buna

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_88 spune:

la inceput au fost scurgeri maronii , timp de 2 zile apoi au aparut sangerarile, iar la ginecolog cand am fost deja era prea tarziu, a fost avort spontan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fina,precum ti-am spus si in covorbirea video...mi se pare inuman prin ce ai trecut.

Ideea aceasta cu selectia naturala e inacceptabila pentru mine!

-adica in Ro...se pot da pastile pentru mentinere din primele saptamani si la primele semne de iminenta de avort si in Anglia tre'sa treci prin teroarea si oroarea a cel putin sarcini pierdute ca sa poti beneficia de tratament pentru mentinere?

-selectie naturala versus juramantul lui Hypocrat?nu se cam bat cap ?
"Atat cat ma ajuta fortele si ratiunea, prescriptiunile mele sa fie facute numai spre folosul si buna stare a bolnavilor, sa-i feresc de orice dauna sau violenta."

*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

mihaela_88, imi pare rau! Stiu prin ce treci si stiu ca sunt goale acum cuvintele. Eu cred ca si mai devreme de ajungeai la medic, tot nu se putea face nimic. Sanatate multa si curaj! Va fi bine intr-o zi, sunt sigura.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

fina,precum ti-am spus si in covorbirea video...mi se pare inuman prin ce ai trecut.

-adica in Ro...se pot da pastile pentru mentinere din primele saptamani si la primele semne de iminenta de avort si in Anglia tre'sa treci prin teroarea si oroarea a cel putin sarcini pierdute ca sa poti beneficia de tratament pentru mentinere?

"Atat cat ma ajuta fortele si ratiunea, prescriptiunile mele sa fie facute numai spre folosul si buna stare a bolnavilor, sa-i feresc de orice dauna sau violenta."

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

In Anglia si nu numai nu se da medicatie pt. ca influenta ei asupra sarcinii este mult prea mica.
mai exact, nu isi are rostul.
Si da, se numeste selectie naturala. Inseamna ca acea sarcina nu ar fi putut sa fie dusa pana la termen din cauza unor anomalii.
Nu este inuman, este uman si nu se poate impiedica acest lucru.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:

In Anglia si nu numai nu se da medicatie pt. ca influenta ei asupra sarcinii este mult prea mica.
mai exact, nu isi are rostul.
Si da, se numeste selectie naturala. Inseamna ca acea sarcina nu ar fi putut sa fie dusa pana la termen din cauza unor anomalii.
Nu este inuman, este uman si nu se poate impiedica acest lucru.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

ce anomalii,draga domnisoara viitor doctor?acele anomalii se vad-asa la ecograf?
sau se observa prin burta dupa ce stai patru ore la urgente si nu te baga nimeni in seama?
xio,imi esti tare draga caci gandesti liber,fara a avea prejudecati insa uneori aperi breasla de care apartii,fara just temei!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

My_Lady0091, sentimental, eu te inteleg, dar intelege si tu ca sunt lucruri pt care medicina nu poate face nimic. Foarte multi embrioni au 'defecte' din momentul conceptiei. Defecte care la 8-10 saptamani de sarcina nu au cum sa se vada nici la mama ecografului. Dar acele defecte fac ca embrionul sa moara. Asta e situatia si nu e nimic de facut. Daca avortul apare in urma unei deficiente de hormon de ex. e altceva si poate fi ajutat cu medicatie. Dar daca embrionul moare in primele saptamani, nu e nimic de facut. Am trecut de 2 ori prin asta si de fiecare data mi-a fost f, greu sa inteleg si sa accept. Asa ca te inteleg si pe tine, dar, rational, nu pot sa iti dau dreptate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

My_Lady0091, sentimental, eu te inteleg, dar intelege si tu ca sunt lucruri pt care medicina nu poate face nimic. Foarte multi embrioni au 'defecte' din momentul conceptiei. Defecte care la 8-10 saptamani de sarcina nu au cum sa se vada nici la mama ecografului. Dar acele defecte fac ca embrionul sa moara. Asta e situatia si nu e nimic de facut. Daca avortul apare in urma unei deficiente de hormon de ex. e altceva si poate fi ajutat cu medicatie. Dar daca embrionul moare in primele saptamani, nu e nimic de facut. Am trecut de 2 ori prin asta si de fiecare data mi-a fost f, greu sa inteleg si sa accept. Asa ca te inteleg si pe tine, dar, rational, nu pot sa iti dau dreptate.

Adica sa inteleg chiar daca acea sarcina era ajutata-tot degeaba?

Atunci:Xio,sa-mi fie cu iertare ca nu am inteles treaba cu selectia naturala!

Laura,multumesc ca m-ai luminat-logic!

emotional...e dificil..dureros..sa vezi cum o mama isi pierde copilul,dar sa mai fii in locul ei!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Viitor doctor eram acum un an, acum sunt medic.
Nu, anomaliile nu se vad nici ecografic nici transabdominal fara ecograf.
Se numesc avorturi genetice si se considera ca jumatate din avorturile petrecute la inecputul sarcinii sunt datorita unor mutatii, anomalii genetice.
"Anomaliile cromozomiale

Unele anomalii genetice sunt prevalente la cuplurile care se confrunta cu avorturi recurente. Ele pot fi depistate inainte de instalarea sarcinii.

Anomaliile cromozomiale sunt prezente in jumatate din cazurile de avort spontan in primul trimestru si doar in 20% din cazurile ce au loc in trimestrul al doilea.
Avortul spontan in primul trimestru este atat de frecvent incat este considerat a fi „normal” (cu exceptia avortului habitual). Cu alte cuvinte, pierderea sarcinii in primul trimestru nu determina investigatii suplimentare, decat daca se produce in mod repetat".

Ba mai mult, dintre sarcinile cu sindrom Down 30% sunt avortate spontan.

Si repet, protocolul medical din SUA, UK si alte tari dicteaza conduita, adica nu se intervine cu nimic. Acesta se bazeaza pe studii stiintifice si zeci de mii de cazuri studiate, deci nu sunt facute protocoalele pe ochi frumosi.
Dpdv medcal ei considera ca este total fara rost sa administrezi medicamente intr-o situatie in care sansa de a pastra sarcina este atat de mica si din moment ce exista date despre avorturile genetice.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Xio...multumesc frumos pentru explicatii!Acum am inteles mai bine..deci treaba cu explicatul detaliat e benefic.Sa ti-o insusesti mai des

Sa-ti fie de bine si multi ani iti doresc in meseria aceasta!

tre' sa dai de baut

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_88 spune:

Acum, dupa avortul spontan, inca sangerez. Nu ma lamurit nimeni cam cat dureaza sangerarea asta, nu mi s-a spus deca ca este normal.....DAR CAT DUREAZA ??? Deja am o saptamana de cand sangerez

Mergi la inceput