LMA Rebeca - Delfinasi in sarbatoare (154)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Va urez cu intarziere ,LA MULTI ANI !!!!! puisorilor care ati implinit 1 anisor in zilele in care am lipsit . Sa fiti sanatosi,sa cresteti mari si fericiti !!

Sebastian Petru Andrei,Stefan Andrei, Tudor Andrei,Aida Alexandra,Bebe de CD27,Teodora Cristina

si Rebeca Stefania !!!!!!!!!!!

FELICITARI sarbatoritilor de azi!!!
11 lunite :
Sara Maria, Bianca Mariasi Sara Elena

LA MULTI ANI baby78 !!!

Am vazut-o pe frumoasa de ISA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Rapid intru si eu sa va multumesc tare mult pentru urarile voastre. Si Rebeca va multumeste. Acum am deschis calculatorul. De vineri mi-a fost foarte foarte rau, ieri s-a lasat cu o mare petrecere cu familia mea (neam mare!), ca ai sotului nu au vrut sa vina (ca de obicei). Rebeca a fost tare incantata ca a avut cine sa stea dupa fundul ei toata ziua. De pe tava a luat o piesa de domino, pieptanul (se si pieptana cu el) si baniii - pe care nu ii mai lasa din mana (a urlat cand i-am luat).

Citesc din urma si revin.
Multu' inca o data

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

LML Sara Maria de maurice, Bianca Maria de michelle, Sara Elena de danuta-bel

Luna viitoare sarbatoriti nevoie mare!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

BAC 2011 - stiu 4 copii care au dat bac-ul anul acesta - toti au luat:
una desteapta si silitoare - 9.50
unul destept dar baiat - 8.50
2 cu fitze (Caragiale) - 8.

Cred ca e si vina profesorilor - cu gandul la salariile mici si la greve au uitat ca ei si-au ales profesia din pasiune - nu au fost salarii mari miciodata in invatamant,si isi cam baga picioarele. Liceele bune cred ca au ramas in top.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ioiii, unde mi-a fost capul?! noroc cu aelita, care vine rar, dar bine

mamiIuliana (baby78), sa ai parte numai de bucurii in viata si de multi ani fericiti si plini de impliniri!

pai cum sa ne serveasca mami cu ceva, daca noi nici nu vedem ca e ziua ei? mamiii,

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Salutare fete dragi!

Nu am avut ieri timp sa intru, scuzeeee!

La multi ani Rebeca, domnisoara frumoasa de 1 anisor! Sa fii fericita, sanatoasa si sa te bucuri de fratiorul sau surioara de la mami din burtica!

Adriana, sa-ti traiasca minunea Rebe-bebe si cea de-a doua minune sa se dezvolte frumos, sa fie o sarcina mai usoara decat prima si sa te bucuri de cei doi copilasi toata viata!

Despre intalneala de la mare - am prins o seara foarte placuta, era caldut si un vanticel placut in Mamaia! Noi am reusit sa intarziem si nici macar nu reuseam sa le gasesc pe fete, noroc ca m-a vazut Alice

Erau prezente deja Paula si cu Alice, apoi a venit si Ainotna cu trupa de baieti cuminti: Sasha, Bogdan si sotul

Paula - relaxata si usor bronzata, nu atat pe cat si-ar fi dorit ea, dar asta a fost vremea. Raul era in continua miscare, merge f. repede dus de-o manuta, la fel si Mara cea delicata si draguta! Alice e asa de tanara si mereu in verva, noua sarcina parca nici nu se vede (sau nu m-am uitat eu bine )!

Delfinasii nu prea au socializat, Raducu al meu era putin suparat ca in ziua aceea nici nu prea mancase si dintele nu-i dadea pace! Nu era deloc in apele lui, dar a facut eforturi sa interactioneze cu Raul si cu Mara.

