Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

offf
acum am terminat de citit
m-am intristat
daca tot suntem la capitolul "de ce ?" va povestesc si eu ce emotionant a fost botezul nostru
nasa noastra (care este si verisoara mea) a fost diagnosticata anul trecut cu cancer la san stadiul 1 (avea 27 ani). a urmat o perioada foarte grea, 2 operatii la san (nu i l-a extirpat de tot), sedinte de chimioterapie, caderea parului, tratamente, ore intregi pierdute in spitale, foarte multi bani dati etc.
acum este complet refacuta, doar ca nu are voie sa faca copii in urmatorii 5 ani.
partea emotionanta a fost ca la botez a decis sa nu mai poarte peruca. si am vazut-o pentru prima data in public, dupa aproape 1 an, cu parul ei natural, scurt, aratand senzational. preotul le spunea ca le doreste sa faca si ei copii. cei care stiau prin ce trece ea, aveau lacrimi in ochi. ceilalti credeau ca este o nasa mai nonconformista, careia ii place sa poarte parul foarte scurt.
uitati o poza cu nasa noastra, foarte frumoasa, refacuta: https://picasaweb.google.com/105814998005031418902/DariaByIrinuca#5624350966900469698

si acelasi lucru ma intreb si eu: de ce ea? de ce i s-au intamplat atatea? (inainte a mai facut 2 operatii de colecist)
eu multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat tot ce imi doresc, chiar mai mult. dar tot ma face sa ma intreb: eu de ce primesc atat de mult? ca nu sunt un om mai bun decat altii
si mereu stau cu teama ca poate Se va supara candva pe mine si imi va lua inapoi tot ce mi-a dat
si uite cum dau si eu apa la soricei

Mami fericita deDaria (8.04.2011)

Cat poate fi de frumoasa si de luminata!!! Se poate... orice e posibil! Trebuie sa credem!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

deea acum am ajuns sa vad si pozisoarele tale. Scumpe fete mai ai...!!! Cea mare e dulce tare, are niste trasaturi tare frumoase,... de micuta ce sa spun??? e dulce rau rau de tot. Ce m-am mai amuzat cu comentariile facute de tine la foto...super!
M-ai facut sa Zimbesc din nou!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

deea acum am ajuns sa vad si pozisoarele tale. Scumpe fete mai ai...!!! Cea mare e dulce tare, are niste trasaturi tare frumoase,... de micuta ce sa spun??? e dulce rau rau de tot. Ce m-am mai amuzat cu comentariile facute de tine la foto...super!
M-ai facut sa Zimbesc din nou!

Aaaa...si tu esti tare faina ''ciufulita''

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

salut.
Yasmi, noi vrem de pe 14 august ca pe 13 avem de mers la un botez asa ca mi putem mai repede. voi cat stati? In eforie am gasit aici http://www.andreeaturism.ro/. Mi se pare ok, si e in zona Debarcader, relativ aproape de plaja ca nu vrea departe cum am mai spus deja. In restul statiunilor nu prea stiu.
Cum spune Deea, am cautat la Jupiter iar Feedback/urile sunt super ok, deci luam in considerare si hotel Delta din Jupiter. Mersi mult Deea.
De scaunul de masa eu am unul de la Geoby, unul relativ ieftin dar sincer cat am spalat la el nici nu as fi vreut altul mai scump. Si dupa doi ani de folosinta e inca ok asa ca il vom folosi si la Andrei.

Cred ca incep si eu diversificarea peste o saptamana, orice ii dau sa guste ( si asta pentru ca se uita in gura noastra si inghite in sec) deschide gura mare si mai vrea orice ii dau. Eliza a fost invers , ea era fan tzitzi, nu vroia mancare sub nici o forma ma culcam stresata ca nu manca mai nimic. Ma chinuiam sa/i fac tot felul de sufleuri pe care le aruncam la gunoi , nici nu vroia sa guste. Drept e ca acum mananca atat de sanatos ca nu/mi vine sa cred, e doar cu fructe legume, si ciorbe, restul doar daca ii impun. Vad ca ANdrei e cu totul altfel, cred ca va fi mancacios.

Da viss, si eu stau doi ani tot din cauza serviciului prost platit. Imi pare rau ca am facut facultatea, am invat si sunt un simplu jurist care intr/o luna a castigat 570 LEI. Lucrez in administratie publica. Asa ca si eu chiar cu un bebe stau doi ani. Pentru tine e si mai ok, stai acasa linistita.

Ce alambicat am scris, scuze va rog dar ma striga piciul......of si cate v/as mai povesti.....

Alexina, distracite placuta la BURLACITE!!!!!

va pupicesc.
Daca merita sa te intorci pentru un salariu motivant e ok, daca nu e mai bine cu puiul acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetele care aveti colacei pt bebe ii puteti folosi si in cada???
Eu as vrea sa ii comand lui David,dar ma gandesc ca poate nu il putem folosi in cada..Mandreac parca tu il foloseai in cada???

