Iul-Aug2011-Bv Mariaruxi! Hai Ramyy&Dya!(70)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaruxi

Fetelor, ce mai faceti? Cine a dat startul? Eu n-am mai apucat sa tin pasul cu voi, oricat am incercat.
Am intrat sa va salut si sa va anunt ca am nascut pe 27 iul. Matei a avut 3,510 kg si 52 de cm. E sanatos, suntem bine amandoi si incercam sa ne adaptam. Ne chinuim cu ragadele astea, nu stiu sa-l pun corect la san si poate de aia. Adra, ceva filmulete ajutatoare? Bebe e foarte cuminte, plange doar dupa papa si stam la san si cate 2 ore. Maria e un pic geloasa, il iubeste pe Matei, dar cum nu mai am timp ca inainte de ea e cam suparata si a inceput sa se poarte mai urat si sa faca tot felul de prostioare ca sa atraga atentia. Am uitat sa va zic ca am nascut natural la 37 de sapt. si 2 zile (DPN-ul meu era 16 iulie). Am luat nota 9 pentru ca a avut cordonul in jurul gatului, plus un nod.
Scuze ca sar de la una la alta, scriu si eu cum imi aduc aminte.
Poate o sa reusesc sa intru mai des, sper sa nu traiesc doar cu speranta.
Va urez la toate bebei sanatosi si recuperare usoara si felicitari celor care au nascut deja!

Maria (27 nov. 2007) si 28+

Felicitari!!! Sa va traiasca si sa creasca mare si sanatos ! Sa va umple sufletul de bucurii!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Felicitari Mariaruxi!!
Bine ai venit bebe Matei!!

39+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Wow, bravo Mariaruxi!!!Bine ai venit pe lume Matei!!! Sa ai o viata frumoasa si norocoasa! Ce surpriza frumoasa!

Citat:
citat din mesajul lui corry_28
Krissy, te admir ptr evolutia pe care ai avut-o pana acum, adica fara dureri si fara sa te plangi.
Dar, daca simti ca nu mai poti sau nu te simti bine cand faci efort, las-o mai moale...
Si asa, este prea bine la cat de activa ai fost.
Corry, sarut-mana pt cuvinte si grija! Sa stii ca nu am facut nimic peste ce am simtit ca nu mai pot, cu Sophia ma fost inca mult mai activa, dar si cu 4 1/2 ani mai tanara... Eu pur si simplu am viata normala a unei gravide de aici, unde nu exista prenatal si nu poti sa iti "bagi medical" ca te intelegi cu doctorul. Sistemul e altfel, si toata lumea mege inainte, firesc, atat cat e in stare. E partea a doua ca sunt si o fire energica si nu pot sta locului (acum e crima pt mine), si sunt f constiincioasa la serviciu, dar nu am avut motive sa nu fiu, simtindu-ma bine si avand obligatiile si indatoririle de serviciu de la care nu am avut de ce sa ma eschivez. Mai ales ca asta mi-e pozitia si asta e legea, iar firma pt care lucrez ma trateaza de 6 ani exceptional si cu tot spirjinul, respectul si intelegerea de care am avut vreodata parte la vreun loc de munca...

Ma rog, suna ca ma explic si nu am de ce, dar vreau sa intelegeti ca nu sunt inconstienta, ci doar normala pt societatea in care traiesc. Insa sunt constienta ca e greu sa intelegi din afara conjunctura, situatia si mentalitatea. Dar cum am zis ieri, eu prioritatile mi le cunosc si am flexibilitatea sa imi revizui planurile, dupa cum merg lucrurile si imi arata Dzeu.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 33+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Multumesc mult fetelor! Din suflet va doresc si voua tot binele din lume si multe, multe bucurii alaturi de copiii vostri! Eu una ma simt foarte implinita si fericita si cel mai mult ma bucur ca suntem amandoi sanantosi, ceea ce doresc la toata lumea.
O seara frumoasa!

Maria (27 nov. 2007) si 28+

Mergi la inceput

Bebe e extrem de agitat in seara asta..Oare vrea sa vina? Si am si nitele contractii ...cam cat trebuie sa astept pana sa ma duc la clinica ?? N-as vrea sa fiu ca in povestea cu lupul

39+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Cristelle, probabil poti sa mergi curand. AIci iti zice, cum am mai zis, sa mergi dupa regula 411 (sau 511): contractii la 4 min, care dureaza 1 min, timp de 1 ora... Totodata dureri resimtite mai mult in spate si nu in abdomen, scurgeri (pe care le-ai avut deja)... hai ca e chiar aproape, tin telefonul pe-aproape si tie pumnii. Uite si majoretele cum si-au luat avant special pt bebe Vlad:

HAI CRISTELLE!

Daca tot sunt de serviciu ma apuc si de capitol nou.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 33+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna seara si de la noi

Rammy si eu zic sa fi optimista si sa nu te mai iei dupa greutatea ecografica. Eu am fost la control luni la 9 seara si Alexia avea 3560 gr a doua zi la 15:16 am nascut o fetita de 3890gr,banuiesc ca nu s-a ingrasat peste noapte

Anaemi, pot face colici asa de mici??? Tu ii dai numai san? Poate nu este laptic suficient si are nevoie de supliment.

Scot si eu motatele pentru toate burticile care sunt pe ultima suta de metri

Vreau si eu sa le multumesc tuturor burticilor care m-au felicitat prin sms sau pe forum si sa va rog sa nu va suparati ca nu am raspuns dar de cand am nascut suntem pe alta planeta

pentru Ramona si Alinuff

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 39+
A inceput numaratoarea inversa, mai este o zi

Mergi la inceput

Felicitari Mariaruxi!!!!!!!
sa ai parte de un baiat sanatos,frumos,destept si norocos

Mergi la inceput

Esti o dulce, Krissy
Contractii ar fii cam la mai putin de 10 minute...astept sa vad cum mai decurge in urmatoarea ora sau doua ...ca nu vreau sa merg degeaba la clinica..Numai ca nu sunt lamurita cu durerile astea...cam cat de tare ar trebui sa fie..am crampe si de burta ca la menstruatie si ca si cum as vrea la wc..din cate am mai vazut descrierile cam astea sunt ,dar parca tot nu imi vine sa cred ca trebuie sa nasc

39+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristelle25

Esti o dulce, Krissy
Contractii ar fii cam la mai putin de 10 minute...astept sa vad cum mai decurge in urmatoarea ora sau doua ...ca nu vreau sa merg degeaba la clinica..Numai ca nu sunt lamurita cu durerile astea...cam cat de tare ar trebui sa fie..am crampe si de burta ca la menstruatie si ca si cum as vrea la wc..din cate am mai vazut descrierile cam astea sunt ,dar parca tot nu imi vine sa cred ca trebuie sa nasc

39+ cu Vlad Rafael

!!!!!!!!!!!!HAIDE CRISSTEL!!!!!!!!!

Mergi la inceput