Mamici inimoase de Constanta***153***
Raspunsuri - Pagina 7
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz Georgi, dar acum mai tuseste Teo? sau de ce vrei musai la doctor? ca nu m-am prins |
Roz... are o tuse productiva cand si cand, cel mai des cand alearga si se agita... uneori noaptea tuseste pana da sa vomite si scoate o flegma. Mony acum 3 saptamani avea asemanator... a tinut-o vreo 2 saptamani, pana cand am mers la Dumbrava si ne-a zis ca are raluri la plamanul stang, dar fara febra sau alte simptome... (ralurile inseamna pneumonie?)I-a dat antibiotic si am scapat usor... Ma gandesc sa nu aiba si el la fel acuma.
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
pisoi_aluna spune:
Vai, cate pagini am pierdut cu zapaceala si muncile
La multi ani sarbatoritilor pe care i-am ratat!
Am o mare problema! Nu gasesc pe nicaieri o umbreluta de soare care sa se potriveasca la caruciorul Graco. E plin internetul dar nimeni nu are pe stoc. Ori sunt din alea foarte ieftine si fara protectie UV ori sunt de la o anumita firma cu sistem special de prindere la carucioarele respective. Am innebunit cautand! Aveti idee unde as putea gasi in Constanta? Nu prea am nici cand sa umblu prin oras sa iau magazinele la rand...
www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MELE
lulu77 spune:
Hello,
La multi ani MARIA, cu scuzele de rigoare, ca de obicei, eu cu intarzieri.
Bianca, La multi ani!
Mai eu sunt in alergatura, scos tata din spital dar ingrijit la domiciliu arsura(m-am uitat pe iesirea din spital si m-am ingrozit- arsursa grad 3 cu leziune la toate straturile de piele, 21 zile fara sa puna piciorul in pamant, etc), acum umreaza soacra la cutit, ca nu o mai las - cu piatra ei la fiere- am chemat salvarea aseara, din nou...si zau daca o mai iert d e data asta
si la birou parca au turbat toti, si tot asa.
Dodo-pui spune:
La multi ani Nancy!Boti
Insanatosire grabnica tuturor mici sau mari.
O zi frumoasa in continuare.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
lulu77 spune:
Boty, sa iti traiasca domnisoara.
LA MULTI ANI Nancy.,
pisoi, eu am avut umbrela luata de pe net, ptr carut, tot GRACO, dar nu ma mai intreba de unde, ce firma, ca poti sa ma omori, neuronul meu e batran si nu mai imi aduc aminte
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui lulu77 Mai eu sunt in alergatura, scos tata din spital dar ingrijit la domiciliu arsura(m-am uitat pe iesirea din spital si m-am ingrozit- arsursa grad 3 cu leziune la toate straturile de piele, 21 zile fara sa puna piciorul in pamant, etc), acum umreaza soacra la cutit, ca nu o mai las - cu piatra ei la fiere- am chemat salvarea aseara, din nou...si zau daca o mai iert d e data asta si la birou parca au turbat toti, si tot asa. Alina |
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
georgipuia spune:
citat din mesajul lui georgipuia Neata.... Multumesc Larisel... deci azi am ratat, iar vineri trebuie sa ne invoim unul de la munca... Dar oare de ce mie-mi spunea ieri ca nr de fix nu este in serviciu? Sa vad cum fac... Nici nu retin daca a specificat Dumbrava cat este in concediu... oare luni e fi la cabinet? |
Azi e marti... blonda de mine... oare reusim sa mergem maine... ? o fi urgenta sau sa o astept pe Dumbrava?
georgipuia spune:
Mi-a venit o idee... merg la dr de pe scara sa-l asculte si daca-mi zice ca se aud zgomote, maine zbor la homeomed. Rox tu ce parere ai de simptomele descrise de mine? nu esti pe fir?
pisoi_aluna spune:
Lulu, decat asa alergatura...ce sa zic, iti doresc spor la treaba si sanatate pentru toti. Doar ce s-a intors o prietena de-a mea de la urgenta, tot cu pietre la fiere, azi a aflat...
Umbrela chipurile au pe toate sit-urile dar nimeni nu are pe stoc si nu stie cand o sa aiba...
www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MELE