Sa ne despartim sau sa lupt pentru relatie?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diuta_20 spune:

Nu am emigrat inca :) ,doar ca nu prea am mai avut timp sa intru pe internet.Am fost cu sotul in strainatate la munca, pe vremea studentiei si abia asteptam(atat eu cat si el) sa treaca vacanta si sa plecam acasa.Asa este, nu este alcoolist,nu ma bate,doar ca dorintele noastre cu privire la viitor sunt diferite,lucru f important.De fapt, eu cred ca pentru el a devenit o obsesie plecarea, plictisit de viata actuala si dorindu-si ceva nou.Eu nu sunt pregatita si nu stiu daca o sa imi doresc vreodata sa o iau iar de la zero.Oricum,incurajata de raspunsurile primite am vorbit cu el si l-am convins sa incerce sa plece cu contract de aici, nu azi imi dau demisia maine plec caine surd la vanatoare,Isi va trimite cv-ul si Dumnezeu stie...Multumesc pentru sfaturi si motivatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

diuta_20 ma bucur ca ati ajuns la o intelegere.
cine stie, poate nu isi gaseste nimic in strainatate si renunta. poate domeniul in care lucreaza el nu este unul ofertant din punct de vedere al job-urilor.
sau poate, din contra! gaseste un contract super bun care sa va ofere stabilitate financiara si prosperitate incat sa nu iti faci griji pt ziua de maine si plecati toti 3... cine stie?!
conteaza insa sa poti sa porti o discutie, sa asculti si punctul de vedere al celuilalt, sa nu zici "NU!" din prima... mai ales ca nu ai nici un motiv de a da cu piciorul casniciei si vietii alaturi de el.
bafta in continuare si rabdare. DD are un plan si o cale pt fiecare din noi!

Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput