Iul-Aug2011-Bv Mariaruxi! Hai Ramyy&Dya!(70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Neata!!

Cum stau mamicile la schimbat pareri, ce drage imi sunteti!
Pufi, eu zic sa profiti si sa dormi si tu mai bine, acum ca bebe pare ca a mai scapat de dureri. Ma gandesc ca daca nu manca suficient, nu ar mai fi dormit atat de bine dupa si s-ar fi trezit sa ceara papica..nu stiu, zic si eu din ce am mai citit/auzit.

Anaemi, imi pare rau de Petru ca l-au luat colicii asa repede, mititelul de el.. Dar o sa fie bine..Gasca pe cand se intoarce acasa?

Eu tocmai ce am venit de la baie si am vazut ca am pierdut dopul..era exact cum citit, gelatinos si cu firisoare de sange..burta ma doare tot asa, nu tare, ca la menstruatie, contractiile nu-s regulate, am putut sa dorm chiar bine noaptea trecuta.

Incep sa ma treaca tot felul de calduri si stari de greata din cauza emotiilor, dar astept sa vad ce se mai intampla..am citit ca poate dura si o saptamana de la pierderea dopului (poate NU)

Cristelle, Savy, voi ce faceti?

Va pup pe toate, o duminica frumoasa sa aveti!!

39+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dya27

Neata!!

Cum stau mamicile la schimbat pareri, ce drage imi sunteti!
Pufi, eu zic sa profiti si sa dormi si tu mai bine, acum ca bebe pare ca a mai scapat de dureri. Ma gandesc ca daca nu manca suficient, nu ar mai fi dormit atat de bine dupa si s-ar fi trezit sa ceara papica..nu stiu, zic si eu din ce am mai citit/auzit.

Anaemi, imi pare rau de Petru ca l-au luat colicii asa repede, mititelul de el.. Dar o sa fie bine..Gasca pe cand se intoarce acasa?

Eu tocmai ce am venit de la baie si am vazut ca am pierdut dopul..era exact cum citit, gelatinos si cu firisoare de sange..burta ma doare tot asa, nu tare, ca la menstruatie, contractiile nu-s regulate, am putut sa dorm chiar bine noaptea trecuta.

Incep sa ma treaca tot felul de calduri si stari de greata din cauza emotiilor, dar astept sa vad ce se mai intampla..am citit ca poate dura si o saptamana de la pierderea dopului (poate NU)

Cristelle, Savy, voi ce faceti?

Va pup pe toate, o duminica frumoasa sa aveti!!

39+ Ianis-Stefan

parca ma iau si pe mine emotiile la asemenea vesti!
FELICITARI!

Cu drag,

Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (28 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

buna fetele

scuze ca dau buzna la voi
am de vanzare 6 cutii de milupa still tee (ceai pt lactatie)cu 50 ron toate. pe mine m-a ajutat ff mult, numai ca bebe meu nu mai vrea sa suga san. asa k a trebuit sa renunt.
dc sunteti interesate, astept pm

nasteri usoare si bebei sanatosi sa aveti

felicitari Mamutz!!!! refacere usoara, bebe sanatos,fara colici si mancacios

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

www.aliapop.ro/index.html" target="_blank">Sa o ajutam pe ALIA sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Dya eu zic sa dormi cu bagajul langa tine . Dupa cum spui ,azi, maine cred ca vine bebe .

Eu cred ca bebele meu nici nu se prea satura ! Nu simt deloc sa vina lapte cat i-ar trebui lui; nu-mi curg sanii cum imi curgeau la primii doi...de fapt nu-mi curg deloc. O sa-l trimit pe sot sa-mi ia Galactogil, ca ceaiul vad ca nu are nici un efect.

Diseara imi strumfii acasa ! Abia ii astept, ca nu mai pot de dorul lor!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

pt cele care ati nascut - cum v-ati defrisat inainte de a merge la spital? si pe picioare, si in zona cutare.

mama de Carol (29.12.2008) si 37+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

prezent!!!
tot 2 in 1

Mama de Ana si 38+

Fashion

Mergi la inceput

am schimbat si semnatura

Mama de Ana si 39+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

buna fetelor ,

nu imi vine sa cred dar sunt internata in spital cu membranele fisurate

azi noapte am mers la toaleta si am vazut ca ceva curge cam mult si nu e ok...dim am venit la spital m-au si internat ..imi fac antibiotic si dexametazona sa mai prelungim caeva zile ..sunt foarte speriata ...bebe e mic are abia 2800 gr si 35 sapt , ma gandeam sa stea macar pana la 37

imi e frica pt el sa nu pateasca ceva ....

35+ Gabriel Constantin

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Rammy, o sa fie bine. La fel a venit si Eduard al lui Pufi, si acum e mare si puternic!! Tin pumnii!!

Oana 37+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Rammy, pai nu e mic la 2800. Hai ca acum il cunosti pe pitic. Nu are nimic , esti sapt 36, asta e, vrea sa vina mai repede asa ca:

Mama de Ana si 39+

Fashion

Mergi la inceput