Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(57)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
gabivalceanu spune:
sal!
BLUE NIGHT, MULTUMIM!!!!!!!!!!!!!! Ai fost ultra explicita si draguta! Pupi!!! Acum studiez, si sigur trec si eu pe din istea! Pe mine m-u ajutat enoorm informatiile de la tine. MULTU, din nou.
Revin (parca-s ghiseista d-aia de la primarie cu ”revin” ista!),
G
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madalina_m spune:
Neata pe la pranz.
LUCIA si in Bucuresti ploua de rupe. Bravo! Foarte bine ca ai dus-o pe Eva la impartasit. Si eu l-am trimis pe sot la biserica cu Razvan, asta pentru ca eu eram intre 2 piureuri, si ce credeti? S-a intors cu copilul neimpartasit pe motiv ca MANCASE!!! Doamne fereste! Cum poti cere, ca si preot, sa duci un bebelus la impartasit nemancat??? E normal sau imi scapa mie ceva? Bine ca n-a intrebat si daca a tinut post o saptamana.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
gabivalceanu spune:
MADALINA, preotului iluia ii scapa ceva!
E anormal... mergi de acum ininte la alt preot. Ce pacat...
ROXX, tot inainte! Ati inceput f bine! Vezi ca ei au mirosul f dezvoltat... maninca tu in nasul ei si vezi ce o atrage.
G
roxx26 spune:
LUCIA, da, teoretic asa e cu regula de 3 (4 sau 7) zile. Dar eu iar sunt relaxata (desi probabil n-ar trebui, cica eczema asta a mandrei indica posibil ”teren” alergic), ma gandesc ca asta inseamna autodive, pe langa faptul ca se hraneste singura, isi alege si alimentele. Imi place teoria aia cu copiii care aleg instinctiv alimentele cele mai bune in functie de carentele de vitamine pe care le au, eventualele anemii, alergii etc. Daca ii aleg eu fix ce sa pape, ma gandesc ca nu se mai aplica. In plus, daca - Doamne fereste - apare vreo alergie ceva, o iau atunci usurel de la capat cu alimentele noi din perioada respectiva , adica ii dau cate unul, cu pauza de cateva zile intre ele, si vedem atunci ce se intampla.
MADA, iar imi vine sa zic cate ceva de popii astia...De data asta insa sunt diplomata
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Neata la amiaza si de la noi!
S-a inorat si pe-aici chiar daca mai devreme erau 26 de grade. Bineinteles ca am scos copil in panataloni scurti, body si o camasuta de in cu maneca scurta deasupra. Dar m-am oripilat cand am vazut cam multi copii cu caciulite si imbracaminte din aia flausata!!! Brrr - multa lume nebuna!
Lucia daca tu vrei poti tine si treaba aia cu 3, 4 - 7 zile pentru un aliment nou. Prima data vei avea de exemplu morcov (nu ai la alegere cu altceva), iar peste cateva zile introduci urmatorul aliment si ii mai dai asa cateva zile. Apoi il pastrezi pe ultimul si introduci urmatorul.
Eu n-am tinut asa - am dat linistita din orice si n-a avut nici un fel de alergie/ intoleranta. N-as fi avut rabdare cu cate-un aliment la X zile. Dar probabil ca daca ar fi trebuit/ ar fi fost vreo problema as fi facut-o.
Multa bafta si tie si lui Roxx - va astept cu detalii ce si cum dati puilor sa pape!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angieangie/angieangie.jpg)
angieangie spune:
buna fetele!!!!!!!!
am si eu o intrebare..mai vinde cineva colcel?ca nasa mrea tre sa nasca si vrea colacel pt bebele ei..multumesc
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luciact/luciact.jpg)
luciact spune:
Irinuka, eu va admir pe voi cu autodive, dar pe mine nu m ar tine inima, intrebam de curiozitate, noi am inceput dive
Mada si eu mi am trimis sotul acu 3 sapt sa intrebe la ce ora se impartesesc copii, si i a spus la fel, sa vina cu copilul nemancat, mi s a parut o prostie, mai ales la sugari...cand are copilul 3 ani e altceva sa l duci dimi la biserik si pe urma sa pape, parerea mea
azi m am dus cu ea mancata logic...la aceeasi biserik si nu m a intrebat nimeni nimic
mirela are colacei la vanzare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Ahaaa Lucia de-asta ne esti - am zis ca te alaturi grupului de autodiversificati!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciudatica/ciudatica.jpg)
ciudatica spune:
fetelor, am si eu o intrebare. acum ca nu mai sterilizam biberoane/farfuriute cu ce le spalam?! eu le clatesc bine bine cu apa fierbinte, dar nu mi se pare suficient...
am cautat ceva detergent de vase bio, dar nu am gasit. voi cum procedati?
multumeeesc!!