Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!

La noi caldura mare...sunt acasa cu D care doarme la racoare in casa, sotul si Bia au plecat la Gura Humorului la strand.. e unul deschis mai nou si arata mai bine decat cel de la noi.

CAMISV- Cand se intoarce sotul il intreb de pensiuni, el stie cel mai bine. Poate iti recomanda una si in afara de V Dornei, prin imprejurimi...sunt o gramada, cu locuri de joaca, piscine, alea alea...vreti neaparat V Dornei? Sunt o gramada de locuri frumoase si in rest pe aici pe la noi...Cand vine iti scriu oricum...

Noi pana acum, pana la venerabila varsta de 9 luni am avut caruciorul Biei (care dupa un calcul simplu va dati seama ca are 7 ani si a mai fost dat si la alt copil intre timp). Insa noi mai mult am stat la aer in curte, si iesirile scurte le-am facut cu D in brate sau mai demult in portbebe... Ei, de ceva timp nu mai merge smecheria, vrem sa iesim in parc, am si iesit de 2 ori, mai mult pt Bia care iese cu trotineta sau bicicleta si se mai joaca cu alti copii...pe Darian l-am tinut in brate dar nu e prea comod nici pt el nici pt noi. Asa ca ieri am luat carucior sport ...un Baby Care portocaliu+negru, se strange umbrela si se lasa spatarul pana jos daca doarme copilul, sunt super multumita.

Gura lumii din parc - DOINA, mie "mi se falfaie" de gura lumii. Eu traiesc cu copilul ala si e al meu si stiu daca poate sau nu sa stea, sa mearga, sa manance una alta, cat sau cum doarme... asa ca.... Eu personal, zilele astea mai ales ca am iesit fara carut, ori in brate ori a mers sustinut....Chiar nu mi-a pasat daca cineva a zis ceva. Tu daca stii ca nu-l chinui si sta copilul bine si-i place...go for it!

BEBECRIS - of, pupam micutul sa iasa mai repede dintisorii!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua.
Astazi dimineata, sotul meu a avut ceva treaba prin oras, iar cand s-a intors acasa, mi-a spus sa ies la usa ca cica ma cauta cineva...si...surpriza: la usa era un carut sport nou-nout! cred ca se saturase saracul sa ma tot auda ca e greu cu cel vechi, ca nu mai sta copilul cum trebuie in el, etc, etc... EVELINE, nu stiu ce marca este al nostru, ca nu are nici o eticheta, dar e cum l-ai descris tu pe al vostru si la culoare si la spatar si modalitate de strangere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

MARI - Sa-l stapaniti sanatosi! Pe al meu, in zona unde sta cu picioarele, scrie (e brodat) Baby Care cu alb.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Eveline, Mariuka sa stapaniti sanatosi carucioarele cele noi, iar voinicii sa se bucure de ele

Eveline, chiar in afar V. Dornei vrem, cu loc de joaca (nu neaparat piscina) si curte sa poate piticul sa se desfasoare.

Camelia, mami de Tudor (10.09.10)
poze iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Eveline, Mariuk, sa le stapaniti sanatoase si sa le tociti rotile

Nu stiu ce sa-i mai dau sa manance copilului ca nu vrea mai nimic. Acum i-am facut mamaliga cu branza si cu putina smantana - nu a vrut sa manance, tinea gura stransa si daca intra ceva isi facea sila. Am incercat iaurt cu branza dar doar cateva lingurite, avand in vedere ca iaurtul era preferatul lui Nici lapte nu-i dau pana la 9.30, sa vada ca nu face cum vrea el
Ieri am intrebat-o pe pediatra si s-ar putea sa fie de la dinti, dar totusi el nu a mai luat in greutate de o luna si ceva si asta ma ingrijoreaza. Ne-a dat niste siropele, parca din con de brad si unul din porumb... nu stiu cum. De azi am inceput sa-i dau, acum astept sa vad rezultatele ... sper sa si apara

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5625377869982969298

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Am vazut ca s-a discutat acum cateva zile (dar nu gasesc ) despre niste pastile care opresc definitiv lactatia. Cum se numesc?
Eu nu ma mai mulg de 2 luni ca nu mai aveam ce, dar totusi cateva picaturi mai ies cand apas si de cateva zile ma doare tare sanul drept si durerea se duce spre mana, plus ca am ganglionul inflamat. Eu zic ca de putinul lapte care mai e ar putea fi. Ce parere aveti?

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5625377869982969298

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

Am vazut ca s-a discutat acum cateva zile (dar nu gasesc ) despre niste pastile care opresc definitiv lactatia. Cum se numesc?
Eu nu ma mai mulg de 2 luni ca nu mai aveam ce, dar totusi cateva picaturi mai ies cand apas si de cateva zile ma doare tare sanul drept si durerea se duce spre mana, plus ca am ganglionul inflamat. Eu zic ca de putinul lapte care mai e ar putea fi. Ce parere aveti?

Dostinex, dar se ia numai cu reteta

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Si noi facem parte din categoria mofturosilor. Azi am experimentat fagaras si ne-a placut

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna fete cucuiete!
cum va descurcati pe canicula asta?
eu ma urc pe pereti atata timp in casa, dar nu de plictiseala ci de maraiala lui D ca nu-i convine nimic, decat calare pe mine! daca il fugaresc prin casa sau ma joc cu el cu mingea, e totu bine! cum ma asez pe canapea sau la laptop, incepe maraiala ai doar agatat de mine sta!plus ca nu am cu cine schimba o vorba toata ziua, ca de facut mancare sau curatenie, mai greu! afara in schimb e cu totul alt copil...vesel, jucaus, il las pe jos sa se joace cu mingea dar el mai mult se joaca cu pietricelele, vrea sa prinda furnicile urca scarile...e mult mai usor pe afara!
Doina, se poate sa fie de la dinti refuzul mancarii! si eu asociez inceputul figurilor la mancare cu inceputul dintilor, doar ca la noi deja a devenit obisnuinta, din pacate! azi l-am lasat la laptop si in 5 minute a fost gata masa, doar ca mi-a smuls 2 taste ! trebuie mereu sa aiba ceva interesant de facut si atunci deschide gurita, daca nu..e jale cum si-o tine inclestata si cum alerg dupa el cu lingurita!
bebecris, bafta cu dintocii, sa iasa fara prea mare tam tam!
Mari, eveline, sa stapaniti sanatosi caruturile!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput