LMA Rebeca - Delfinasi in sarbatoare (154)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Fetelor cu intalneala,puneti poze va rog.Eu na-m putut sa ajung v-am zis ca vine nasa lu fii-mea cu bebica ei(Doamne ce mica mi s-a parut-si tineti cont ca avea 4200g la nastere).Am zis ca poate reusesc sa ajung dar am stat cu ea pana pe la 21.30.Asta e,daca organizati alta anuntati-ne va rog, ca fac tot posibilul sa ajung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

E miezul noptii. Asa ca haideti sa felicitam cum se cuvine pe primul delfinas iepuras :

3 iulie-LMA Rebeca, delfinasa de adrianaBuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata

va infit la o sunt prima pe aici , toti in casa dorm

gata, Andrei s-a pus pe mers serios de aseara, cand am venit de la mare imi era frica sa nu vrea decat in brate, eii...dar aseara dupa baita a mers pana a picat de oboseala si s-a intins pe gresie chiuia si mergea, il mai tinem noi de o manuta cand e obosit, dar merge asa comic, ca o rata, clatinandu-se, si cu manutele in sus amandoua

daca voiai sa il iei in brate se zbatea sa il lasi jos si facea ture bucatarie - sufragerie- dormitor

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

LA MULTE LUNITE ALEXANDRU RADU

Mami Nela, acum ca ai terminat premianta masterul poate mai ai timp de noi

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu. mi se pare o vesnicie de cand nu am mai dat pe-aici...

am avut zile nasoale, cu rau si durere de cap, ameteli... m-a si intrebat sotul aseara daca nu-s gravida , de parca aveam vreun simptom de-asta cand eram...

mi-am facut un capuccino de dimineata, va invit si pe voi , ca-s treaza de 2 ore! Isa si-a papat portia de laptic la 5.30, aseara a trebuit sa-i fac de 2 ori (prima 240, a doua 90 ml apa...) ca plangea cu sticla in mana . iar dimineata a dat gata o portie de 240, si s-a tot foit in patut pana mi-a sarit mie somnul... asa ca m-am mutat in salon si am citit ultimele pagini, inca imi joaca literele in fata ochilor... si..., haha, eram si curioasa ce face masina MEA de paine, am primit cadoul ieri, mai devreme de ziua mea (asta ca sa nu zic mai tarziu cu un an ). deocamdata bazaie in spatele meu, am programat-o sa fie gata la 10 painea, n-am stiut c-o sa fiu chiar eu asa matinala...

am implinit un anisor!!

am implinit 10 ani!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Rebe-bebe, LA MULTI ANI, sa cresti mare, puiut drag, si mami sa se bucure de tine si de fratiorii/surioarele tale din plin, in fiecare clipa

Alex, ultimul hop de bebelus!

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Rody, acum cum te simti? Ti-e mai bine?

bambo, voi? Parca sunteti si voi bine.

crispro, distractie placuta!

Fetele de la mare, asteptam poze de la intalnire.

Mi-e pofta de cafeaua (si mesajele) paulei.

Si eu am avut o zi cu dureri de cap si greata, am fost si obosita, o fi fost de la asta.

Despre noi:

1. Bea - OK, nu a mai facut febra, niciun alt simptom, doar un scaun moale ieri spre seara si unul dimineata. Suntem pe stand by cu tratamentul, nu i-am dat nimic de pe noua reteta.

2. Elise - ieri mi-a tinut-o intr-o febra, dar de aia serioasa, nu cum a facut sor'sa. De la 39.5 in sus. Antitermic la 4-5 ore. Transpirat toata ziua. Aseara la 22 i-am dat ibalgin, la 23.15 scazuse pana la 38.7 asa ca la 23.30 i-am facut frectie cu otet si spirt (nediluat), am dat-o pe tot corpul, i-am pus si prosop imbinat pe gat. Inca nu stiu ce stricaciuni am facut cu otetul si spirtul nediluat dar... Ce credeti? Pana la ora asta nu a mai facut pic de febra. Are ganglionul drept umflat, se simte bine la mana.

Ce diferenta e intre fetele mele... Cam la orice. Elise a fost si a ramas o sperioasa. Bea n-are nicio treaba. Se catara pe unde vede cu ochii. Cand Elise are febra, arde toata. Frunte, gat, ceafa, maini, picioare. La Bea febra a fost cu frunte fierbinte, maini si picioare gheata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

LA MULTI ANI REBECA! SA CRESTI MARE,SANATOASA SI SA AI O VIATA FRUMOASA!!!!!!!!!!!!!!!!

ADRIANA SARCINA USOARA!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

adriana, tu cum te mai simti? Asteptam tortul si sampania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Andreiu bravo blondutule pt alergatura. Face mami de acum sala pe gratis acasa, alergand dupa tine

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput