania.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemora

Si scuze de off topic, Fania, de ce ti-ai pus la semnatura chestia aia a lui cioran? parca citisem undeva ca era ingrozitor de depresiv, dar fraza asta arata o frustrare mare legat de locul pe unde el personal a iesit

Perlutele mele: K (10.06.2007) si M (14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Ia uite ca nu-s singura

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

pai cand esti Barbat, vrei sa f..., nu stai sa te gandesti la ea

Mergi la inceput