Buna, ma numesc Mihaela si sunt noua pe acest forum deci e posibil sa ma exprim gresit. Am aflat de curant (acum 2 zile) ca sunt insarcinata. Suntem bucurosi amandoi, si eu si viitorul meu sot...dar problema este alta, sangerez si nu stiu daca este normal, am nevoie de ajutor, de un sfat daca ma poate ajuta cineva. Va multumesc.
Raspunsuri
My_Lady0091 spune:
Fina,sper ca-ti va raspunde cineva repede!te-ai descurcat ok,pe forum.
tin sa mentionez ca sangerarea e maronie-consistenta scurgere vaginala normala.are usoare crampe,ca la menstra,nu foarte dureroase.doar maine poate ajunge la medic-stau in Anglia.sarcina are intre doua sapt si patru.
multumim pentru pareri.
*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
carmenpit77 spune:
asa am avut si eu si diagnosticul a fost dezlipire de placenta
am luat tratament si totul a fost ok pana la urma
deci nu intra in panica si mergi neaparat la doctor maine
sarcina usoara
blackgirl0 spune:
Sangerarea in sarcina, orice fel de sangerare, este considerata urgenta absoluta.
De ce nu se prezinta acum la urgente fina ta? Pana maine are timp sa piarda 3 sarcini... Poate vb deja de un avort menstrual (adica eliminarea sarcinii odata cu menstruatia), poate are un hematom local, poate-poate... Ce sa mai astepte? Stiu ca se plateste consultatia, insa cred ca nu-i vb de bani cand ne gandim la un viitor copil.
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui blackgirl0 Sangerarea in sarcina, orice fel de sangerare, este considerata urgenta absoluta. De ce nu se prezinta acum la urgente fina ta? Pana maine are timp sa piarda 3 sarcini... Poate vb deja de un avort menstrual (adica eliminarea sarcinii odata cu menstruatia), poate are un hematom local, poate-poate... Ce sa mai astepte? Stiu ca se plateste consultatia, insa cred ca nu-i vb de bani cand ne gandim la un viitor copil. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
in Anglia regimul e altul-la urgente,pentru cei straini,din cate mi-a spus..I-a fost rau acum catva timp si s-a dus la urgente,vomita galben si au tinut-o acolo,vomitand mereu,cam 2-3 ore pana s-o preia,deci..
eu oricum am sfatuit-o sa mearga la Urgente-logic,insa nu depinde de mine-ei stiu mai bine cum merg treburile pe acolo.
specific incaodata ca nu e sangerare ci un lichid de culoare maronie-asemanator la compozitie cu scurgerile vaginale normale,nu curge se elimina la fel ca secretiile vaginale.
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
fina,daca mai citesti in noaptea asta,cineva de la odisee ti-a transmis mesajul acesta:
My_Lady0091 pentru finuta ta .. stiu problema cu programarile si in Anglia si in alte tari ....probabil ca este un hematom care s-a spart si ptr asta repaosul la pat este esential. Sigur tb sa aiba in oras, regiune unde sta un spital ptr femei gravide cam in toate tarile am vazut asta, poate sa mearga in regim de urgenta si nu are nevoie de programare, In Canada era unul chiar langa mine si ma gandeam ca daca doamne fereste apare ceva .. acolo m-as fi dus ca altfel este dezastru cu programarile si la ei . |
sa speram cavei face si tu parte din odisee
si bineinteles..nu in cele din urma,bine ai venit pe
kariguld spune:
daca are asigurare de sanatate acolo si locuieste legal, nu exista alt regim preferential. prezenta urgenta la medic este esentiala. trebuie sa existe si medici la cabinete, in regim de urgenta. sau poate telefona la slavare si cei de acolo o indruma ce-i de facut.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
mihaela_88 spune:
am fost azi la doctor si mi-au facut programare abea pe maine...deci trebuie sa astept, nu am ce face....va multumesc pt sfaturi
blackgirl0 spune:
Mihaela, se vede ca nu ai stiut cum sa pui problema. Asta este|: astepti si cu Dumnezeu inainte!
Nasa-sa, alea sunt tot scurgeri sangvinolente. Probabil ca tu ne spui ce ti-a transmis fina, pe fir telefonic...
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui mihaela_88 am fost azi la doctor si mi-au facut programare abea pe maine...deci trebuie sa astept, nu am ce face....va multumesc pt sfaturi |
pai cum adica sa astepti?nu le-ai spus exact de ce te afli acolo?.La ei sangerare nu-i urgent?
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui blackgirl0 Nasa-sa, alea sunt tot scurgeri sangvinolente. Probabil ca tu ne spui ce ti-a transmis fina, pe fir telefonic... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
eu pricep ce imi spui,draga mea blackgirl...dar nu sunt acolo,nush cum merge treaba...
I-am recomandat sa mearga la urgente,ti-am repetat mai sus,mai mult de atat nu sunt in masura si nu pot face..
Voi incerca s-o mai contactez astazi si sa ii repet ce i-am recomandat si ieri: sa mearga la urgente!
I-am recomandat acest forum pentru a lua contact cu lumea mamicilor-pentru ca e,cum eram si eu la prima sarcina,cand am decoperit acest forum-in pom/plop...