Gravidute&Mamici de IASI (127)
Raspunsuri - Pagina 3
Anilansa spune:
Buna
va servesc cu o cafea cu lapte
ella, ma bucur va plecati la mare ... e foarte buna pt copii.
Alina cu Darius Gabriel si 22+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
Buna
Hop si eu cu o felie de arbuz rece pe caldurile astea.
INESALA MULTI ANI!PT BIA, MULTA SANATATE, SA CREASCA MARE SI SA VA UMPLE VIATA DE BUCURII, IMPLINIRI ALATURI DE FRATIOR
eu nu mai pot de cald, asera la noi in casa erau 30 grade,
Darius are afte in gurita, in rest e bine.... un coleg din grupa lui are " varsat de vant" si toti copii sunt sub supraveghere medicala ca gradinita.
Azi ia facut si exudatul ...
alynta27 spune:
Salutare!
Eu si cei mici suntem de sambata la Targu-Frumos! Tati a plecat luni la Is, pt serviciu. David e la mare cu bunicasa de luni. Ii e foarte bine acolo! Duminica mergem si noi acasa.
La multi ani Bianca!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
byu spune:
SALUTAREEE
Mmmmmm, multe schimbari pe aici...Kriss, ma bucur ca fata e bine,nu am reusit sa citesc despre motivul operatiei,dar sunt bucuroasa ca e bine...
Alina,mereu ma uit la pozele cu familia voastra...sunteti minunati...
Anilansa...ce sa zic, ai trecut ieri pe sub balconul meu si erai foarte fudula cu doi barbati dupa tine si acum aflu ca in burtica ai si o fetita....ce mai esti super fericita, felicitari .
Sa va zic si despre noi cate ceva...mmm bine, Casian este foarte neascultator, face numai boacane, ca de ex. luni a pus pe pat un pahar si a uitat de el si a inceput sa sara pe pat, ghici ce s-a intamplat...ditamai taietura, curgea sangele ca la robinet.
In rest...plecam vineri un pic la mare vreo doua zile,cam asta e.
Va pup pe toate bye.
Byu cu CASIAN ANDREI
Poze
Anilansa spune:
Buna seara.
hop si eu pe aici pe racoare.
Byu, multumesc.
alynta27 spune:
Salutare!
Raluca a crescut baiatul! Si tu arati bine. Multumim de vizionare. La noi e o viata "nebuna" cu bune si rele, dar copii ne fac sa mergem mai departe fericiti ca-i avem!
Fetelor dar ce faceti dragelor?! Slaba miscarea. Haidati fuga cu o semnatura de condica!
Noi azi am fost la tara, la fini si am facut gratar. Printre picaturi am stat si afara. Ne-am relaxat dupa o saptamana petrecuta mai mult in casa. Vreau la mare! Sotul are o saptamana de concediu la sf lui august!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
kmy_black spune:
neatza si o fetelor!!!
intradevar slaba miscare, dar presupun k ne organizam din toamna temeinic!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
inutsa spune:
Neata!
Multumim pt urarile pt Biuta!
Despre noi nu ar fi asa multe de zis. Am facut o enterocolita de toata frumusetea de la peste, drept urmare, eu nu am reusit sa pun mai mult de 1.5 kg pana acum. Dr m-a vazut sapt trecuta si radea, ca de obicei, cat de "mare" pot sa fiu. Burtica in schimb e in grafic, baietelul creste si face tumbe. Inca nu e angajat, sta transversal, dar sper pana la nastere sa se pozitioneze corect si sa il pot naste natural.
Bia e bine, se zbenguie toata ziua prin curte, gradina, se joaca cu verisorii. Are o perioada de mamosenie, trebuie sa ma aiba prin preajma, chit ca se joaca cu nepotii-peste ceva timp ma cauta, striga, doar sa se asigure ca nu am evadat
kriss recuperare rapida Alessiei!
byu ce mare ti-e baiatul!!!
de si28+
bebe din burtica
inutsa spune:
Am schimbat semnatura
Am vazut acum ca eu sunt prima pe lista gravidutelor, , acusa se apropie momentul...
de si31+
bebe din burtica