Mamici inimoase de Constanta***153***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Si poze:
https://picasaweb.google.com/cornelianis/2011IunieIulie?authkey=Gv1sRgCIrr-Jz6mOivHA#

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)

La multi ani cu intarziere,dar din tot sufletul,pentru puii tai!
I-am admirat in poze,au crescut mult si-s tareee frumosi cu mic cu mare!Poza de familie este perfecta...,santeti foarte frumosi!

Unde ati tinut petrecerea Mariei?Mi-a placut ideea de joaca in piscina,foarte mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neataaa!!
la multi ani Maria, la multi ani Oana, la multi ani Paul!!!!!! sa fiti sanatosi, sa fiti fericiti, iubiti si norocosi!!! Cornelia, Ema, Oana, sa va bucurati de copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Superbe poze Cornelia... sa-ti traiasca toti copii si sa iti bucure zilele! Ce distractie pe ei...

La multi ani tuturor sarbatoritilor de week-end... cu intarziere si din partea noastra!

Fetele am si eu o intrebare. La Homeomed cum ajung si eu la Dr. Sima? Ce nr de tel? cat e consultatia? Am adus baiatul de la tara cu aceeasi tuse, care sigur nu e din cauza muculetilor... mai ales ca i-am pus picaturi cu rinonef (sau biorinil? ahhh. memoria asta - este puf si nu picatura) si dupa 5 zile i-am dat cu bioparox, ca-l duceam la tara la tata si mi-era teama sa nu-i faca lu tata emotii pe acolo. Dr. Dumbrava e in concediu, iar dr de familie nici Dumbrava nu mi-o recomanda sa ma bazez...

Si inca o intrebare... aveti idee de ce scrasnesc copii din dinti noaptea? Azi noapte am dormit cu Mony si m-a socat cat de des scrasneste.. in ritmul asta is macina dintii noi pana la 10 ani...

Va pup si revin s ava citesc pe masura ce mai iau cate o pauza mica...

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

la multi ani,Nancy de Boti,sa-ti dea Dumnezeu sanatate si mult noroc in viata!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Multumesc Rox si Kim pt. raspunsuri la subiectul cu muscatura de capusa. pana la urma ce i-am dat nu era chair prima alegere in cazul asta , dar macar riscul sa fi fost infectata este f. f. mic.

Dandusa, in Eforie i-am facut ziua, la Hotel Europa.

Georgi, uite aici tel. de la Homeomed (de pe net):
0241.093.355; 0730.006.188; 0742.156.577

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Da, avem si o sarbatorita de 4 iulie:

La multi ani Nancy! Boti, sa fiti fericite!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Nancy

Georgi,lulu stie nr dnei Sima.Din pacate asta m-a enervat si pe mine la dna dr Dumbrava,ca avea tel deschis doar dim pt programari si daca aveai o problema nu puteai sa dai de ea..ca in co pleaca toata lumea si e normal.Sanatate multa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata tuturor! Si La multi ani! tuturor sarbatoritilor de azi si de zilele trecute! Am ramas in urma cu urarile.
Rox, mai am si eu o intrebare la tine, am fost mai devreme la spital cu un junghi intercostal, probabil din cauza aerului conditionat,care nu m-a lasat sa respir cum trebuie toata noaptea, si mi-au facut intravenos un algocalmin +hidrocortizon. Le-am intrebat de 5 ori daca e ok in sarcina, mi-au spus ca sa stau linistita ca e ok. Dar, bineinteles, ca eu nu stau linistita, asa ca zi-mi te rog, daca e ok.
Pupici!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 7+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Alta sarbatorita.. mama o tinem intr-un chef... La multi ani printesa Nancy! sa fii sanatoasa si sa-i luminezi viata mamei tale!

Cornelia mercic de pont... am sunat pe fix si zice ca nr nu-i in serviciu... Lulu vad ca nu apare on-line pe mess... dar cat o fi consultatia nu stiti?

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Georgi, stai linistita ca si eu scrisnesc din dinti noaptea , cind sunt foarte stresata sau foarte obosita.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 7+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput