Nasterea la Arcadia -Iasi (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

DadaIna, am vazut filmuletele cu colacul. E prea tare! Imi inchipui ce distractie pe voi, mai ales pe bebelusa. Cred ca se simte foarte bine, face si miscare... Super!

Claudita, cifra 3 e... magica! Te admir, sa va ajute DD! Stii cum, cu primul e mai greu.
Eu ma gandesc ca de la consultul pe masa ai inceput sa elimini din dop. Eu nu-mi doresc decat sa ajung in buna stare pana pe 9, la control, dupa care ma voi simti pregatita.

Cat despre lapte... cred ca astea sunt tot felul de motive inventate ca sa determine mamicile sa renunte la alaptat. Nu stiu de unde curentul asta impotriva alaptatului, este absolut imbecil! Imi povestea o verisoara care are o fetita de 6 ani, ca atunci cand a nascut ea, dr de fam i-a dat tratament ca sa ii stopeze laptele. Si ea era asa de convinsa ca ce bine i-a facut doctorita! M-au luat toate transpiratiile cand am auzit-o, dar nu poti comenta, nah, fiecare alege sa-si creasca coplilul cum doreste.

Lalic, ce simpatica esti! Nici mama nu stia ce e ala dop gelatinos. A zis ca de cand ne-a nascut ea, s-o fi inventat! Dar pana acum, la fete, nici eu nu auzisem. Stiam ca se rupe apa, si gata.., tre sa nasti.

35+ cu Maria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Modificari pentru listuta:
Camelia33 de Sofia Maria, 14.06.2011, 3420 g, 53 cm, cezariana , Dr.Cacicovschi
Laura13 de , 1.07.2011, 3050 g, 50 cm, cezariana , Dr.

Iulia.Iulia, cu Ioana, DPN 27.09.2011, dr Huma Mihaela
Lalic, cu Sofia, DPN ?.2011, dr Cacicovschi

COMPLETARI!!!

Clau, te rog din suflet sa nu crezi aberatia cu menstruatia. SIGUR e o prostie. Eu inca alaptez. Prima menstruatie a venit la 1 sapt dupa ce s-au terminat lohiile(din cauza contraceptivelor... nu mi-a mers deloc cu ele). A doua la alte 2 sapt( deja ma turbase de cap si am aruncat pastilele la jum foliei). A disparut si revenit pe la 9-10 luni cand Mihnea si-a inlocuit prima masa la san cu altceva . De atunci a venit regulat. Cu toate astea si dupa 1 an Mihnea a avut cate 1-2 sapt de papat exclusiv din cauza de dinti sau alte probleme... A crescut perfect de bine cu lapte de la mami.... si, e un copil perfect normal... nici geniu nici vai de el, nici gras nici slab... cu analizele facute la intervale regulate de 6 luni.... mereu perfecte. Asta cu laptele care nu mai e bun... ai sa o tot auzi. Ba ca la fix 6 luni devine apa de ploaie, ba ca dupa 1 an nu mai e bun de nimic... ba ca... ba ca. Nu e adevarat deloc. Sanatos pentru tine si copilul tau e sa alptezi atat timp ca va doriti amandoi.... aia e starea perfecta. Eu sper sa reusesc atat cat isi doreste Mihnea. Antropologii au descoperit ca intarcarea naturala la specia umana se facea undeva pana la 7 ani... Industrializarea, capitalismul, nevoia de a munci ore multe departe de casa au transformat prioritatile umane din centrate pe individ pe centrate pe productie . Astfel varsta intarcarii s-a redus considerabil. Azi e absurd sa vezi un copil de 7 ani mancand la sanul mamei, daaaar... spre varsta de 2 chiar 3 ani e normal.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 23+ cu

Mergi la inceput

Ionela, merci mult de tot! O sa ma aprovizionez din timp cu de toate. Ca sa nu uit nimic, am salvat ce mi-ai scris intr-un document.

