Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Acum sa reiau cititul de unde-am ramas...
Bb Patrick doarme cu tati unul mai intins ca altul...

Ziki ce scumpa esti tu cum povestesti. Oare n-ai niscaiva puteri supranaturale sau esti ceva gen Samantha si cei de la garda financiara au aparut ca prin minune la locul si timpul potrivit???
Bine ca n-a patit nimic Felix... se juca in continuare a?!? Marfaaa, bun baiat!

Apropo de venirea uaratilor... nici pe mine nu m-au ocolit. De 2 zile si-au facut aparitia... ce bine a fost fara!!! Cred ca din cauza diversificarii - ca P nu mai papa atata laptic. Aia e!
In ziua cand mi-a venit eram atat de dezamagita, ca am crezut ca vor mai sta si ei acolo... mult si bine. Eram pe-afara cu sotul si cu P si trec pe langa noi o mamica, un tatic si 5 puradei. I-am zis la sot: "iti dai seama ca femeia aia a scapat de menstruatie timp de aproximatix 7 ani!? "

Madalina un "La Multi Ani" intarziat primesti? Ca tot n-am apucat sa-ti scriusi o sa uit pana la urma! Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de puiutul vostru!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

wudymultumesc, dar DUMIICA e botezul...maine sunt inca alergaturi si agitatii...Ziki face cununia maine si probabil de aici confuzia!
despre vitamine:noi am luat Complex vitamina B, nu vit B, nu Fier. si mi-e mi-a zis dr ca de la 6 luni o sa ii dam fier, dar eu i-am raspuns ca fara analize care sa ateste o carenta in organism eu nu ii dau, cum nu i-am dat nici calciu. Vitaminele astea sunt mai mult ca suport pentru crestere si dau pofta de mancare, in rest din cate stiu eu nu e nicio analiza specifica de sange care sa ateste clar lipsa B-urilor. poate nu stiu bine, nu sunt sigura.apropo, diversificarea ati inceput-o?
iar cu LP, vorba fetelor, incearca si alte marci, nu doar Nan..Maia e refuzat Nan, am incercat apoi bebelac si il manca greu si pe urma am trecut pe Milumil pe care il savureaza!formulele de lapte in teorie au aceeasi cmpozitie dar difera mult gustul final al laptelui.
ai putea sa incerci si niscaiba borcanele de mancare, Maia le accepta cu mai multa usurinta decat ce ii prepar eu in casa. eu ii iau Babylove, marca DM. scrie ca sunt bio pe ele si nici nu am vazut sa contina chestii care nu are voie!

tundemultumesc!

irinuka o fi bine 7 ani fara CM, dar si 5 sarcini, 5 nasteri...de 5 ori la rand sa schimbi copii, sa i speli, sa ii hranesti....eu cred ca mi-as lua lumea in cap...nu zic ca nu e frumos, dar daca ai 5 copii, jobul tau e de mamica si atat...nu vad cum ar mai putea avea cineva timp si de altceva...ca sa nu mai zic ca ma ia cu dureri de cap cum o fi sa faci lectii pentru scoala cu 5 copilasi de varste diferite....nu cred ca ii ajunge femeii aleia ziua noastra de 24 de ore....!

Mergi la inceput

Ha-ha-ha ce m-ai facut sa rad cu "crudul" soacra-tii tau Carmen!
Si o asculti?

Eu am una bucata soacra care ma indeamna sa-i dau ceva de baut lui P atunci cand sughite ca "il doare inimioara" .
Si i-am zis ca nu cred ca il doare nimic, e un simplu sughit.
Am intrebat-o "pe dvs va doare?"
A zis "Daaa" (ea chiar are ceva probleme cu inima).
Eu am zis "Ei bine pe mine, NU!"

Si ca ii e frig atunci cand sughite - indiferent ca sunt 30 de grade afara,,, cand o aud "i-o fi frig"...

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Ralukara - clar ai dreptate. Doar ca eu eram asa de suparata in ziua aia incat doar partea cu 7 ani fara am gandit-o.
Si e clar ca i-a placut/ a vrut/ si-a dorit mai mult sau mai putin sa aibe atatia copii. Totusi exista prezervativul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui fragrant8

gabiv -nu te contrazic, mama; unu, ca nu vreau sa-mi iau titlul de gica contra, doi, e o nebuloasa totala in capul meu cu etichetele astea bio, eco, natural

=============
Mami de Sophic mic (16-01-2011)

“In the depths of winter I finally learned there was in me an invincible summer” (A.Camus)

FRAGRANT, nu esti, mami, gica contra! Ci gica ultra (informat)! D-aia!

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Ola, ola!
N-am mai intrat de o eternitate, ca n-am timp nici sa mor. V-am citit cat de cat dar mai am ceva ca sa recuperez.
Noi suntem bine, mancam, dormim, ne taram. I-am cumparat un tarc in care sa-l stiu in siguranta. Ieri de exemplu l-am gasit sub masa de televizor. Nu pricep cum a ajuns acolo, are un stil foarte ciudat de deplasare, se arunca asa in fata, se roteste....face ce face si-l gasesc la 2m de unde l-am lasat.
Noi am inceput diversificarea de aproape o luna si n-am inlocuit nici o masa. La 10 mananca un borcanel de ceva, fie legume, fie fructe si mai bea si 120 ml lapte. Iar la restul meselor cam 180 dde lapte. Seara bagam si cereale in lapte. Apropo de cereale, noi cu astea am reusit sa-l facem sa doarma pana la 6:30-7. In rest toate bune, la cresa e foarte cuminte, mi-l lauda fetele alea non-stop. Acasa in schimb face circ cu mine. Dar nu ma plang, imi place ca e activ, atata timp cat doarme noaptea (ptiu, ptiu).
Ah, io m-am ingrasat ca scoafra si ma gandesc sa-mi iau un personal trainer sa traga de mine sa ma misc. Am vrut initial sa-mi iau un aparat de gimnastica, dar decat sa dau 500 de euro si sa-l folosesc pe post de cuier, mai bine platesc un nene sa scoata untul din mine. Suna foarte holywoodian dar n-am gasit alta solutie sa ma motivez sa fac miscare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Buna!

