burtica prea mare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sinzianaaa
nu ma deranjeaza ca o am asa,dar vroiam sa stiu la ce ma astept adica daca am mai multi bebei sau daca doamne fereste bebe meu e pe cale sa pateasca ceva.

La un ecograf bun se putea deja confirma fara probleme sarcina, numarul embrionilor, pozitionarea lor in uter, ba puteai deja sa auzi bataile inimii. Vorbesc despre o ecografie abdominala. La o ecografie intravaginala se observau aceste elemente si mai devreme.
Ori doctorul tau nu se pricepe, ori are un ecograf mai vechi. In prima situatie, schimba doctorul. Daca insa ai incredere in el si nu mai ai rabdare sa astepti, sunt destul ecografe performante in Bucuresti.
Sarcina usoara in continuare!

B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucillegrl spune:

sinziana eu am facut prima ecografie la 5 saptamani, iar cea de-a 2a la 7 saptamani si am auzit si inimioara lui bebe. poti sa te duci in alta parte la ecograf. Eu am facut ecografii la 2 saptamani din cauza fixurilor mele .... dna doctor imi spunea ca nu e nevoie sa mai vin asa des dar eu ma duceam indiferent de ce imi spunea dumneai. trebuia sa vad eu cu ochii mei ca e bine.

mami de Luca Florian ( 23.05.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sinzianaaa spune:

Cam cat costa o ecografie?

“A da nastere unui copil este un miracol, a-l tine in viata si a-l creste este o profesie”.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucillegrl spune:

depinde in ce oras stai si ce tip de eco faci 2d,3d,4d.de la 80 ron in sus cred

mami de Luca Florian ( 23.05.2011)

Mergi la inceput