Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***328***
Raspunsuri - Pagina 19
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Olgule ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ! Felicitari pentru cea mai frumoasa mamica!![]() |
Doamba, uitai sa va felicit pentru "succesurile" repurtate!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Chatonel, ma bucur ca ai reusit sa convingi motanul si ca veniti in Romania ![]() Ma duc sa trag un pui de somn, ca sunt rupta si mai trebuie sa fac in seara asta si nenorocitul ala de portofoliu + bagaje |
felicitari pt presustinere si vacanta placuta!

chatonel spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
Pai cum sa nu putem? Punem de-o intalneala! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
yeeeessss! abia astept!
olishka spune:
Multumesc fetelor
Astazi am aflat si eu in cate saptamani sunt
Bebe are 0,64 cm. Un urias, nu? ![]()
Pana acum nu prea mi-a fost rau, doar stari de somnolenta, dar ieri si astazi am atins apogeul. Mi-a fost asa rau ca nu am fost in stare nici sa conduc si a trebuit sa umblu cu taxiul. Mai era sa si lesin de vreo 5 ori
Si mi-e cam greata mereu. Dar am inteles ca astea trec pe la 9 saptamani, deci mai am putin 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
7+
Ilinca_M. spune:
Olishkaaaaaaaaaaaaaa

Felicitari, acum o sa ai si o big boassa, ca legenda asa spune, ca la fete ti-e raaaau (am simtit pe pielea mea:)); si nu te baza ca trec la 9 saptamani, hehe, pe mine m-au lasat greturile pe la 16 iar apogeul a fost la 8 saptamani). Deci tu cu David n-ai resimtit asemenea "binefaceri", sa inteleg?![]()
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
ramona7575 spune:
Felicitari Olga pentru samantza din burtica ! Sa creasca sanatos /-oasa !!
Mi-as fi dorit sa aduc si eu o veste ca asta dar ieri mi-au venit rusii 

olishka spune:
Multumesc mult fetelor!!!
Ilinca, la David nu prea am avut simptome, mi s-a facut rau doar cand m-am dat in prostiile alea de la Europa Park. Eu am aflat pe la 12 saptamani ca sunt insarcinata. Nici acum nu prea mi-a fost rau, mai mult somn, insa de ieri s-au schimbat treburile
Da cam nasol cu greturile asta, dar merita daca zici ca-i fetita 
Ramona imi pare rau ca n-a fost sa fie de data asta. Sa speram ca la urmatoarea vizita a sotului sa ti se ideplineasca si tie dorinta 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
7+

fericita de