Strugurasi de Sept-Oct 2011 (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

oana felicitari pt incoronare

marryan bine ai venit in clubul sezatoarelor

_

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Oana secsu numai il privim , macar mancarea e utila...

Ma bucur ca nu mai ai contractii.. la mine azi mai rar ca ieri dar tot prezente.. poa mai iau un magne..

Jade
multu de reteta, da ce sa fac ca mie imi e rau de la ciumpercile la cupor.. imi e pofta insa de salata de ciuperci

Kora bine ai venit.., hai mai stai cu noi povesteste-ne despre tine , cum esti cu sarcina cum ai fost, daca ai luat ceva.. ce vrei sa ne zici

Athosik unde nasti la odobesti sau bega?

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Am primit si eu 3 stelute rosii.

Oana 27+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

sa iti fie de bine si la cat mai multe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

oana felicitari pt incoronare

marryan bine ai venit in clubul sezatoarelor

_

28 +

ce tare esti... sa tii rezervat si pt moi da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Jade ce bine merg ciupercutele tale cu o mamaliguta.....yammiii.Vai, de cand ii spun sotului sa imi ia cateva ciuperci...eu le-as manca si crude..asa cum sunt...

Seidana , bafta la eco. Mikka , succes la examen.(sa nu fie prea obositor).

May, ce mult ma bucur ca totul e bine cu tine si cu bebe pana la urma. Si ce marisoara e... Sa ai o calatorie usoara si un concediu frumos. De baut , as bea, cum ziceam noi cand ieseam cu fetele "o cafea feshtita , va rog"...(latte machiatto);)))))))))

Kora , bun venit printre noi. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Eu as face azi o ciorbita acrisoara, dar nush din ce.....sau cu ce...

26+ cu minune de

Mergi la inceput

eu as manca ciorbita de fasole, si cartofi natur cu carnita .. insa sa nu le fac eu.. se ofera cineva? m-am lenevit ...

Mergi la inceput

Am citit si eu mai din urma...Vorbeati de botezuri...

La noi nu se face botez. Si Zubi, cu aceeasi problema ma confrunt si eu , cu familie si prieteni crestini. Daca era fetita , nu faceam absolut nimic, dar pentru ca e baietel si acest lucru se marcheaza cat de cat(ca nah, e traditie)....la 7 zile de la nastere o sa ii facem circumcizia si o sa ducem ceva dulce si de baut la moschee sa serveasca cei dragi acolo , familia oricum o sa vina pe la noi si asa am scapat cu o cheltuiala minima.

Cu tata o sa fie mai greu, ca el tine una si buna, copiii trebuie botezati la timpul lor. Si sora-mea a nascut in februarie si e suparat ca n-a facut botezul la 6 saptamani , " asa cum ne-am pomenit si cum e datina din strabuni"...insa si acolo, sor`mea ortodoxa, cumnatu`evanghelic. S-au hotarat sa isi boteze copilul pe la sfarzitul lui august si tata deja face 13-14,ca nepotul va avea 6 luni.....Oricum, am observat ca in ce ma priveste pe mine, e un pic mai intelegator, ca a fost si el pe la moschee,a mai vb cu imamul si si-a cam dat seama cum stau treburile pe la noi...Sperrrrr....:)

La noi , cea mai mare grija este sa avem banii pusi deoparte pana la marele eveniment-nasterea, sa nu fim luati prin surprindere atunci si sa ne copleseasca toate...N-avem nici un sprijin de nicaieri si tre sa ne descurcam singuri....Insa toti in jur au asteptari...ca asa a fost si cu nunta, multe neamuri si prieteni ofticati ca , deh, ce secretosi am fost , ca nu am chemat pe nimeni...Ba am chemat, dar nu multe persoane, pentru o ceremonie in decembrie , la moschee la -20 grade si zapada pana in dinti....si o masa la un restaurant mai select. Cheltuiala,cat incape.....

Daca ii chemam sa bata 350 km prin ger , pentru o ceremonie care nu seamana deloc cu ce sunt ei obisnuiti, credeti ca veneau? Ca dupa ce au aflat, a fost alt shoc..:)))))

26+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Oana secsu numai il privim , macar mancarea e utila...

Ma bucur ca nu mai ai contractii.. la mine azi mai rar ca ieri dar tot prezente.. poa mai iau un magne..

Jade
multu de reteta, da ce sa fac ca mie imi e rau de la ciumpercile la cupor.. imi e pofta insa de salata de ciuperci

Kora bine ai venit.., hai mai stai cu noi povesteste-ne despre tine , cum esti cu sarcina cum ai fost, daca ai luat ceva.. ce vrei sa ne zici

Athosik unde nasti la odobesti sau bega?

Nici la una nici la alta ... la PRESIDENT - este o maternitate particulara!!!!

31+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

eu as manca ciorbita de fasole, si cartofi natur cu carnita .. insa sa nu le fac eu.. se ofera cineva? m-am lenevit ...

Ma apuc eu.... Ce fel de carnita? Poate imi sare somnul.:))) Si ieri am facut la fel, M-am pus pe copt....:))) Ca are sotul un sef indragostit de deserturile mele si stiind si ca a fost ziua mea si al meu nu s-a prezentat cu nimic, normal ca toata saptamana a fost tachinat ....si "amenintat"ca azi nu mai intra pe poarta unitatii , fara ceva bun facut de sotie.. Asa ca m-am apucat.

Ma bucur Andreiuta ca ti-au placut tratatiile mele...

26+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Multumesc mult fetele! Am luat jumatate de pastila...ar veni cam150mg..mai am 100 mg parca si in elevit deci ajunge pt azi.de dimi nu am mai avut decat o contractie.doamne ajuta! may felicitari pt rezultatele de la eco! seidana sunt convinsa ca o sa vii numai cu vesti bune! Jade, tu mai iei elevit pe langa magne?
Oana 27+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Oana eu iau Magneziu 300mg pe zi inca din s5. La inceput luam sub forma de tablete, insa ma saturasem sa iau de 3 ori pe zi si sa am grija sa nu le iau cu Calciu odata ca nu se mai asimileaza calciul .. apoi am gasit un Magnesium Direct de la Biolectra granulat, care se pune sub limba si este asimilat foarte repede de organism iar cand ma plictisesc iau un Magnesium Verla 300mg, e granulat cu aroma de portocale si-l fac cu 150ml de apa fierbinte.
Dr mi-a spus ca in caz ca as avea dureri pot luat si mai mult de 300mg/zi. Cei drept cu aceasta doza ... eu nu stiu ce inseamna contractii pana acum. .... insa atentie, Mg se ia pana in saptamana 38.

+28

Mergi la inceput