Claudita eu folosesc crema pentru vergeturi de la Sanosan, si deja sunt la al 3-lea tub. Mai am si Chico, si Mustela, dar asta, desi e cea mai ieftina mi se pare cea mai buna. Cel putin cu aia de la Chico, nu m-am mai dat de mult. O s-o folosesc dupa ce o termin pe asta, Sanosan. Si uleiul pentru bebei l-am folosit, insa in perioada greturilor, si nu prea ii suportam mirosul. Desi am cel mai mare burtoi din S-E Europei, nu am nicio vergetura. Sub sani insa, am facut cateva nasoale. Si se vad atat de urat ca sunt vinetii. Dar nu conteaza sanii, ma temeam sa nu fac pe burta, cum am vazut la unele mamici, zici ca au zeci de taieturi.

35+ cu Maria Antonia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clauditza89

IONELA e super reteta ta...dar cred ca eu nu am sa reusesc niciodata...mi-ar fi frica sa nu gresesc cu ceva eu am cumparat produse de la Sanosan ptr baita la bebe...oare sunt bune?

cuDENNIS GABRIEL DPN 04.08.2011,DR.VIERIU

asa greu mi se parea si mie cand am primit reteta... Dupa ce am incercat de 2 ori.... am devenit dependenta. Copilul mirosea demential dupa baie... Se simtea excelent si nicio iritatie nu a avut pana nu am incetat folosirera acestor produse , undeva dupa 6 luni.
Nu stiu ce contine sanosan. sa arunci o privire pe igrediente. daca vezi terminatii de tipul"parabeni"... poti sa le folosesti tu... mai sunt si alte multe chestii aiurea din compozitia produselor cosmetice. na, poate exagerez eu.,... dar experienta personala m-a convins ca e mai bine asa.
A... uleiul eu il neutralizam in cantitati mai mari... cam jum de litru... Il puneam intr-o sticla si il foloseam si pe fundicul lui bebe dupa ce il spalam la schimbatul scutecelului. Imi ajungea cateva sapt 500ml deci nu aveam treaba toata ziua cu el.
Ceiutul e simplu de facut. Aveam in bucatarie tot ce-mi trebuia si seara era din rutina noastra ceiutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

DADA, e super colacelul, de unde l-ai cumaprat ca vreau si eu!!

Claudia, sanosan e o firma buna, si la Arcadia aveau produse cu care spalau copilasii de la : sanosan, sebamed, mustela si bioderma.

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Am vazut ca m-ati pus si pe mine la listuta, eu sincer nu stiu cand imi e sorocul, cica in prima sapt din sept dar eu fac 40 saptamani in august pe la jumate,adica in saptamana cu 22, acuma daca o sa nasc prin cezariana banuiesc ca o sa fie mai devreme, nu?Dupa data de 12 iulie cand am programarea va spun mai exact

nu reusesc sa imi bag semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Ionela, trece-o te rog in lista si pe loredanar cu DNp pe 26 aug, fetita/Mara, cu Dr.Samoila

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Modificari pentru listuta:
Camelia33 de Sofia Maria, 14.06.2011, 3420 g, 53 cm, cezariana , Dr.Cacicovschi
Laura13 de Alexandru, 1.07.2011, 3050 g, 50 cm, cezariana , Dr.

Iulia.Iulia, cu Ioana, DPN 27.09.2011, dr Huma Mihaela
Lalic, cu Sofia, DPN 22.08.2011, dr Cacicovschi
Loredanar, cu Mara, DPN 26.08.2011, dr Samoila

COMPLETARI!!!Modificari....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Oare ce face Laura13bebicul????ce fericita trebuie sa fie...........

Mergi la inceput

Citat:
SMS de la Laura!
"Multumim lui DD. BB Alexandru a venit pe lume la 10:30, sanatos, 3050g, 50 cm, nota 10! "

I-a trimis sms unei fete din odiseea iul_aug

35+ cu Maria Antonia

Mergi la inceput