Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(57)
Raspunsuri - Pagina 8
gabivalceanu spune:
SHINES, nu te speria. Eu cred ca daca era puroi, avea copilul febra. Cine stie, sigur si-al Ankai avea si parca i-au zis sa-l lase in pace.
Pup mamica!
G
Shines spune:
Anka..nu era,pentru ca ma uitam zilnic. e o galma umflata,alba asa..se vede piele subtire deasupra. acu parca era mai mare fata de dimineata.
Gabi..ai dreptate,facea febra. eu i-am luat zilnic temperatura,mai ales de cand ne-am intors de la mare,imi era frica sa nu raceasca. nu a avut mai mult de 37.4 .
Astept sa il duc luni sa il vada,desi daca il vede pediatrul sigur imi zice de ceva nasol,sau ma trimite la chirurg cu el. mai bine un urolog.
tot tantalau asta m-a frecat la cap si cu decalotarea.
daca imi ascultam instincul meu,nu balariile lui..era ok.
acum citeam asta , mi se pare foarte interesant.
dr meu zicea ca daca ajungem la fimoza e f grav si trebe operat.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
blue_night spune:
Ma mai tineti minte?
Imi cer scuze ca nu am mai intrat de foarte mult timp, Roxana m-a mai sunat si sms-uit de cateva ori si am promis ca revin, dar iata ca abia acum am reusit. Stau foarte mult pe afara cu pitica si de-aia nu mai ajung pe la pc. Acum cand am gasit din nou buburuzele chiar m-a apucat nostalgia... Cred ca am pierdut multe in lunile astea si imi pare tare rau. Dar asta e, ce e dus e dus.
Nu am apucat sa citesc inca nimic din urma (nici nu incerc mai mult de doua capitole, ca nu am nici o sansa), dar tot Roxana mi-a zis ca vreti sa stiti mai multe despre scutecelele textile. Noi am folosit inca din prima zi si le folosim si acum, va povestesc tot ce am invatat pana acum despre ele, doar ca va rog sa ma ajutati si sa repostati intrebarile pe care le aveti, ca daca stati dupa mine sa ajung sa citesc din urma si sa regasesc firul discutiei s-ar putea sa ajunga copilasii pe olita si eu tot sa nu fi reusit .
In alta ordine de idei Diana este bine, creste, zilele astea ne gandim si noi la diversificare, ca implinim maine 6 luni...
Va mai scriu dupa ce citesc putin din urma, ca prea nu stiu de unde sa incep...
fetele si buburuzele dragi!
Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
madalina_m spune:
Irinuka, Laviniile, Ralucile va multumesc si voua din suflet pt urari chiar daca au fost un pic intarziate.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
roxx26 spune:
Ah, n-am somn si la noapte cand o vrea mandra tzitzi iar o sa mi se lipeasca ochii...
Ca tot am chiulit de la tabelul cu activitati sportive, sa ma laud si eu cu ceva: azi am alergat prin parc, pe malul lacului cu caruciorul. Ca doar nu degeaba mi-am luat jogger
BLUE, asa mai mami, ca ne-ai lipsit!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
zumzu spune:
buna,
blue_night bine ai revenit
roxx, nu ratezi nici o luna. de fiecare data cate un tort
aproape ca ma simt vinovata
noi am luat o noua sophie,am luat-o de la napati si mi s-a parut diferita fata de cea pe care o luasem din state: miroase mai bine si parca e un pic mai moale si mai rosie in obrajori
irinuka, m-ai convins, de-abia astept sa incep si eu Libero. Doar in Real se gasesc? ce mai papati voi?
tunde felicitari mamico
doloress & comp te intreb pe tine in special ca esti mai "citita", poate stiu si alte fete: ce este teama de abandon?am citit in fuga intr-un comentariu de pe un site ca apare pe la 6 luni si ca asta e posibil motiv al trezirilor mai dese
blue_night spune:
Hei, Rox!!!
Numai noi, somnambule, pe aici?
Bravo, mami, cu alergatul! Dar nu ti-e greu cu caruciorul? Nu e pozitia cam ciudata?
Eu ma duc de vreo doua luni la Pilates la Ramona si mi-am revenit destul de bine. Doar ca din august Ramona inchide studio-ul si ia si o pauza de o luna-doua, asa ca nu stiu ce o sa mai fac atunci.
V-ati pregatit de sarbatorire maine?
zumzu spune:
roxx ce-i aia jogger?
eu astept sa se faca 12 noaptea sa spun La multi ani la niste puiuti dragi si scumpi
madalina_m spune:
Fragrant la multi ani pt toate aniversarile!
Blue night bine ai revenit.
Zumzu tot asa mititica era si Sophie din State? Eu am citit pe site ca are 17cm dar aveam impresia ca 17cm e mai mult.
V-am pupicit.
Ziki distractie placuta maine.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
blue_night spune:
He, he!!!
Acum am inteles ce cautam noi trei pe aici la ora asta...
Mai sunt 7 minute!