Nasterea la Arcadia -Iasi (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

STEFANA va rog eu nu ma mai chinuiti cu mancarurile si dulciurile...pana acuma nu am avut o sarcina atat de mofturoasa sau probabil k nu avea cine sami faca pofta sau or fi simtomele nelinistii oricum...deja maine mam angajat la ardei umpluti...IDEEA OANEI...si in plus nici nu stiu cum sa fac dulceata de cirese amare...poate te trezesti cu mine pe la usa

cuDENNIS GABRIEL DPN 04.08.2011,DR.VIERIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Claudita, te astept cu placere! Aaaa, si cand o sa fii baba ca mine o sa stii si tu sa faci dulceata de cirese amare
(vorba vine, ca eu cand gatesc ceva tin reteta deschisa pe net si ma tot uit la ea...)

Stef si bebu Tudor Stefan (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

oiyoy, vazut fetita. E o frumusica
Din ce spui tu de programul bebitei cred ca lapte e suficient...
ma faci, totusi, sa-mi pun urmatoarele intrebari:
1. Dai cumva supliment de lichid? apa/ceai/ ceai anticolici?
2. Care e programul vostru zilnic? stiu ca e complicat de spus.... ma intreb cum arata.
ex. dimineata petreceti ceva timp impreuna, si treptat incepi sa te ocupi de cate ceva prin casa, mai primiti musafiri, cand iesiti afara? etc.
3. Ora de culcare de noapte e destul de tarzie... ai o explicatie? Alta decat ca nu reuseste fata sa adoarma? La cat incerci sa o culci? La cat face baita?

Tind sa cred ca e o problema de program sau de lichid suplimentar primit....

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

oiyoy tare dulcica printesica ta!Imi place cum scoate limbuta.Am pus si eu cateva poze cu printesica mea in album sa o vedeti lansata la apa cu colacelul
http://s972.photobucket.com/albums/ae203/sermonize/Antonia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

STEFANA faptul ca te caracterizezi ca fiind baba sper ca e o gluma...si apoi cu retetele pe net...nu sunt aceleasi ca a lui mami...si multumesc oricum ptr invitatie...cred ca nu am mancat niciodata...dar maine am sa merg in carrefour sa vad daca gasesc
DADAINA felicitari ptr printesica e superba...apoi cu colacelu lansata in apa e chiar divina...hihi abia astept sami iau si eu coiosu in brate!!!multa sanatate va urez si sa auzim numai de bine!!

cuDENNIS GABRIEL DPN 04.08.2011,DR.VIERIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Neata mamici cu burtici si gagici.Am ajuns la scarbici si am intrat bineinteles sa citesc mesajele voastre.Va multumesc din suflet pt incurajari, ma gandeam ca numai eu am plans toata sarcina, mai ales la inceput.Felicitari pt printesici Oiyoy si Dadaina sunt niste minunatii sa va traiasca si sa le pazeasca DD de tot ce-i rau pe lumea asta.
Hai sa va povestesc ce am facut ieri. Cand a ajuns sotul meu acasa m-a gasit toata bocita si a zis hai sa iesim undeva in oras sa mancam, sau sa ne plimbam prin parc sa-mi mai treaca jalea.
Eu am vrut sa ma plimb pe la magazine
A fost raiul pe pamant pt mine printre rochite caciulite si alte minunatii mai ales ca erau de la hello kitty pt care am o mare pasiune.
Intr-un final am achizitionat o paturica de la kitty superba, un body roz si un catelus cantacios.....aaa si babetele cu zilele saptamanii.Ideea e ca dupa ce mi le-a impachetat tipa am rupt etichetele ca paturica era 70 lei si maimutica tot, daca vedea sotul meu ramanea fara glas.

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Neatza fetele!

Clauditooooooo, ai PM!

Am fost si eu la analize. Am mai trecut o etapa, diseara la 17 am intalnirea cu anestezistul, si la sf saptamanii, morfologia de trim III.
Cand vad ce repede trece timpul...., dar in acelasi timp, am senzatia ca sunt insarcinata de vreo 2 ani.

