Rog recomandare congelator.

Rog recomandare congelator. | Autor: Darria

Link direct la acest mesaj

As vrea sa cumpar un congelator mic dar nu stiu ce firma sa aleg. Ma gandesc la Electrolux sau Gorenje. Oare e bine?

Vreau un congelator mic fara dezghetare(voi pune legume/fructe pt. copil si nu vreau sa-l dezghet la o luna, doua ci la 6 luni). Nu vreau sa se strice dupa primii ani de utilizare. O alta problema ar fi costul pieselor de schimb, daca se strica dupa expirarea garantiei sau nu sunt acoperite de ea.

www.electrolux.ro/Products/Echipamente_frigorifice/Independente/Congelatoare/EUF10003W" target="_blank">acesta imi place

Ariston e un pic mai scump si spun pas. Indesit am frigiderul(TNF) dar nu mai vreau. Artic nu vreau(am vazut 2 stricate dupa 1 an de utilizare).

Va rog puteti sa ma ajutati?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Si eu sunt in cautarea unei lazi frigorifice.
Spre deosebire de cel ales de tine, eu m-as orienta la aceeasi bani catre o lada cu capacitate dubla, ramane sa aleg intre Gorenje si Whirpool. Vezi ca cele de la Gorenje au 5 ani garantie, e o promotie acum.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Liviana: multumesc pt. raspuns

Congelatorul il vreau cu dezghetare automata. Gorenje la aceeasi bani are congelator cu capacitate dubla dar cu dezghetare manuala. Cu dezghetare automata, au(dublu) dar pretul depaseste 2000 lei.

Mergi la inceput

Eu stiam ca dezghetarea automata este valabila doar pentru compartimentul frigiderului ori noi vorbim despre congelatoare.
Nu stiu daca merita sa ai congelator NO FROST - eu am asa la combina si e f bine, dar n-as plati dublu pt aceasta functie la lada frigorica. Oricum volumul e prea mare fata de ce am nevoie, asa ca deja platesc mai mult decat am nevoie acum...

Mergi la inceput

Sunt si congelatoare cu dezghetare automata, nu doar frigidere.
www.gorenje.ro/frigidere_congelatoare/congelatoare?c=233018" target="_blank">gorenje
www.electrolux.ro/Products/Echipamente_frigorifice/Independente/Congelatoare/EUF27391W5" target="_blank">electrolux cu 7 sertare
www.electrolux.ro/Products/Echipamente_frigorifice/Independente/Congelatoare/EUF20430W" target="_blank">electrolux cu 5 sertare
Pt. ce am nevoie este suficient congelatorul cu 4 sertare din primul mesaj.

Vreau nf fiindca nu doresc sa-l dezghet periodic. Pana se dezgheata congelatorul se dezgheata partial si legumele/fructele. Din septembrie - martie nu vreau sa-l dezghet deloc. Asa procedez la frigider care e tnf.

Am vazut cum functioneaza unele congelatoare cu dezghetare manuala. Teoretic tb. dezghetat la cateva luni dar practic...... f-tie de cat se umbla la el(se deschide zilnic, de cate ori,etc..) se ajunge la o dezghetare/luna.

editare: "mancasem" un cuvant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Eu am un congelator cu 7 rafturi ARCTIC care functioneaza absolut perfect de vreo 6 ani.il descongelez cam de doua ori/an, maxim 3, si toata operatiunea dureaza maxim 1 ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Eu am un Siemens si un Whirlpool fara dezghetare, sunt f.f. multumita de amandoua.

Mergi la inceput

Lulu si Oana: multumesc pt. raspuns. Cate o pt. fiecare.

Mergi la inceput

Te-ai decis, Daria?
Noi am luat Lada frigorifica Whirlpool WH 2010 A+E.

Mergi la inceput

Liviana: utilizare fara interventii muuulti ani.
Inclin spre Electrolux(cel mic, din primul mesaj).
Abia la toamna am nevoie de el, pana atunci mai caut info.

Mergi la inceput