Mamici inimoase de Constanta***153***
Raspunsuri - Pagina 5
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cornelia Si poze: https://picasaweb.google.com/cornelianis/2011IunieIulie?authkey=Gv1sRgCIrr-Jz6mOivHA# Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009) |
La multi ani cu intarziere,dar din tot sufletul,pentru puii tai!
I-am admirat in poze,au crescut mult si-s tareee frumosi cu mic cu mare!Poza de familie este perfecta...,santeti foarte frumosi!
Unde ati tinut petrecerea Mariei?Mi-a placut ideea de joaca in piscina,foarte mult...
roxanaz spune:
neataaa!!
la multi ani Maria, la multi ani Oana, la multi ani Paul!!!!!! sa fiti sanatosi, sa fiti fericiti, iubiti si norocosi!!! Cornelia, Ema, Oana, sa va bucurati de copii!
georgipuia spune:
Superbe poze Cornelia... sa-ti traiasca toti copii si sa iti bucure zilele! Ce distractie pe ei...
La multi ani tuturor sarbatoritilor de week-end... cu intarziere si din partea noastra!
Fetele am si eu o intrebare. La Homeomed cum ajung si eu la Dr. Sima? Ce nr de tel? cat e consultatia? Am adus baiatul de la tara cu aceeasi tuse, care sigur nu e din cauza muculetilor... mai ales ca i-am pus picaturi cu rinonef (sau biorinil? ahhh. memoria asta - este puf si nu picatura) si dupa 5 zile i-am dat cu bioparox, ca-l duceam la tara la tata si mi-era teama sa nu-i faca lu tata emotii pe acolo. Dr. Dumbrava e in concediu, iar dr de familie nici Dumbrava nu mi-o recomanda sa ma bazez...
Si inca o intrebare... aveti idee de ce scrasnesc copii din dinti noaptea? Azi noapte am dormit cu Mony si m-a socat cat de des scrasneste.. in ritmul asta is macina dintii noi pana la 10 ani...
Va pup si revin s ava citesc pe masura ce mai iau cate o pauza mica...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
mihaela77O spune:
la multi ani,Nancy de Boti,sa-ti dea Dumnezeu sanatate si mult noroc in viata!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Cornelia spune:
Multumesc Rox si Kim pt. raspunsuri la subiectul cu muscatura de capusa. pana la urma ce i-am dat nu era chair prima alegere in cazul asta , dar macar riscul sa fi fost infectata este f. f. mic.
Dandusa, in Eforie i-am facut ziua, la Hotel Europa.
Georgi, uite aici tel. de la Homeomed (de pe net):
0241.093.355; 0730.006.188; 0742.156.577
Leditia spune:
Nancy
Georgi,lulu stie nr dnei Sima.Din pacate asta m-a enervat si pe mine la dna dr Dumbrava,ca avea tel deschis doar dim pt programari si daca aveai o problema nu puteai sa dai de ea..ca in co pleaca toata lumea si e normal.Sanatate multa.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
happymumy spune:
Neata tuturor! Si La multi ani! tuturor sarbatoritilor de azi si de zilele trecute! Am ramas in urma cu urarile.
Rox, mai am si eu o intrebare la tine, am fost mai devreme la spital cu un junghi intercostal, probabil din cauza aerului conditionat,care nu m-a lasat sa respir cum trebuie toata noaptea, si mi-au facut intravenos un algocalmin +hidrocortizon. Le-am intrebat de 5 ori daca e ok in sarcina, mi-au spus ca sa stau linistita ca e ok. Dar, bineinteles, ca eu nu stau linistita, asa ca zi-mi te rog, daca e ok.
Pupici!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 7+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
georgipuia spune:
Alta sarbatorita.. mama o tinem intr-un chef... La multi ani printesa Nancy! sa fii sanatoasa si sa-i luminezi viata mamei tale!
Cornelia mercic de pont... am sunat pe fix si zice ca nr nu-i in serviciu... Lulu vad ca nu apare on-line pe mess... dar cat o fi consultatia nu stiti?
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
happymumy spune:
Georgi, stai linistita ca si eu scrisnesc din dinti noaptea , cind sunt foarte stresata sau foarte obosita.
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 7+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/