Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Va salut si eu pe ziua de azi, ... ufff ce m-a dat miki ''peste cap''

Noi suntem ok! cu exceptia unei gafe facuta de mine de dimineata...
mi-am pus puicuta in scaunelul acela fischer-prince, se juca ea nevoie mare si zic merg pina la socrii sa le fac cinste cu cafeluta de dimineata(ei au un ritual zi de zi cu ''babutele'' din tot satu)in cinstea nepoatei lor cu ocazia implinirii celor 3 lunite.

Mai treceam prin casa la micuta din cind in cind...la un moment dat zic sa le arat si ceva foto facute de ieri, ..si m-a uitat Dumnezeu acolo la ei(maxim 8 minute cred)si cind ma intorc Ioana mea plingea nevoie mare cu suspine, transpirata si cu mucisorii sariti din nasuc de atita plins.

Nu am vazut-o pina acum asa...am luat-o repede in brate, m-am pus si eu pe plins de timpa ce am fost ...ci ea cu ochii rosii si lacrimile pe obraz imi zimbeste cu toata gurita ei... eu plingeam in continuare...si ea imi zimbea incontinuu... Mi-am cerut iertare si cred si sper ca m-a iertat

M-ati intrebat daca imi avecteaza mult venitul tinind cond ca am acceptat 2 ani, ...sincer???habar nu am, nici nu am calculat, cert este ca voi lua si ceva banuti insa chiar nu-mi pasa...

Aaaa si inca ceva, ...dupa repriza de plins a micutei am iesit cu ea afara in brate...si mama soacra cica da-mi si mie sa o tin un pic(cred ca e a treia oara , sunt ca o leoaica)si i-am dat-o...si a inceput sa bizaie micuta....mi-o da in brate inapoi tace, ... mi-o ia tata socru(cred ca d-lui o ia in brate ptr a doua oara) iar incepe sa bazaie mi-o da inapoi si tace asa mindra mai eram.

Spuneti voi, cum sa ma mai intereseze ce si cit pierd daca stau acasa cu ea,... ea imi este toata averea ... toate economiile de 12 ani i-am dat la dr ptr tratament, etc ptr a o aduce pe ea pe lume, .. si acum cind am reusit,... sa ma cramponez ptr venitul timp de doi ani??? Imi place sa ma rasfat si prin locuri alese, dar ma simt bine si mincind un colt de paine cu o bucata de ceapa verde in livada... alaturi de puiul meu de sufletel.

Nu am rate la banci, nu am datorii niciunde,... deci, pot sta acasa linistita. Imi va fi dor de colegi, de toata munca mea pe care o desfasuram cu atita seriozitate si suflet, ..insa voi avea timp pentru ...''toate''. Le voi lua pe rind!!!

Inteleg mamicile care se intorc la munca destul de repede din lipsa banilor, a datoriilor, a greutatilor de peste zi... Dar, ... fiecare alege ptr el, datoria noastra este sa-i intelegem.

De mincarica fac acum rosii si ardei umpluti.. cu multa verdeata din abundenta ......si am executat si un orez cu lapte, nu am mai mincat de cind am fost graviduta

Fug la gatit ca acusi se trezeste Ioana...ufff ce trec orele.

p.s. ma bucur ca va intilniti fetelor, super, vreau si eu...odata si odata! tuturor

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-miki-aproape mi-au dat lacrimile.ai vb./gandit foarte frumos.off,sincer nu stiu nici eu de ce unele lucruri negative se repeta obsesiv unor persoane/familii..cred ca nu exista un raspuns. eu am avut in copilarie si adolescenta, o viata mai deosebita, sa zicem, si deseori ma intrebam, pana cand, sau de ce eu..am primit 2 feluri de raspunsuri,ca "nu i se da omului decat cat poate duce", sau ca "sunt implicate pacate stramosesti"..intamplator la botez am auzit ca prin toata ceremonia-sa nu ma certe Cami, - nu stiu sa explic exact- se indeparteaza aceste pacate stramosesti..si atunci?
- fiind copil, ma gandeam ce pacate atat de mari puteam avea eu, incat sa merit sa sufar atat de mult?!..dar nu cred ca gasim aceste raspunsuri in viata asta, in nici un caz..de ce unii fac foamea, de ce unii stau prin orfelinate tanjind ptr un zambet- iar alte mamici urla noaptea sub plapuma de necaz ca nu au cui da acel zambet, de ce ne mor copii, fratii, parintii..de ce exista boala si moartea? exista si atat.din pacate la unii mai mult ca la altii.
-off..sper ca nu te-am suparat mai tare..vb ta, si afara e asa o vreme trista..
- da, am primit hainute multe, mai mult de fetita.si cand mi s-au terminat cele de baiat, nu mai incapea in cele vechi, o colega de servici a unei prietene ne-a oferit de baietel, o garderoba intreaga.tocmai ma pregateam sa merg la cumparaturi, ca doar nu lasam baietelul dezbracat.. ca sa vezi, cum s-a potrivit..

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

Mergi la inceput

-da, catank- eu stiam ca ai obtinut-o greu pe bubulina ta-si eram nitel mirata ca afirmai cu atata ardoare ca nu vrei sa stai 2 ani acasa,ca nu vrei sa mai stai cu ea..mie caum mi se pare ca trece timpul prea repede. facem 4 luni, in curand? off..eu nu stiu cum de am sa pot face garzi, sa lipsesc 30 ore de acasa fara sa-i vad, sa-i aud..sa ma duc in garda stiind ca unul e poate bolnav acasa..o sa ma doara sufletul de pacenti, dar o sa mi se rupa de al meu de acasa, pe care n-o sa-l pot obloji, macar sa-l tin in brate, sa-l linistesc un pic..
- de-abea astept sa-i duc la mare, la munte, sa-i plimb..nu concep concediu fara ei,nu mai concep viata mea fara ei.sunt complet indragostita de ei, incat mi-e frica sa ma gandesc prea mult la lucrul asta, de teama sa nu se intample ceva rau..

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -

Mergi la inceput

-categoric nu reprosez nimic celor care se intorc la servici- nu ma intelegeti gresit.fiecare ia deciziiile cum ii e lui mai bine.la mine salariul oricum era mic,atmosfera depresiva- cu leucemii si decese,iar copii sunt 2- m-ar costa 2 bone,mai mult decat as lua eu-, perioada 1-2 ani, mi se pare si destul de critica,incep sa mearga, ii treb stimulata atentia, relationarea cu ceilalti..n-as avea incredere in cineva strain..doar in cineva din familie-dc aveam,dar nici asa cred-la cat imi sunt de dragi..

Mergi la inceput

-off..ori nu va place sa vb. cu mine, ori v-ati culcat cu totii de pranz
- ai mei copii dorm de 1,5 ore..si n-am carne, ca as fi facut si eu o mancare.nu ma asteptam la asa sincronizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

hello
am luat ceai de plante de la Hipp din sensiblu, 26 ron. acum il incercam
pup

Mergi la inceput

-acum am vazut ca am scris ca de-as lua 2 bonevroiam sa zic o bona care sa aiba grija de 2..ca 2 bone, nici in visele meleafara a aparut un pic de soare, dar ai mei copii..dorm, si iar dorm..ei care mancau la 3 ore ceas, in curand se fac 5 ore.pana se scoala ei, intra soarele in nori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

offf
acum am terminat de citit
m-am intristat
daca tot suntem la capitolul "de ce ?" va povestesc si eu ce emotionant a fost botezul nostru
nasa noastra (care este si verisoara mea) a fost diagnosticata anul trecut cu cancer la san stadiul 1 (avea 27 ani). a urmat o perioada foarte grea, 2 operatii la san (nu i l-a extirpat de tot), sedinte de chimioterapie, caderea parului, tratamente, ore intregi pierdute in spitale, foarte multi bani dati etc.
acum este complet refacuta, doar ca nu are voie sa faca copii in urmatorii 5 ani.
partea emotionanta a fost ca la botez a decis sa nu mai poarte peruca. si am vazut-o pentru prima data in public, dupa aproape 1 an, cu parul ei natural, scurt, aratand senzational. preotul le spunea ca le doreste sa faca si ei copii. cei care stiau prin ce trece ea, aveau lacrimi in ochi. ceilalti credeau ca este o nasa mai nonconformista, careia ii place sa poarte parul foarte scurt.
uitati o poza cu nasa noastra, foarte frumoasa, refacuta: https://picasaweb.google.com/105814998005031418902/DariaByIrinuca#5624350966900469698

si acelasi lucru ma intreb si eu: de ce ea? de ce i s-au intamplat atatea? (inainte a mai facut 2 operatii de colecist)
eu multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat tot ce imi doresc, chiar mai mult. dar tot ma face sa ma intreb: eu de ce primesc atat de mult? ca nu sunt un om mai bun decat altii
si mereu stau cu teama ca poate Se va supara candva pe mine si imi va lua inapoi tot ce mi-a dat
si uite cum dau si eu apa la soricei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

-da, catank- eu stiam ca ai obtinut-o greu pe bubulina ta-si eram nitel mirata ca afirmai cu atata ardoare ca nu vrei sa stai 2 ani acasa,ca nu vrei sa mai stai cu ea..mie caum mi se pare ca trece timpul prea repede. facem 4 luni, in curand? off..eu nu stiu cum de am sa pot face garzi, sa lipsesc 30 ore de acasa fara sa-i vad, sa-i aud..sa ma duc in garda stiind ca unul e poate bolnav acasa..o sa ma doara sufletul de pacenti, dar o sa mi se rupa de al meu de acasa, pe care n-o sa-l pot obloji, macar sa-l tin in brate, sa-l linistesc un pic..
- de-abea astept sa-i duc la mare, la munte, sa-i plimb..nu concep concediu fara ei,nu mai concep viata mea fara ei.sunt complet indragostita de ei, incat mi-e frica sa ma gandesc prea mult la lucrul asta, de teama sa nu se intample ceva rau..

Hmmm da, viss imi amintesc cind spuneam, ...stii cum se spune, pana nu vzi nu crezi! Uite ca am vazut cit de superb este sa stai cu copilul tau ...

Nu stiu cum sa ma ''vindec'' in a lasa si pe altcineva in preajma ei... realizez ca sunt exagerata(nu as fi crezut, ma gindeam ca cine o sta cu copilul meu cind am si eu chef sa respir???)...ei uite ca nu pot respira fara ea acum, in ce stare te poate aduce un astfel de suflet...

Pina acum am tot spus la fiecare...sa nu o atinga pa maini, sa nu o pupe, sa nu-i faca nu stiu ce..., ...pina mi s-a reprosat ca mamica mai disperata ca mine nu au vazut. Ei...socrilor le este si frica sa mi-o ceara ptr a o lua in brate, chiar daca ma ameninta ca ei ii for face toate poftele si Ioana va dori sa stea numai la ei Mai mult decit atit, soacra mea e super convinsa ca voi merge la servici dupa un an, eu inca nu am anuntat pe nimeni ca am facut cerere ptr 2 ...aaaa i-am spus sotului aseara si a ris, mi-a spus ca se astepta la acesta decizie din partea mea in ciuda placerii mele de a merge la servici pana sa o am pe Ioana cu atita drag si spor.

