Strugurasi de Sept-Oct 2011 (79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

am vb cu dr. si mi-a zis k acum in 28 de sapt nu da malformatii sau avort, doar o nastere prematura....de care nici nu vreau sa aud....offfffff

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

pai si nu te-a chemat sa-ti dea antibiotice?
da, infectiile pot rupe membranele. stiam asta,d ar n-am vrut sa-ti zic ceva pana nu vb cu doctorul.
daca ginecologul e impasibil, vb cu medicul de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

pai si nu te-a chemat sa-ti dea antibiotice?
da, infectiile pot rupe membranele. stiam asta,d ar n-am vrut sa-ti zic ceva pana nu vb cu doctorul.
daca ginecologul e impasibil, vb cu medicul de familie.

ba da o sa imi dea antibiotice, dar ma duc marti k oricum aveam programare!! multumesc frumos de raspuns:-*

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna fetelor ce faceti? am si eu o intrebare, voi va confruntati cu arsurile? ieri am avut o senzatie nasoala tare, arsuri de zicea-i ca am baut acid sulfuric, greata, vedere incetosata, am crezut ca pic din picioare; voi aveti asa ceva? sotul ma tot bate la cap ca e de la lipsa de calciu (ptr ca s-a prins ca nu mai iau ), voi ce ziceti sa fie de la asta? in rest, usoare contractii, dar care trec de la sine, deocamdata nu am avut nevoie niciodata sa iau nici o nospa, speram nici de acum incolo; mai nou lovituri chiar dureroase de la fimiu, si cand spun dureroase nu glumesc, are el ce are cu ficatul meu si cu coastele mele

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

hello fetele!

am 3 vesti bune:
am fost ieri la control, bb e super bine.
ni s-a acceptat creditul prima casa 4, de azi avem 120 de zile sa ne gasim locuinta.
de azi sunt in concediuuuu, gata cu munca!

didiana: si ce a zis d-l doctor pana acu? te lasa natural dupa ceza? dar tu de ce vrei sa optezi pentru nastere naturala?
si eu m-am gandit la asta, dar apoi am zis, daca tot mi-am taiat burta de ce sa-mi tai si pruna? Hai ca is curioasa de ce te-ai hotarat ca vrei naturala dupa ceza. Era sa uit: M-am uitat la pozele cu tine! Superbe!
eu am avut ieri control, s-a uitat la cusatura, i-am zis ca avand in vedere ca o sa am 2 baieti as mai vrea si o fetitza, mi-a zis ca e ok si 3 cezariene dar ca maximul admis este 4 cezariene, ca uterul se subtiaza tot mai mult si e periculos. I-am zis ca nu e cazul meu, ca o sa ma opresc la 3.

va pup!

25+

Mergi la inceput

andra: eu nu am arsuri deloc.
in schimb am avut zile in care simteam ca mi se taie genunchii si mi-am luat iar vitamine prenatale (care oricum mi le recomandase dr. din sapt 22 dar nu eram convinsa daca sa le iau, apoi insa am vazut ca se necesita si deja ma simt mult mai bine)

25+

Mergi la inceput

ralu nu te impacineta, nu e cazul sa te agiti fara sa stii gravitatea, mergi si vb cu dr si nu citi toate prostiile de pe net may chiar crezi ca o sa te plictisesti? pai ai sa fii toata ziua cu bebica, o sa-i vb, o sa-i pui muzica si sa vezi ce repede trece timpullll darisa, andreea, racheel felicitari ptr aprobarile ap., sa aveti bafta sa gasiti ceva frumos si sa va bucurati de el seidana te asteptam cu vesti, si nu-ti fa griji, rosul poarta noroc

30+

Mergi la inceput

am tot citit pe net despre arsuri, dar parerile sunt impartite, care le au mai devreme care mai tarziu, dar mi-e frica sa nu cumva sa aiba dreptate sotul ca eu calciu nu mai pun in gura fetele care sunt la al doilea bb, cum e cu arsurile astea, le ai mereu, adica zi de zi, timp de o perioada sau cum e? intreb ptr ca azi de ex m-am simtit ok, deci nu stiu pe seama a ce sa pun raul de ieri

30+

Mergi la inceput

seidana: crezi ca am putea pune si o pagina cu programarile la cezariana?
te asteptam cu vesti de la eco.
si eu am inteles ca e 100 ron rezerva la Stanca. Sunt f bune conditiile acolo, am fost in vizita la cineva de curand si mi-a placut rezerva, curat, mobila noua.
In ceea ce priveste cu bagajul: la Stanca nu te lasa sa-i imbraci in hainele tale, ii imbraca ei. Iar cu pampersii, daca nasti natural iti da copilul la cateva ore de la nastere iar apoi il schimbi tu. Doar daca nasti cu ceza iti cer pampersi, 2 zile pana iesi de pe terapie intensiva, ca apoi ti-l dau pe bb si tu il schimbi.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

ralu hai ca trece si asta ! se rezolva cu antibiotic

darisa felicitari pt cele 3 vesti bune
ce curajoasa esti , nici nu l ai nascut pe al doilea , ca deja l ai programat pe al treilea

andra eu am niste arsuri teribile
zici ca sunt balaurul cu sapte capete
ai grija putin la alimentatie , nu te pune la orizontala imediat ce ai mancat , mananca putin si des , bea lapte daca iti place (mie nu)
oricum , sunt normale in trim 3 , nu te impacienta

_

28 +

Mergi la inceput