Nasterea la Arcadia -Iasi (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Claudita, ma bucur ca esti bine. Eu sunt sigura ca Denis il asteapta pe tati sa-i aduca carutul.
Eu am cam intrat in criza, mai ales dupa simptomele tale. Realizez cat de putin mai am si ma ia cu fiori. Saptamana asta trebuia sa imi vina mobila pt bebelusha si am primit azi e-mail ca miercuri o trimite. Deci cam pe joi, vineri o sa termin si eu de aranjat camera, si de rezolvat alte lucruri prin casa (o sa imi aduc un ”om bun la toate” ca sa imi puna si lustrele, si sa-mi mai faca si prin baie niste legaturi, sa imi aduca si sa monteze mobila in living, etc.) Si cu ocazia asta iar se face balamuc in casa si iar curatenie generala...
Azi am iesit si am mai cumparat cate ceva. Mi-am luat pampers premium care un pachet de 78 parca, marimea 2-5 kg, servetele umede de alea fara miros, niste scutece de finet, tampoane pentru sani, perie de par cu par natural si pieptene pt fetita, pompita de scos mucisori, 3 body-uri subtiri, dar cu maneca lunga, o paturica, si cam atat.

Ionela, de care ulei natural ma sfatuiesti sa folosesc pt masajul bebelusei? Eu ma gandeam sa amestec ulei de masline extravirgin cu ulei de migdale presat la rece. Si mai zi-mi te rog, cum sa il sterilizez. Tin minte ca ai spus mai demult ca pe Mihnea il spalai cu ceiuc si tarate de grau. Poti sa imi zici si mie de care ceai si cum anume? Te rooog! Vreau sa iau si astea din timp.

Iulia, bun venit! Ai grija de tine, si chiar daca o sa trebuiasca sa stai numai in pat, nu o sa te plictisesti cu noi. Cu kilogramele stai foarte bine (zic eu care am pus 20)

Patucul recomandat de madline e foarte frumos! Si pretul bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

OANA sa speram ca il asteapta si pe tati!!tati deja e disperat saracu cand a auzit ieri vesteael vrea sa participe si la nastere...iar eu nu pot decat sa ma bucur ca am ocazia de a ma razbuna pe el ptr toti astia 8ani aproape...!!!Oana sper ca nu te pui tu la treaba,la curatenie sau altele nu are rost sa te risti...si nu te ingrijora ca totul o sa fie gata la timp...chiar si inainte...

FETELOR ce-mi puteti spune despre traditiile nasterii?ursitoarele si tot ceea ce?

cuDENNIS GABRIEL DPN 04.08.2011,DR.VIERIU

Mergi la inceput

OANA am uitat sa te intreb daca e primul bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Merci Ionela, era un pic mai slabutza Sofia Maria adica avea 3420g

Mergi la inceput

La curatenie vine si mama si am si o doamna care vine de 2 ori pe sapt, sau cand am nevoie. Dupa mail, acum am primit sms ca vine maine mobila. Mai bine.

E primul copil(si ultimul) Mi-as pune si eu semnatura, daca asa sti cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

ionelamaria avem ceva in comun.......pe printesica mea o va chema si Sofia iar cezariana va fi tot cu Dr. Cacicovschi.
clauditza89 fii fara grija ca @Doamne fereste de nasti mai repede sau ceva@ acum la Arcadia nu se mai plateste terapia intensiva, citeste arcadia news http://issuu.com/ziarularcadia/docs/arcadia5_web editia de iunie. Acuma i se spune vad ca dop ce comis suna cand am nascut baiatul stiam ca se cheama ca se rupe apa.

Aici mai gasiti patuturi destul de ieftine http://www.strollers.ro/Patuturi_Copii/Pat-Pliant-Medio_340_codeCAR-PP02.aspx in jur de 3 mil dar cele din lemn sunt mai scumpe, eu sincer o sa imi iau de la carrefour, la suceava am vazut cu 4 mil parca dar din plasa cu jucarele cu 2 nivele, rotite, cred ca sunt mai comode,mai usurele si le poti muta prin casa, ma rog.

O s-o intreb pe cumnata mea de magazinul asta Siraj si cand merg la Iasi o sa-l vizitez, merci mult pt sugestie, ca sincer nu prea imi da mana sa dau o caruta de bani pe carut, ca cine stie cat il voi folosi, eu fiind de la tara......doar cand voi merge in oras sa o plimb prin parc.......... o s-o scot pe mandara mea pe terasa la aer abia astept, iar ma apuca bocetul.
hai ca ma duc sa termin ciorbita i-am bagat un nes la asta mica si imi da niste suturi pa fetili.intru mai diseara.

Mergi la inceput

Oana de ce ultimul...ai avut sarcina grea?si semnatura daca intri in profilul meu...apoi editeaza profil...parola daca nu e salvata deja...trimite...iar odata ce esti in profil mergi jos la optiuni profil+...iar in locul liber iti pui semnatura...daca vrei sa pui cu graviduta si bebe uitate mai intai la lista emoticonuri cum se scriu...sper ca ai inteles cum ti-am explicat nu e asa greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalic

Acuma i se spune vad ca dop ce comis suna cand am nascut baiatul stiam ca se cheama ca se rupe apa.

Lalic, dopul gelatinos este un mucus care se gaseste la nivelul colului uterin si protejeaza impotriva microbilor, bacteriilor, etc.Ruptul apei la care te referi e ruperea membranelor care e iminenta nasterii, deci sunt 2 lucruri diferite.

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

LALIC dopul gelatinos si ruperea apei sunt doua lucruri diferite...sa-ti explic
Dopul gelatinos reprezinta o multitudine de secretii ce apartin cervixului pentru a impiedica patrunderea bacteriilor catre uter. Pe langa un aspect gelatinos, acesta poate fi lipicios si putin tulbure. este unul dintre semnele ce prevestesc apropiata nastere insa nu unul alarmant cum e ruperea apei....iti spun toate astea cu siguranta ptr ca mam interesat atat pe net cat si la dr...dupa ce pierzi dopul poti naste la 3-4 zile dar chiar si la 3 saptamani...normal se elimina cam la 37 de saptamani numai k la mine bebe e prea rau si activ si am inceput sal elimin la 35..speram sa mai stea 2saptamani makr....a si Sirajul e un depozit...plin de maagazine...eu stau in cart.

Frumoasa la 2 pasi de el si sa stii k poti gasi lucruri ff ieftine...cateva si de calitate...dar gasesti orice acolo

Mergi la inceput

Merci pt indicatii, sper sa fi reusit.
Nu e vorba de sarcina, chiar nu am de ce sa ma plang, si sunt in stare sa ma sacrific oricat pentru copil, dar avem si noi o varsta...

35+ cu Maria Antonia

Mergi la inceput