Brumarei nov.dec.2011 (42) - Ne rugam pt Lia73 !
Raspunsuri - Pagina 7
tia_Mia spune:
Buna fetelor,
La multi ani Alinutza! Sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!!!
Va pup cu drag ....sunteti foarte ative si imi estee greu sa va ajung din urma dar va citesc cu drag
Andreea 17+ Maya
MINUNEA MEA
luny spune:
intrebare: merge cineva la The Mission la Hanul Piratilor in august?
dap, sunt dusa, ma mananca undeva, am un cheeeeeffff!!!!!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ane2 spune:
Alinutza
Diana wow chiar esti priceputaeu sunt praff, odata am stricat 10 oua si ma-m chinuit vro 2 ore sa fac o amarata de negrasa
Luny ce e the mission?vrun house party
Brambu felicitari ptr rezultatele bune la amnio.
Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
14 sapt
luny spune:
neatza!!
cafea, cappuccino, cu lapte sau fara, cum va place!
mamaaaa, ce vreme!! si ce plictiseala va fi azi. sotul e la munca, noi singuri, nici afara nu putem iesi pe 'minunatia' asta...
Da, Ane, e un party pe plaja!
anna-mama spune:
Neata,
Am luat si eu rezultatele de la bitest, sunt bune
Ieri am fost la o petrecere de mot la curte, f frumos, Vlad s-a distrat si a dansat de nu mai putea, toata lumea se topea dupa el pt ca era cel mai implicat din copii in toate activitatile. Au avut si niste animator si numai al meu voia sa joace jocurile propuse de el Apoi, seara, s-a bagat la hore Eu in schimb am obosit f tare, mai toata ziua in picioare dupa el (aveau o piscina fara protectie pt copii).
Ralu, asteptam poze si povestiri din concediu, bine v-ati intors cu bine Si mie imi pare rau ca nu ne-am vazut, noi am facut plaja numai in Vourvouru (mi s-a parut mult mai comod, mai ales ca de trei ani mergem acolo si ne-am tot plimbat prin imprejurimi pana acum), seara ieseam in schimb pe cate undeva..
Diana, superb tortul, chiar esti o mamica f talentata si nu puteai sa te superi pe baiat dupa asa compliment
Corina, felicitari pt cumparaturi, sa le porti sanatoasa!
La Bucuresti ploua
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 15+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
dianalaura spune:
Neata fetelor! Multam mde compliment! Adevarul e ca la tortul asta am avut cel mai putin de lucru cu decorul. Alba ca zapada e vafa comestibila., se cumpara de la cofetarii, si de data asta si trandafirii si floricelele au fost cumparate. Eu am facut doar tortul in sine am facut placuta cu la muti ani si decorul de exterior. Si asamblarea finala, bineinteles. De obicei imi fac singura si florile, si tot.
Carola, da, aia albi sunt buretii usturoi, pe care ii prajeste pe plita si picura slanina
Uite http://lumeadianei.blogspot.com/2010/07/tort-padurea-neagra.html aici tortul ce i l-am facut finutei anul trecut, si acolo toate le-am facut eu, sau tortul asta pentru mama http://lumeadianei.blogspot.com/2010/01/tort-de-ziua-mamei.html. La asta chiar ca am avut de muncit ceva pana i-am facut toate accesoriile (ruj, oja, farduri, margele etc ).
Dar sa stiti ca nu sunt nu stiu cat de priceputa, primul tort l-am facut in 2007 de Sf. Stefan, ca am zis sa ii fac eu puiului meu tort, si apoi de atunci inainte tot eu fac si pentru noi, si din cand in cand pentru o prietena. Si toate lucrurile le-am invaat de pe culinar.ro, nu cred ca e reclama. Asa ca si voi linistite va puteti apuca sa faceti cate ceva bun pentru puiutii vostri. si stiti sigur ce contine si cat sunt de proaspete.
diana 15+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
luny spune:
Diana, esti tare! si mai ales, ai rabdare! eu una sunt antitalent la cocarit, inclusiv painea (la masina0 o face sotul, tot el a mai facut si torturi, dar nu f complicate ca mi-e teama sa nu le gresim, in schimb, la placinte si tarte e campion, toata gasca noastra il lauda! d-aia ii si pun retetele pe bucataras(de fapt, ale noastre, pun sic e fac eu, si ce face el, ca sa-i creasca pipota, sa-l motivez)
dianalaura spune:
Fain luny! Si eu as vrea sa mai intream meu prin bucatarie din cand in cand...macar la spalat de vase
Hai sa te intreb: nu tu ai pus linkul acela cu tortu de inghetata cu bezea? Daca il ai, mi-l dai te rog. Daca nu, o sa il caut pe google.
diana 15+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
Bedrosmart spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianalaura Alba ca zapada e vafa comestibila., se cumpara de la cofetarii, si de data asta si trandafirii si floricelele au fost cumparate. Eu am facut doar tortul in sine am facut placuta cu la muti ani si decorul de exterior. Si asamblarea finala, bineinteles. De obicei imi fac singura si florile, si tot. |
Diana, imi poti spune si mie de unde ai cumparat fotografia comestibila? Stiu ca nu esti din Bucuresti, dar ma gandeam ca poate ai comandat pe internet si atunci ar fi disponibil si in alte orase. In Bucuresti din cate stiu poti comanda numai tortul cu totul, nu doar vafa respectiva, de aia intreb.
Duminica placuta in continuare tuturor!
B. 15+ si Dorian (2006)
corina_s spune:
neata
luny multumim de cafea
va invit si eu la un pahar de sampanie fara alcool..implinim azi 1 an de la nunta
..si am schimbat si saptamana
17+