Am niste socrii mai ''posesivi'' in sensul ca isi dorec atit de mult sa te ajute incit ''te sufoca''. Imi ''reprosau'' ca ma dedic prea mult carierei mele si in activitatile de pe acasa deloc , chiar daca angajez oameni, tot nu e bine, pana nu ma vad ei pe mine pe glie nu e bine. Eiii dar nici nu o sa ma vada , are tatal meu o vorba, nu s-a nascut acea persoana care sa-mi spuna mie ce am de facut. Dar oricum, una peste alta fac si eu haz de necazul asta al lor, eu ii respect asa cum sunt (generatii diferite, pct de vd diferite) si chiar ii iubesc (ptr ca au dat viata sotului meu) chiar daca ei nu cred , cred dar nu vor sa recunoasca
Ce-am mai vb astazi despre socrii...ce-oi fi patit???!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

-miki-aproape mi-au dat lacrimile.ai vb./gandit foarte frumos.off,sincer nu stiu nici eu de ce unele lucruri negative se repeta obsesiv unor persoane/familii..cred ca nu exista un raspuns. eu am avut in copilarie si adolescenta, o viata mai deosebita, sa zicem, si deseori ma intrebam, pana cand, sau de ce eu..am primit 2 feluri de raspunsuri,ca "nu i se da omului decat cat poate duce", sau ca "sunt implicate pacate stramosesti"..intamplator la botez am auzit ca prin toata ceremonia-sa nu ma certe Cami, - nu stiu sa explic exact- se indeparteaza aceste pacate stramosesti..si atunci?
- fiind copil, ma gandeam ce pacate atat de mari puteam avea eu, incat sa merit sa sufar atat de mult?!..dar nu cred ca gasim aceste raspunsuri in viata asta, in nici un caz..de ce unii fac foamea, de ce unii stau prin orfelinate tanjind ptr un zambet- iar alte mamici urla noaptea sub plapuma de necaz ca nu au cui da acel zambet, de ce ne mor copii, fratii, parintii..de ce exista boala si moartea? exista si atat.din pacate la unii mai mult ca la altii.
-off..sper ca nu te-am suparat mai tare..vb ta, si afara e asa o vreme trista..
- da, am primit hainute multe, mai mult de fetita.si cand mi s-au terminat cele de baiat, nu mai incapea in cele vechi, o colega de servici a unei prietene ne-a oferit de baietel, o garderoba intreaga.tocmai ma pregateam sa merg la cumparaturi, ca doar nu lasam baietelul dezbracat.. ca sa vezi, cum s-a potrivit..

Mda, ...grea intrebare ''de ce''???... eu as spune de ce nu??? cind am fost in astfel de incercari, asa m-am salvat... de ce nu mama? de ce sa fie altcineva? Stiu ca pare greu de crezut... insa se poate...

Citeam acum intr-o zi cum mama simoneicipa determinat-o sa inteleaga cuvintul lui Dumnezeu!
Eu nu sunt Toma necredinciosu... de mica m-am apropiat de Dumnezeu, si cind am fost incercata, nu am intrebat de ce ??? aveam raspunsul la mine, ..de ce nu??? Pe 1 iunie 2005 am aflat de la dr. ca mama mea Ioana, mai avea maxim 6 luni de respiro... mi-am luat biblia in geanta si am plecat spre casa sa o fac sa inteleaga de ce ea?!?!

Asa ma bucur, ca am reusit sa o fac sa inteleaga.(cel putin asa a lasat de inteles).. dupa doua luni s-a stins, ...dar am multumirea sufleteasca ca am ''salvat-o''... i-am stat clipa de clipa la capatai, ... ne-a intarit Dumnezeu si am putut trece chiar daca durerea se simte si astazi pina in maduva oaselor... dar stie Dumnezeu de ce!!!... si e suficient astazi ptr mine...

Asa gindesc, nu este nimic al nostru, totul apartine lui Doamne Doamne, el ne da, el ne ia... drept pentru care imi este frica doar de EL!

mikieu inca sper la o minune! Se poate, CREDE-MA!!!

Mergi la inceput