FIV Europa(45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Multumesc mult bombi. Ce sa zic, nu e incurajator, dar am nevoie sa incerc. Da, la noi s-ar face PCR, si oricum am face biopsie de vilozitati si ulterior amniocenteza pentru ca stiu de limitarile PGD. Stiu un cuplu care a facut natural un baietel perfect sanatos dupa ce fetita are aceeasi boala ca a Mirunei. Pentru sotul meu varianta de a avea un copil pe jumatate al nostru este exclusa, a spus ca mai bine deloc (adica sa avem un donator sanatos). Asa ca inca sper. Dupa 4 stimulari nu stiu ce as gandi, cred ca la fel ca tine. Dar, fruntea sus, uneori cand ne linistim si ne luam gandul, si ne obisnuim cu ideea ca nu vom fi parinti face cineva de acolo de sus o minune.

Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

ooofff, problema este ca exact asta nu pot sa accept, ca nu voi fi mama ...
si de aceea, exista planurile B, C, D dupa ce vom renunta la A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

La noi e invers: sotul pare a fi cel care se obisnuieste mai greu ca s-ar putea sa nu fim niciodata parintii unui copil sanatos (intotdeauna vom ramane insa parintii lui Albert, chiar daca s-a terminat atat de trist povestea cu el).
Despre adoptie la noi nu poate fi vorba, fiindca eu nu as putea sa iau un copil care nu este al meu, sa il cresc si sa il iubesc, stiind ca am renuntat la Albert; iar sotul se teme ca nu stii niciodata ce iei atunci cand adopti (gene, caracter, etc). Da, stiu, unii zic ca cine iti garanteaza ca un copil al tau va fi bun, sanatos, etc? Totusi, oricum ar fi, cred ca atunci cand e copilul TAU, accepti totul mai usor.
Eu una am obosit sa traiesc doar cu gandul ca uite, nu sunt mama, uite, e casa goala seara cand ajungem acasa. Am inceput sa imi ocup timpul si mintea cu altceva. Iar daca va fi sa fie bebe, va fi minunat, iar daca nu, asta e - sunt atatea cupluri fara copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Uffff balanta_tm ma intristezi fetita, numai gandul ca nu voi putea fi niciodata mama ,ufffffffff ce trist este, e o pedeapsa asta, sper. sper din tot sufletul sa reusim pana la urma

Mergi la inceput

tamys, dupa ce cazi foarte de sus, este foarte greu sa mai crezi cu tarie in sansa ta. Cel putin asa e la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

anamariam doi copilasi fara de pacat poate fi o fata si un baietel nu treb sa fie frati,da pot avea parinti,da sa fie maricei sa stie sa se roage,,,Doamne ajuta sa fii mamica curand...

balanta
esti atat de trista ,vad ca nuti mai revii,a trecut deja atata timp, crezi ca vei reusi cu starea asta?pe bune,,,eu cred ca ai nevoie de o alta stare sa devi mamica,si inca ceva nici sa nu te gandesti ca nu vei reusi a doua oara si inca cum,,, vrei sati prezic,,,vei avea doi gemenii fetita si baietel...sal pe sot

Mergi la inceput

bryny, nu sunt deloc trista; si da, mi-am revenit in felul in care inteleg eu sa imi fi revenit dupa pierdere. Sunt doar foarte realista si nu vreau sa imi mai fac iluzii, mai ales ca acuma stiu ca un FIV reusit nu inseamna intotdeauna ca vei avea un copil sanatos.
Nu ma astept sa ma intelegi, fiindca esti intr-o situatie complet diferita de a mea. Cred ca doar cine a trecut print-o situatie similara cu a mea poate intelege de ce simt asa.
La primul FIV si in sarcina am fost atat de optimista! Mi-a folosit la ceva? Nu prea, avand in vedere rezultatul final.
Iar daca sunt pregatita sa fiu mama, cred ca doar eu sunt in masura sa apreciez.
Si mai cred ceva: ca nu are nimeni dreptul sa ma judece pt decizia ca FIV2 va fi ultimul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor

balanta,bombi...ma regasesc perfect in vorbele voastre.
anamariam,condoleante...altceva nu stiu ce sa-ti spun.

tuturor

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

balanta mie nu-mi pari trista.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

samira, ma bucur sa te vad .

Mergi la inceput