Azi am facut si noi vaccinul:David este un cumintel nu a plans aproape deloc...un pic marait la cea de-a doua intepatura...Cand il vad asa dulce ma gandesc cu ce am gresit de este bolnavior,dar ma intaresc si ma gandesc ca Dumnezeu nu ne va uita..El ni l-a daruit,El ne va ajuta sa trecem peste problema de sanatate...
Am ceva emotii sa nu faca reactii adverse..sper sa nu fie cazul...

Miki..sunt alaturi de tine!!
Viss..tu esti o mamica exemplara pt mine si te apreciez ca te descurci cu 2 bebei plus ca te-ai intarit legat de baiat!!Astept pe email materialele despre problema noastra comuna si intervalele..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Am vazut ca tot vorbiti de diversificare si stiti ce ma intreb:daca eu nu o sa am lapte suficient sa alaptez pana la 6 luni si poate intre timp ii introduc si lapte praf tb sa incep diversificarea mai devreme de 6 luni???

La 4 luni??
Si daca alaptez pana la 6 luni incep diversificarea dupa ce implineste 5 luni,sau dupa ce face 6 luni??

Ce probleme mai am si eu...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

offf miki....am citit de cand ai scris...dar mi-a fost greu sa scriu ceva....toata ziulica m-am gandit la voi...ma pt mica minune .

viss, ati inceput si voi diversificarea?? sau doar faci planul??

vass noi daca mergem vom sta doar vreo 5 zile. sunt de ajuns

azi am umblat toata ziulicaaa sa vedem case.....nu ne-a placut nimic :((

lalely, nu e nimic batut in cuie cu diversificarea...poti incepe si de la 6 luni indiferent ca e alaptat/pe lp/sau mixt. la fel cum poti incepe si la 4 luni la fel.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

neata
din pacate sufletul meu e ca vremea de afara
nepotica noastra scumpa pe care o asteptam asa mult are nevoie momentan doar de noastre, altceva nu putem face
o sa revin sper curand ..
Doamne Ajuta!

mami de 2 prichindei

Offffff Miki, cat de rau imi pare. Sa dea Domnul sa puteti sa treceti cu totii peste aceasta cumplita durere si in special mamica.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Da Lalely se poate folosi in cada, fara nicio problema.

Sunt prea trista ca sa mai scriu ceva, am fost emotionata de tot ce ati povestit toate. Ma duc la printul meu sa il privesc cum doarme.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
acum am razbit sa va citesc, fiindca am stat 3 ore pe-afara imediat ce a dat o raza de soare, am fost si la coafor, si la piata, si am facut si o friptura de miel , deci zi plina... v-am citit pe telefon in parc
Miki, mi s-a rupt sufletul de povestea voastra... ce s-a intamplat? putem ajuta, pot fi ajutati cumva???
Irinuca, ce impresionanta povestea nasei, si ce frumoasa este ea... Am si eu o pacienta care imi este foarte draga intr-o situatie similara...
Moulineta - sa nici nu te gandesti sa-i dai asa devreme suc de fructe, mai ales fiind alaptat exclusiv! iar de la 6 saptamani suc - ce nevoie are de vitaminizare un copil alaptat de mama? ia de acolo absolut tot ce ii este necesar (inclusiv echivalente de apa sau ceai). Acum daca ai chef sa-i dai un pic de ceai sau apa fiarta si racita in zile caniculare nu e dramatic, dar atata!!!
Viss, cand vrei sa incepi diversificarea?
Lalely, eu nu intentionez sa-i dau nimic decat LM pana la 6 luni! e alaptat, n-are nevoie de altceva, nu-l trec pe LP (de ce l-as trece? imi tasneste lapticul din sani si dimineata si seara mai nou, desi el papa doar de 6-7 ori/zi). Asta e indicatia OMS actuala (diversificare dupa 6 luni), dar vad ca multa lume incepe dupa 4 luni (cum se facea cand eram noi copii si mamele plecau foarte repede inapoi la serviciu)
Catank te admir pentru decizia legata de cei 2 ani acasa. Eu n-am reusit, si cred ca nici 2, nici 3, nici 5 ani n-ar fi suficienti sa stau acasa si sa-l formez. Dar profesia mea si mai ales momentul din "cariera" mea (eu nu mai sunt "asa de tanara" ca Viss) nu mi se pare compatibil cu statul acasa 2 ani. Dar inca o data, o sa mai vad - poate chiar nu rezist fara el si mai stau un an... Unde e casuta asta a ta din povesti? poate venim si noi o data sa luam aer in gradina din povesti daca primesti musafiri

Va imbratisez

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput