Mamicile care au copii pe lista admisilor la gradinita anul acesta (nou intrati in gradinita, nu cei reinscrisi), spuneti-mi va rog ce trebuie facut ulterior? Adica, e vreun termen in care trebuie sa depuneti alta cerere, cand trebuie sa luati fisa medicala ce trebuie completata de medicul de familie si cand trebuie dusa aceasta fisa inapoi? Am inteles ca avizul epidemiologic trebuie dus in septembrie, dar fisa de la medicul de familie cand trebuie dusa la gradinita?
Stiu ca cel mai bine e sa intreb la gradinita, dar din pacate nu pot momentan si mi-e frica sa nu treaca vreun "termen". Asa ca astept cu interes raspunsurile voastre
Ancka,
Mie de la gradi mi-au dat fisa medicala de completat si mi-au zis ca trebuie sa o duc la inceputul lunii septembrie, pana incepe gradinita. Am vb cu medicul de familie si a ramas sa ma duc pe la sf. lunii august sa-mi dea trimitere la analize, de exemplu examenul coproparazitologic se intinde pe mai multe zile avand in vedere ca trebuie duse 3 probe la interval de cateva zile fiecare, deci dureaza ceva.
Prin urmare, cred ca termenul ar fi inceputul lunii septembrie, pana cand incepe gradi. Cel putin mie asa mi s-a spus.