Lalic, minunat mod de a te bine dispune. Hello Kitty este un brand foarte simpatic. Eu i-am luat lenjeria de pat si aparatorile Hello Kitty si sunt foarte dragute. Iti doresc o saptamana usoara la serviciu!

Oiyoy si DadaIna, v-am vazut fetitele, sunt pur si simplu adorabile. Iar colacul acela e magic. O sa imi iau si eu cu siguranta.

Ionela, vreau sa imi cumpar un sling, sau wrap. Stiu ca tu ai. Ce ma sfatuiesti sa iau acum cand bebelusa e foarte mica, adica pentru primele luni. Am citit cate ceva despre ele, si mi se par minunate, dar o parere de la cineva care foloseste e chiar utila.

35+ cu Maria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Ionela, vreau sa imi cumpar un sling, sau wrap. Stiu ca tu ai. Ce ma sfatuiesti sa iau acum cand bebelusa e foarte mica, adica pentru primele luni. Am citit cate ceva despre ele, si mi se par minunate, dar o parere de la cineva care foloseste e chiar utila.

35+ cu Maria Antonia

Mneatza,
Eu am sling si am improvizat un wrap. Am fost fffff incantata de sling. Ideea e ca ambele sisteme de purtare tin bebele unde ii e locul, in bratele mamei, la pieptul ei, iti da libertate de miscare si bebe vede lumea noua in care se afla acum

Wrapul:
Avantaje:
1.daca il montezi corect bebe sta foarte comod ,
2 nu aluneca,
3 iti acopera tot spatele si greutatea e frumos impartita pe spate si pe ambii umeri
Dezavantaje:
1.ia mai mult timp la montat
2. e vara, e cald, wrap-ul presupune vreo 5 metri de material invartit in jurul tau

Sling
Avantaje
1. se monteaza mai repede.
2. Acopera spatele cu un singur rand de material( incinge mai putin si sunt si din alea foarte subtiri)
3. poti convinge mai usor un sot sa intre in el. Am meu a fost putin reticent la esarfa mea de tiganca, dar, dupa ce l-a purtat prima oarfa s-a indragostit de el,... ca si mine
Dezavantaje:
1 cand te apleci trebuie neaparat sa sustii bebe cu o mana
2.gasesti mai greu pozitia comoda pentru bebe( adica inveti mai greu sa il asezi corect, dar se poate in fata unei oglinzi cu cateva exercitii, apoi e foarte simplu si rapid)
3. Greutatea e pe un singur umar ( e drept ca poti alterna umerii... dar e mai greu la inceput cand asezi pe bebe greu in el

Eu personal, pentru ca voi naste in toamna, cred ca imi voi lua si un wrap.... si avand slingul deja voi alterna purtarea in functie de caz.

Daca vrei sa vezi personal cum arata un sling, ti-l pot arata pe al nostru....
Sunt bebei reticenti la purtarea in esarfe. Personal cred ca daca il asezi de la inceput, si respecti si starea copilului( sa fie odihnit, satul si multumit cand il pui prima oara) nu are cum sa refuze... ca e pe burtica la mami.... pe san... unde e mai bine??

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 23+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Neatza fetele!

Clauditooooooo, ai PM!

Am fost si eu la analize. Am mai trecut o etapa, diseara la 17 am intalnirea cu anestezistul, si la sf saptamanii, morfologia de trim III.
Cand vad ce repede trece timpul...., dar in acelasi timp, am senzatia ca sunt insarcinata de vreo 2 ani.

Lalic, minunat mod de a te bine dispune. Hello Kitty este un brand foarte simpatic. Eu i-am luat lenjeria de pat si aparatorile Hello Kitty si sunt foarte dragute. Iti doresc o saptamana usoara la serviciu!

Oiyoy si DadaIna, v-am vazut fetitele, sunt pur si simplu adorabile. Iar colacul acela e magic. O sa imi iau si eu cu siguranta.

35+ cu Maria Antonia

bravo oana.irina ti-ai mai luat o piatra de pe suflet, se mai face morfolog. iar?????iar emotii atatea milioane de emotii....... Sa ne anunti cum a fost cu anestezistul.

33 sapt.

Mergi la inceput

e la fel ca la prima morf fet adica eco cu masuratori, nu?

33 sapt.

Mergi la inceput