N-am reusit sa va ajung din urma, dar scriu acum cat imi mai aduc aminte:
- aseara am cumparat si eu chilotei Libero. Intentia mea era sa iau niste scutece normale, sa le probez, dar cum pachetele erau f. mari, am luat chilotei. 24 buc costa 32 ron. Mi-au placut, insa nu stiu cum l-am pus pe cel de azi, ca a facut pipi pe langa si am ajuns in parc uzi.

- Topfer cereale de orez integral n-am mai gasit nici eu. Le luasem dintr-o farmacie Dona. Am luat in schimb Organix din orez integral - mai scumpe intr-adevar.

- Azi i-am dat si eu un borcanel de legume Humana pentru ca plecam sapt viitoare in concediu si am zis sa testez cateva borcanele. A mancat jumatate cu o pofta d elup, apoi n-a mai vrut. Mie nu-mi place gustul . Iese mai dulce al meu. I-am mai luat 8unul Hipp si unul Organix.

Felicitari, Tunde! Felicitari Mamutz! Bebe Nectarie sa fie sanatos si papacios!

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

WUDY, bine ca sunteti bine! Nu te agita cu luatul in greutate... mai stai, incepe si dive.

CIUDATICA, bine te-ai intors!

CATALINA, of, ce-ai tras-o! Asa, deodata? Sau aveai mai de mult probleme?

SHERBI, vezi ca e diferenta intre eco-prietenos cu natura si eco-prietenos cu bebele. Eu m-am tepuit.

MADALINA, si eu cumpar de la organic baby. Sunt fun. Dar m-am des-fun-it, ca sa zic asa, cind am gasit multe dintre produsele lor pe wwwbiomania ro, la preturi muuuuult mai mici.

pup,
G

Gabi, eu tocmai mi-am comandat de pe organicbaby.ro detergentul lichid cu musetel pentru haine bebelusi (m-am amuzat ca pe site scrie "detergent pentru bebelusi"si ma gandeam ca il sa[punesc bine-bine cu el ). E ok? Sau m-am tepuit?

Si mi-am luat si eu gurafa Sophie ca mi se facuse dor de o jucarie noua.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Vreau si eu sa o felicit pe Ziki pt evenimentul de maine!!!!!!!
Pe Fragrant pt cele de azi!!!!!!!!! Multi ani fericiti in continuare!!!!
Daaaaaaaa acum sa va zic , wudy ziceai ca te duci la tara!!!! D la mine s-au facut morcovii, sunt mai mici asa dar sunt 100% naturali, samanta e doar cumparata o parte si o parte de la o vecina, mai am patrunjel, niste vrezituri de-alea , dovlecei, am pus si broccoli, am varza dar inca nu e gata si rosiile din care azi am facut o slata, is mai mici asa dar f. gustoase.
Gabi permitemi sa te contrazic un pic cu bio si eco, si mai ales cu balegarul si animalele care au fost tratate, ca medic vet pot sa-ti spun ca daca au foast tratate cu antiparazitare, care dpdv toxiclogic is cele mai tari ca sa zic asa, cam 60-70% din subst activa s-a cantonat in ficatul lor, restul se elimina in decursul a cateva zile, deci e cam im posibil ca balegarul acela dupa ce a stat atat la soare , s-a macerat, au trecut si niste viermi de balegar prin el sa mai aiba ceva, mai periculoase da is pesticidele folosite la plante, cine le foloseste in exces e cam periculos, pt ca ele au remanenta mare.
Aaaaaaaaa si am uitat sa va zic ca mai amsi cartofi fara decolorado!!!!
Insa toate astea se fac cu mari eforturi nestropite fiind, am oameni care plivesc si scot buruienile, numai ca sa nu dau cu pesticide ar fi simplu, insa tinand cont ca mananca si copii din gradina nu ma risc.
Va pup
Sincer nu prea am incredere in magazinele eco si bio, un produs adus din Germanica sau din Franta pana in Romania daca ar fi bio sau eco sigur s-ar altera.( ma refer la fructe si legume)
Pt lapte cumpar de la ferma Caprina din Giurgiu lapte de capra si branza o data pe saptamana e super bun si lui cupilu cel mare ii place grozav, si eu am crescut cu lapte de capra de la caprele lui tataie de la Ploiesti.
Azi ma duc sa-mi iau o geanta de piele la super pret 200 de Ron e mare si f. misto asa cum imi place mie!!!
Inca o data felicitari lui Ziki!!!

Mergi la inceput

Fragrant - saracuta de tine... o alta "nastere"?!? Iti dorim sa nu se ajunga la bisturiu, e clar ca oricum e dureros si foarte neplacut.

Gabiv ai PM.

Mirela bafta multa marti!!! Si insanatosire grabnica lui Razvan! Poate nu e totusi rubeola,,,

Mergi la inceput