buna

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La mine acele scurgeri si dureri abdominale au insemnat sarcina oprita in evolutie. Sper sa nu fie vorba de asa ceva, dar daca e asta, nu mai ai ce face. Nimeni nu mai are ce face sa te ajute, decat un chiuretaj daca se considera necesar. Sanatate si putere multa!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

La mine acele scurgeri si dureri abdominale au insemnat sarcina oprita in evolutie. Sper sa nu fie vorba de asa ceva, dar daca e asta, nu mai ai ce face. Nimeni nu mai are ce face sa te ajute, decat un chiuretaj daca se considera necesar. Sanatate si putere multa!

tot asta imi trece si mie prin cap...de asta am insistat ieri sa ajunga la urgente...incerc sa o contactez in continuare sa ii mai explic incaodata-ca pare ca nu constientizeaza gravitatea,e tanara,neinformata-prima sarcina.

*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

My_Lady, eu stiu de la fetele care stau in occident ca acolo se asteapta cumva 'selectia naturala', adica in primele 12-13 saptamani de sarcina nu prea te baga nimeni in seama. Nu iti da nimeni tratament de mentinere a sarcinii (cum se intampla la noi. eu de ex, am luat progesteron din saptamana a 6-a) si o sangerare nu e considerata maxima urgenta in aceasta etapa a sarcinii. Adevarul este ca foarte multe sarcini sfarsesc in avort spontan sau oprire din evoluite in primele saptamani. E dureros, dar asta e, nu ai ce face.

Mergi la inceput

Citat:

My_Lady, eu stiu de la fetele care stau in occident ca acolo se asteapta cumva 'selectia naturala', adica in primele 12-13 saptamani de sarcina nu prea te baga nimeni in seama. Nu iti da nimeni tratament de mentinere a sarcinii (cum se intampla la noi. eu de ex, am luat progesteron din saptamana a 6-a) si o sangerare nu e considerata maxima urgenta in aceasta etapa a sarcinii. Adevarul este ca foarte multe sarcini sfarsesc in avort spontan sau oprire din evoluite in primele saptamani. E dureros, dar asta e, nu ai ce face.

Pai eu asta nu pricep:adica mergi la doctor,cabinet particular,ii expui situatia si el in loc sa te trimita la urgente-te programeaza pentru a doua zi. nu-ti face nici macar un ecograf..nici pe banii tai-ciudat sistem.Daca ar opera selectia naturala peste tot-nush cati am mai fi in viatza acum-sau in viitor
Multumesc,Laura,pentru informatii

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Mihaela inainte ai avut si altfel de scurgeri?! pana sa apara scurgerile maroni?!

Te intreb pentru ca prietena mea a pierdut sarcila la 18 sapt si la inceput a avut scurgeri alb-galbui care s-au transformat in maroni si apoi in rosu aprins...la ea a fost o infectie care a atacat placenta si fatul care nu a fost descoperita la timp.

My_lady aici la urgente in unele spitale te baga in seama, depinde cat e de grava situatia ta...ca daca vii cu un deget taiat te lasa sa astepti in sala. Dar ca orice tara are si ea hibele ei..mai ales ca spuneam mai sus de prietena mea. A fost la urgente ... cu sangerari, a cerut sa discute cu ginecologul ei, nu i-au permis, ci lasa ca suna asitentele...dupa cateva ore au trimis-o acasa..ca nu e nimic grav...in urmatoarea zi sangera si mai tare si mult, a fost iar la urgente, si de data asta au internat-o..3 zile a tinut-o in spital la pat..si crezi ca i-a facut ceva?! nu..nici o analiza, nici un consult al unui ginecolog..doar ii lua regulat temperatura si ii facea din cand in cand ecografie sa-i arate ca fatul e bine...dupa 3 zile i-a dat drumul din spital intr-o luni, fara ca sa vina sa o consulte ginecologul..ca deh nu mai sangera si era ok..i-a dat repaus total la pat...2 zile a fost ok ca apoi au reaparut sangerarile..si miercuri a inceput sa mearga des la toaleta sa urinze....joi a sunat din nou la cabinetul ginecologului si i-a zis sa mearga la spital ptr un control ..la eco s-a vazut clar...pierduse lichidul..si nu mai avea ce sa-i faca...doar chiuretaj. A cerut explicatii la doctor ce a avut..nu se stie..doar dupa ce au prelevat monstre de la placenta si fat au descoperit o ciuperca pe care o avuse dar analizele aratatau negativ ...Pai da ok si cand a intrebat de ce cat a stat in spital nu i s-a facut nici o analiza, nici un alt control mai amanuntit, nu i s-a dat nici o pastila..stiti care a fost raspunsul..."pai daca nu ai avut temperatura!"
Aici nu se da nimic in caz ca ai contractii, risc de pierdere de sarcina..eu am avut contractii in sarcina si mi-a dat doar magneziu si concediu medical. Dar nimic altceva cum se da in Ro...asa ca exact cum spunea si Laura, mori cu zile si in strainatate ...plus ca daca esti strain si nu ai asigurare te usuca la buzunar...