Nu am pierdut prea mult timp pe banci la arteziene ca la toti parintii ne era cam foame, asa ca ne-am retras catre o terasa, ne-am instalat la masa cu tot cu carucioare si delfinasi si a comandat fiecare ce i-a facut cu ochiul in meniu. Mancarea f. buna, dar farfuriile nu prea pline, cel putin sarmalele mele ... prea putine pentru cat de gustoase erau! Al meu sot si-a comandat de pofta o palinca mica, dar nu a gustat decat jumate, restul i-a varsat-o Raducu , care intre timp isi revenise si intrase in actiune, dupa ce l-am biberonat rapid! Din pacate nu l-a tinut mult veselia...cand ne-a adus si noua mancarea s-a hotarat dintele sa sparga gingia si s-a pus pe un plans neconsolabil de a trebuit sa mancam pe fuga ca sa plecam mai repede.

De altfel era aproape ora 21, si Raul incepuse sa se planga de somnic, Alice, Mara si cu sotul deja plecasera, intre timp a sosit si Lalala cu Sebi al ei, foarte efervescenti si cu sotiorul! Imi pare rau ca nu am avut timp sa stam mai mult la povesti si cu ei Sebi avea cei mai multi dinti din toata gasca de delfinasi prezenta la intalnire si era foarte vesel si pofticios, sarmalele mele ii zambeau din farfurie, desi cica nu ii plac

Poze - am facut cateva, nu prea multe, Paula cred ca le are pe cele mai reusite! O sa incerc sa le pun la semnatura, sa vad daca ma descurc, ca nu am mai pus pana acum.

Intr-un cuvant a fost frumos, dar prea scurt

aaa... trebuie mai intai sa descarc pozele... revin mai incolo cu ele, ca sunt si cu bucatareala...

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Cred ca e si vina profesorilor - cu gandul la salariile mici si la greve au uitat ca ei si-au ales profesia din pasiune - nu au fost salarii mari miciodata in invatamant,si isi cam baga picioarele. Liceele bune cred ca au ramas in top.

si profesorii sunt oameni, au necesitatile lor (ca ale fiecaruia) si nevoia de bani nu e mai mica daca muncesc cu pasiune... mai degraba cred eu ca elevii s-au delasat, in baza rezultatelor de anii trecuti. sigur ca liceele bune sunt tot in frunte, dar nu cu aceleasi rezultate

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

LML delfinaselor sarbatorite azi: Sara Maria de maurice, Bianca blonduta lui michelle si Sara Elena a lui danuta-bel!! Luna viitoare suflam in lumanare

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Sara Maria
Bianca Maria
Sara Elena

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
deci, paula, chiar daca aduci ploaie, frig nu e! daca tot ai sedus-o pe ooana, sedu-o pana la capat (adica macar pana in Barcelona, daca nu mai in sud in Malaga )

apoi nu stiu ce face da' de mine nu scapa

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Onut am mai intrebat - repet ce marca de pantofiori recomanda dr?

sorryyyyy - mi-a scapat cred postarea ta
mi-a recomandat Melania - mai vorbeau fetele de marca asta si Hokide
ambele marci piele in interior si exterior, produse in Ro, pret aprox 100 lei
in Bucuresti gasesti sigur - pe mine in Cluj m-a trimis la un magazin pe care nu dadeam doi bani altfel, cu incaltaminte din piele si clasica care arata ca pe vremea lui Ceausescu
si incaltamintea pentru copii e asa cum am avut noi, ghetute

Citat:
citat din mesajul lui tina_80
Oana, , mai aveti la apartament, cand va mutati? ai spus ca-mi dai si mie cateva idei. Eu inca le astept!

cu nebunia asta cu piciorusele lui Matei si nunta de sambata de tine am uitat complet
am o gramada de site-uri de mobila ti le trimit pe PM
sau mai spune tu ce ai nevoie?

de mutat ne mutam la 1 august ca am gasit chirias pt ap cu 2 camere...dar nu stiu daca va fi gata cel nou asa ca se poate sa ne mutam la mama

Matei - luna a 12-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Bineinteles ca sunt delasatori elevii. S-au gandi ca vor copia si vor lua ex. Dar se pare ca nu a fost chiar asa.

Oana, poate asa se apropie si mama ta mai mult de matei :)

mara
Mami de Mara Nicolle
(20.08.2010) si 13+

Mergi la inceput