Strugurasi de Sept-Oct 2011 (79)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Bravo Seidana pt rezultatele de la eco

Elly, mie mi-a zis Uschi aspenter pana in sapt 28. Atunci o si vad si sper sa nu continui cu clexane. Tu iei si clexane deci cred ca ar fi trebuit intrerupt aspenterul.

Eu stiu ca nu se da dupa 28 sapt fiindca are efect mai indelungat decat clexane si in caz de nastere prematura, sa nu faci hemoragie.

Eu azi fac tai tai.
Weekend placut

26+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza si de la noi...

aspenter eu am luat pana la 27 s.. prospectul zice pana in trim 2 iar dr pana la 28 s... oricum eu am impresia ca eu una am luat aspenter de moda.. am obs ca unii dr dau pastilute ca aa e moda, si stiu sigur ca au comisioane din vanzare.. De asta imi e drag de noul dr .. pt el Elevitul nu ii necesitate, atata timp cat analizale sunt ok, si el da tratament fie chiar cu vitamine doar in baza analizalor..

Despre Ramona citesc si eu cu stupoare, nu zic ca medecii nu sunt ok, insa sistemul ii da gata.. cum sa oui un pacient in situatia unei asemenea decizii ... in primul rand ea e sedata, probabil instabila din cauza durerilor , ar trebui intrunit un grup medical si luat o decizie.. ea e si cadru medical si mai are habar de una alta.. ce se intampla daca in locul ei era lelea floare cu 4 clase?

Arsuri am avut si eu vreo 2-3 sapt cam prin sapt 25-28.. erau groaznice , si daca beam apa sufeream .. nu treceau cu nimik..au trecut de la sine ..

As face gem de visine de caise. insa cum sa stau in picioare atat? dr a fost mirat ca imi iau prenatalul numai in s 36-37, a zis laa ca de ai contractii tot asa te potolesti.. aca tii la sefi atata , acu ma simt vinovata fata de bebe, dar imi e jena sa las serviciul in plop..

Didiana eu cum beau lichid cum nu trec 30 min si fug la baie.. de 2 ori...la servici beau multa apa merg cam de 2 ori pe h...

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

neata si de la noi mai lenoase de data asta ca lam asteptat p;e tati aseara sa vina de la petrecerea de 4 iulie care sa organizat de americani ieri, am stat treze pina la 2 noaptea.

Lai te servesc cu un compot de visine cu caise si zmeura asta am facut ieri toata ziua
am vazut lucrusoarele lui bebe, vai cite de frumoase sunt si cite deja ai, imi place la nebunie patutul l-ati comandat de undeva si comoda tare imi place superba numai zic de hainute sunt fr frumose

seidana felicitari mamico pentru grasunica, si te rog numai citi toate masuratorile de pe scan ca nu suntem noi profesionisti si te panichezi degeaba, daca nenea dr ti a zis ca totul e in regula atunci bucare-te si savureaza cele 7 saptamini care au mai ramas

lali te asteasta Paul sa l aduci acasa, de arsuri eu am inteles de la medic ca din contrac cind le ai copilutu se naste cu par, la mine functioneaza un singur lucru APA BORJOMI, cind apar beau si trec

referitor la sistemul de sanitarizare in spitale, eu credeam ca voi satti mai bine la acest capitil ca noi, dar din pacate este cam aceleasi

eu am citit un pik la odis vecina si ma iau fior cind vad ca fetele deja sau pus pe nascut, pina acum parca nu aveam frica, dar de la o vreme incoace ma tot gindesc daca am sa pot sa nasc natural, daca am sa ma discurc cu bebe atit de mic si fragila, off cite si mai cite intrebari imi pun

andr@ intra mai des mamico si ne povesteste ce mai faci

Kora B ce ai acasa, fetita sau baiat, ca din postari am inteles ca esti la a doua sarcina

o simbata cit mai frumoasa fara nori si ploaie
eu plec la shoping, numai asta imi place sa fac in ultimul timp

Cea mai fericita mami 31 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

May have a good flight...sa ne respiri cu bine aerul poluat din Buc, si plssss intra sa ne zici ca ai ajuns cu bine...

Lali mergi la socrii? sa te distrezi frumos

Ziceti-mi si mie de ce luati aspenter? eu am luat atata dar nu in baza vreunei analize, ....voi aveti diagnostic? stiu may ca tu ai hematom, prob asta e motivul tau.. dar elly say jade?

Mergi la inceput

Marryan shopiing uuuuu... si eu vreau.. da bugetu nu ma lasa , e mai cu minus decat credeam...
Nu mai citesc eco ... stiu ca piti e bine si gata
sa te distrezi si pt mine la cumparaturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Nu pt hematom, ala s-a dus demult. pt valoarea mica la proteina S.
Acum chiar ma ridic din pat, peste o ora tre sa plec spre aeroport.
Pa pa

26+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata.
Seidana felicitari ptr bebe grasunica si sanatoasa.
Tu o mai simti ca misca f. jos?
Eu inca simt asta si tare mi-e teama ca nu vrea sa se intoarca.

30+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

Neata.
Seidana felicitari ptr bebe grasunica si sanatoasa.
Tu o mai simti ca misca f. jos?
Eu inca simt asta si tare mi-e teama ca nu vrea sa se intoarca.

30+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

camady nu o simt f jos.. acu o simt cel mai des pe langa nivelul buricului... o mai simt si mai jos si mai sus in functie si de pozitia mea, insa in principal 2-3 degete pe langa buric..
cand mai mergi la control?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Neatzaaaaa burtici frumoase,

Va invit la un ceai de fructe de padure, cafea si sandwich-uri cu unt, branza, rosii.

Ma confrunt si eu cu insomnii, adorm busteam de la ora 7 pana la 9-10, e cel mai dulce somn.

Vroiam sa va intreb ceva si am uitat

multi si un weekend bestial!

29+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

neatzaaaa

Felicitari Sei mami, eram precisa..ca o sa te introci de la o pizza, asa cum ai zis,ca daca este totul ok, il scoti pe sot, iti dai seama si tu ce putin mai e? pe mine ma pauca panica, nu frica de nastere,offfffffffffff ( asa ca Marryan, nu esti singura )

May, zbor usor

Lali, fugi dupa Paulica, e bien ca azi ai o escapada asa la aer curat, noicred ca stam acasica si vreau sa fac palcitna cu branza, in rest,de papa , habar nu am

am fost ieri la med de fam sa imi dea concediul, si mi-a dat incepand cu 1 iulie,prenatal,acuma dpn e 3 sept, cate zile tre dupa anstere?ca ea zicea ceva de 46..si nu cred, daca mi-a gresit socoterala, si nu m-oi mai incadra?

Zubi, mami31+ cu
minunea mea

Mergi la inceput