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_88 spune:

Asa este aici la urgente, poate fi si sangerare,poate fi orice o fi....nu are nimeni prioritate....e dupa cum ai ajuns, trebuie sa astepti.
Am fost odata cu logodnicul la urgente pt o infectie la masea, ne-au tinut 4-5 ore, cand l-au luat sa ii spuna ca nu au ce sa ii faca si ca ne trimit la un alt spita( tot urgente), acolo am mai asteptat alte 4 ore si cand ne-a luat un doctor ce credeti ca ia dat???....PARACETAMOL EFERVESCENT.
Pentru o noapte pierduta prin spitale asta a fost rezultatul lor. Nu ii intereseaza problema pe care o ai, trebuie sa stai la rand...asta e...degeaba le spui ca e urgent, iar daca as suna la ambulata sa le zic ca e o urgenta....la fel s-ar intampla. v€ine ambulanta, te ia, te duce la spital si acolo ce faci...ASTEPTI.tOT CE FACI TU E DOAR CA UMBLI DINTR-O PARTE IN ALTA CA SA PRIMESTI UN RASPUNS.
In legatura cu sarcina, am sa va tin la curent. Astazi merg la doctor sa vad ce imi spune.
Va multumesc din suflet pt sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Da, din pacate cam asa este. Am avut aceeasi experienta. Si prin vest, se cam merge pe principiul de selectie naturala in primele saptamani. Abia dupa cateva sarcini pierdute, isi pun problema ca poate trebuie investigatii si tratament pentru mama ca poate nu e suficient progesteron etc.

Pot fi considerate sangerari de la nidare petele maronii? Am vazut ca e o sarcina mica.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_88 spune:

Am fost ieri la urgente si am stat 6 ore ca sa ma vada si pe mine un doctor....nimic....am stat degeaba nu au rezolvat nimic.
Chestia e ca, in timp ce asteptam aveam dureri ingrozitoare de burta, mai ceva ca la menstruatie si am simtit cu mi se scurge ceva mai mult decat aveam inainte, am fost la baie si a fost o pata mare de sange. Dupa pata aia nu am mai avut nimic, pana am ajuns acasa. Acasa am simtit iar cum a curs, mai mult de cat mi-a curs la spital. Nu stiu ce e nu ma lamurit nimeni....astazi trebuie sa merg la scan sa imi spuna care e problema si ce se intampla. Daca m-ar fi vazut ieri un doctor mai devreme de ora 4 asi fi mers si la scan, dar din cauza unei erori umane facute la calculator, numele meu a fost selectat si eram sarita de fiecare data cand era randul meu sa ma vada un doctor. Noroc ca a venit Florin(logodnicul) si s-a rastit putin la ei, altfel stateam mult si bine acolo. Chestia e ca am fost si ei si am intrebat cat trebuie sa astept ca sa ma vada un doctor si mi s-a raspuns in greata ca pot astepta si 3-4 ore. Data viitoare daca mai merg la urgente am sa ma trantesc pe jos de durere ca sa ma ia si pe mine o asistenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

medic de familie ai acolo? poti merge la el sa te ia in evidenta ca esti insarcinata. si apoi sa-ti cauti un medic ginecolog la care sa mergi periodic, te supravegheaza si te sfatuieste in orice problema.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_88

Am fost ieri la urgente si am stat 6 ore ca sa ma vada si pe mine un doctor....nimic....am stat degeaba nu au rezolvat nimic.
Chestia e ca, in timp ce asteptam aveam dureri ingrozitoare de burta, mai ceva ca la menstruatie si am simtit cu mi se scurge ceva mai mult decat aveam inainte, am fost la baie si a fost o pata mare de sange. Dupa pata aia nu am mai avut nimic, pana am ajuns acasa. Acasa am simtit iar cum a curs, mai mult de cat mi-a curs la spital. Nu stiu ce e nu ma lamurit nimeni....astazi trebuie sa merg la scan sa imi spuna care e problema si ce se intampla. Daca m-ar fi vazut ieri un doctor mai devreme de ora 4 asi fi mers si la scan, dar din cauza unei erori umane facute la calculator, numele meu a fost selectat si eram sarita de fiecare data cand era randul meu sa ma vada un doctor. Noroc ca a venit Florin(logodnicul) si s-a rastit putin la ei, altfel stateam mult si bine acolo. Chestia e ca am fost si ei si am intrebat cat trebuie sa astept ca sa ma vada un doctor si mi s-a raspuns in greata ca pot astepta si 3-4 ore. Data viitoare daca mai merg la urgente am sa ma trantesc pe jos de durere ca sa ma ia si pe mine o asistenta.

Astept sa imi spui ce ai facut azi la ecografie/scanare-cum ii spuneti voi acolo.Imi pare asa rau,ca intr-o tara care se pretinde asa evoluata-sistemul medical-mai ales regim urgenta e asa de grota
Sa dea Dumnezeu sa fie ok sau macar salvabila situatia

Citat:

Mergi la inceput