FIV Europa(45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

sisipisi,

eu doar te-am informat cu ceea ce stiu, mai departe e decizia ta bineinteles ...

nu cred ca trebuie sa te sperii prea tare din cauza valorii tale.
parca am citit pe undeva ca tiroida o ia razna pe perioada verii, din cauza caldurii ... poate din aceasta cauza ti-a crescut.

eu o sa-mi refac analizele, asta este !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Fetelor am o problema. Am avut menstruatie 4 zile incepand din 1 iulie. Pe 7 iulie a inceput o noua sangerare, care continua si azi. Nu e foarte abundenta si nu e normala. Sangeel e de culoare deschisa, fara mucoasa (scuze pentru detalii). A mai patit cineva asa? Sau ati mai auzit? Ce poate fi chestia asta? Acum nici nu mai stiu sa zic care de data menstruatiei........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Sisipisi cred ca ar trebui sa suni dr tau sau sa mergi la un control la spital,ptr ca nu cred ca este ciclu si mai ales ca e rosu deschis...chiar ieri imi povestea o prietena ca a patit exact ca tine in urma cu vreo saptamana si s-a dus la dr.care a chiuretat-o,ptr ca avea ceva acolo ramas de la o sarcina pierduta cu cativa ani in urma si ca sa nu faca vreo infectie a recurs la acest procedeu.Acum sa ma scuzi,iti spun si eu ce am auzit...
Te pup si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sispisi eu am avut exact ceea ce descri tu, in timpul administrarii de anticonceptionale yasmin. Ma pregateam de primul fiv si am avut prescrise 2 luni cu aceste AC. Dar dupa un ciclu normal de 5 zile, slab cantitativ, am avut exact aceste scrugeri pe care le descri tu, rozalii. Am fost la eco si dr. a spus ca de vina este yasminul care nu-mi pune ovarele sub repaus, ba mai mult, imi declanseaza spottingul. Asa ca le-am intrerupt si am administrat altele (uite ca-mi scapa numele, parca marvelon) si totul a fost o.k.
Oricum a fost nevoie de control ecografic.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Fetelor merci de raspunsuri. Nu cred ca e nici o sarcina avortata, pentru ca in luna dinainte de chestia asta nici ovulatie nu am avut, si nici contraceptive nu folosesc. Si nu e spotting, e sangerare in toata regula. Azi vad ca s-a mai linistit, daca nu inceteaza in 1 zi sau 2 o sa ajung al medicul de familie. Poate o fi si un efect secundar de la tratamentul pentru tiroida? Oricum ma streseaza pentru ca acum nu mai stiu care e prima zi a menstruatiei. Prima menstra a fost super dureroasa si abundenta, dar oricum arata mai normal decat sangele asta ca dintr-o rana deschisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

Cine a facut histeroscopie cu biopsie de endometru dupa ziua 21 , si unde ? Ce s-a spus despre secretia de progesterone? Despre cat de pregatit este endometrul pentru nidatie?
Astept PM.

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Buna fetelor. Vin si eu cu vesti. De data asta am produs mai multi foliculi, sunt peste 10,sper sa fie si buni, doctorita s-a aratat multumita, (dar asa era si data trecuta). Azi mai fac stimulare, maine seara pregnilul, iar miercuri punctia. Endometrul era ieri 1 cm, iar azi 1.1 cm. In rest e destul de cald si aici, e f. aglomerat pe strazi, ceea ce nu-mi prea place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

aadina, bafta multa! Scuza-ma dar nu mai stiu unde faci tu Fiv-ul, cumva la Viena?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

popif iubita te-ai intors acasa ? ai gasit progesteron injectabil ? ai facut histero ? cum a iesit ? fata draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

La viena il fac

Mergi la inceput