LMA Rebeca - Delfinasi in sarbatoare (154)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

uitati si pozele facute de mine la intalnire. o asteptam pe Paula cu restul de poze, dar cerd ca mai tarziu, a avut peripetii asta-noapte pe drumul spre casa. s-a defectat masina, i-a asteptat pe parintii ei sa se intoarca dupa ei (aveau un avans de 200 km deja ) sa ii ia pe ea si pe Raul, iar Cosmin a asteptat sa fie tractata masina si s-a intors in Constanta sa rezolve...uf ce drum au avut

Paula m-a sunat dimineata ca au ajuns cu bine la Tg Mures era rupta de oboseala! noroc ca Raul a fost un dulce si a dormit tot drumul!

pozele: https://picasaweb.google.com/117560909103704109814/IntalnireLaMare2Iulie2011?authkey=Gv1sRgCK789uC55-6uBA

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cum am uitat eu sa ma uit la lista de aniversati . Sa te uite necazurile si !

La multi multi ani, mamica frumoasa si draga Iuliana! Sanatate, spor in toate, iubire, intelegere si aprecierea celor din jur!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 20 aug - 3
pt 27 aug - 3
pt ambele variante - 1

Mergi la inceput

Nu stiu daca puteti ghici cum i-am servit ieri pranzul lui Raducu...

Nu vroia sa manance (orez+morcov+telina, ca eram tot la regim)...ar fi fost inca o masa ratata, nici la gustare nu a vrut sa manance, asa ca mi-a venit ideea sa il hranesc cu ceva care intotdeauna i-a placut: seringa de la Nurofen

In 10 minute a papat tot, la sfarsit a acceptat chiar si lingurita. Nu stiu de ce nu a acceptat-o de la inceput, ca sa inteleg ca mancarea nu ii displacea Poate il deranjam la gingie

Astazi deja incepem sa ne intoarcem la meniul normal, poate incepe iar cu figuri

Mergi la inceput

Mai avem o noutate: de vreo cateva zile doarme un singur somn peste zi, cam de la 11.30-12 pana la 15-15.30. Problema este ca pranzul il papa foarte tarziu (daca il papa!), pe la 16 Nu prea imi convine programul pe care si l-a facut. As prefera sa-i dau pranzul inainte de somn, dar nu i se face foame asa repede si nici nu pot sa-l tin treaz pana la 13-14 si sa doarma apoi pana pe la 16-17, iar la trezire gustarea. Ar fi ideal programul asta...

Si vroiam sa va mai intreb ceva - la delfinasii la care s-a inchis fontanela ati observat inainte de asta ceva denivelari ale oaselor craniului intre fontanela si frunte? La Raducu a aparut de vreo 2-3 zile un fel de damb intre fontanela si frunte, nu foarte proeminent, dar vizibil totusi, cel mai bine se simte la pipait. Ce sa fie? Pediatra mi-a spus sa-l mai urmaresc cateva zile, ca asa mai apar denivelari cand se inchide fontanela si sa o tin la curent. Ati experimentat asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Buna fetelor, multumim pentru urari! Puiutz,bumblebee, asa e, luna viitoare gata cu perioada de bebelusenie ...amr 1 luna ...eu ma bucur si nu ma bucur...Cand ma gandesc ca la inceput m-am ingrozit afland ca bebe inseamna un an, mi s-a parut mult, acum in schimb parca as mai vrea cateva luni...
Sara e vesela, se intelege bine cu bona care acum are o luna jumate de cand e la noi. Merge un pic tinuta de manute, mananca de toate mai putin carne, imi place cand mananca singura cu manuta ei, iar de cateva zile ne ia lingurita din mana si o baga ea in castron si o duce la gura.
E curioasa, in parc am trecut in cateva randuri pe langa o banca unde se pupau 2 sub umbrela, iar ea de fiecare data cand ajungea in dreptul lor iesea toata din carut cu ochii ca melcul sa vada ce fac aia acolo.

Michelle, la multe lunite si anisori frumoasei blonde!
Rebeca, la multi ani, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

crissy, paula, crispro, rodyka, sunteti grozave! Cel mai frumos cadou! Va multumesc din suflet. Nu am cuvinte sa va mutumesc pentru surpriza voastra. Am plans ca niciodata, asa tare m-am emotionat. Sunteti exceptionale.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
8+

La multi anisori si din partea mea scumpei Rebeca....scuze de intarziere,dar ieri am sarbatorit-o si eu pe sora mea de asta nu am intrat... multi si felicitari pentru cei 8 dintisori,

Mergi la inceput

Hello fetelor....imi spuneti si mie mai multe detalii despre marea intalnire?...sau unde as putea sa citesc ceva, ca tare am vrea si noi sa venim....multumim,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maurice

Buna fetelor, multumim pentru urari! Puiutz,bumblebee, asa e, luna viitoare gata cu perioada de bebelusenie ...amr 1 luna ...eu ma bucur si nu ma bucur...Cand ma gandesc ca la inceput m-am ingrozit afland ca bebe inseamna un an, mi s-a parut mult, acum in schimb parca as mai vrea cateva luni...
Sara e vesela, se intelege bine cu bona care acum are o luna jumate de cand e la noi. Merge un pic tinuta de manute, mananca de toate mai putin carne, imi place cand mananca singura cu manuta ei, iar de cateva zile ne ia lingurita din mana si o baga ea in castron si o duce la gura.
E curioasa, in parc am trecut in cateva randuri pe langa o banca unde se pupau 2 sub umbrela, iar ea de fiecare data cand ajungea in dreptul lor iesea toata din carut cu ochii ca melcul sa vada ce fac aia acolo.

Michelle, la multe lunite si anisori frumoasei blonde!
Rebeca, la multi ani, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata frumoasa!

Mami de Sara Maria 04.08.2010

Pupici SARA pentru aniversarea de azi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Ai mei sunt toti 3 kkciosi de o saptamana ...Miguel ieri a vomitat tot patul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Ultima luna de bebeluseala pt frumoasele:
Sara Maria de maurice
Bianca Maria de michelle1981
Sara Elena de danuta-bel

si din partea noastra inca o lunita frumoasa pana la aniversare!

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

La multi ani si din partea noastra printeselor frumoase !!!

Mergi la inceput