Mamici inimoase de Constanta***153***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi si fericiti ani CRIXIA

Multe si

Stie cineva cum mai e apa marii, ca vreau sa ajung cu copiii cand scap de la munca, sper sa nu fie prea rece sa pot sa ma balacesc si eu, ca abia mi-a trecut un junghi la mijloc.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Crix... si mii de

Simo.. eu nu am ajuns in cursul saptamanii, dar colegele si prietenele imi zic ca s-a mai incalzit apa...

Eu de luni sunt iar in secretariat... cine stie pana cand offf... mi-au stricat we-ul...

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani crixia! Itzi doresc tot ce itzi doreshti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

La multi ani, Crix!

Georgi, eu sunt de parere ca ai dreptate, al meu profita de noi de ceva timp...daca pana acum i-am dat apa la moara tocmai pentru ca l-am considerat mic si ne bucuram de el, de acum nu mai tine. Face EXACT ca cei din videoclipuri cu exceptia faptului ca nu se ridica in picioare, in schimb trage niste picioare in podea sau pe unde e la momentul respectiv, de nu se poate, ma mir cum de nu-l doare...si urla de 2-3 ori, se uita sa vada daca-l bagam in seama, iar mai urla putin, si tot asa...pana cand incepe sa urle de-a binelea si nu se mai opreste...

www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citisem pe undeva (deci nu e inventzie personala) ca daca raspunzi plansului unui bb de cateva luni (consolandu-l) in primele 30 de secunde va plange mult mai putzin cand creshte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani Crixia!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Neata fetele...

Pisoi ai mei nu au facut deastea.. nici acum nu fac.. dar eu am fost mai stricta de cand erau mici... adica daca am zis nu pui mana acolo, am ridicat si din sprancene si clar nu a avut voie. Nu era nevoie sa se ajunga la certat sau batut, pentru ca eu stiut ca eu nu cedez. In schimb pe tasu l-a citit Mony de cand era foarte mica si-l prostea cu privirea galesa, tasu chip o certa, dar il bufnea rasu de privirea ei si odata ce-i zambea se ducea toata restrictia... La 1 an si 3 luni disperase tasu ca de ce pe mine ma asculta si pe el nu... pai daca tu certi, dar imediat razi si pupi se anuleaza tot efectul restrictiei. Si va zic ca s-a facut tati serios si in 2 luni a inceput fiesa sa inteleaga ca nu-i merge...

Sa va pove de ce zic ca incerca Mony sa ma fenteze de mica? Mony la 8 luni a mers in picioare si la 7 luni mergea pe langa pat. Noi aveam tv-ul bagat intr-un prelungitor chinezesc care era mai larg in gaurele si daca miscai de el se stingea tv-ul. Noi ii spusesem de zeci de ori ca nu are voie acolo si nu punea mana, dar... intr-o zi ma uitam la emisiunea cu Teo Trandafir si coseam un goblen... copilu la picioarele patului cu chef de joaca se indrepta spre stecherul ala cu gand clar sa ma probeze daca o vad si o cert... Avea privirea aia smechereasca de "eu ma duc unde nu am voie... ia sa vad daca ma prinzi" eu o vedeam cu coada ochiului dar nu reactionam... si ea inainta tiptil cu coada ochiului spre mine si cu un ranjet viclean

Cand ajunse la marginea patului, mai avea un pas si daca intindea mana (pe dupa usa) atingea firul... eu ii zic... "mai unde vrei tu sa ajungi?" .. ea radea la mine si inainta... "mai ti-am zis ca nu ai voie acolo?" ea mai departe... cand am pus piciorul pe covor in semn ca ma duc la ea... facu stanga imprejur si fugi razand in sens opus...

Asta e un singur exemplu de smechereala din experienta noastra... acu nu zic ca daca copilu e mai ambitios si nu intelege de vorba buna trebuie neaparat batut... La noi foarte rar au repetat aceleasi greseli de cateva ori, pana sa ne sara noua tandara, dar nici nu am lasat prea mult sa le creasca cornitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

larisel pisoiul meu nu plange, mai mult se prosteste, face ehe ehe ehe, se uita la noi, iar mai face si tot asa. Si daca nu-l bagam in seama si nu da roade prosteala atunci se pune pe urlat. Dar cum l-am luat in brate incepe sa rada, nici nu zici ca a plans...eu asta n-o consider plans de-adevaratelea...stiu cand plange dintr-un motiv intemeiat si nu suna asa...

georgi, nu sunt de acord cu batutul, indiferent ce ar face...se gasesc pedepse care sa-l puna la respect si fara bataie. Mai avem pana sa ajungem acolo totusi si as vrea sa impun niste limite de pe acum. Adica radem, glumim dar nu in timpul mesei sa scuipam peste tot, sau cand trebuie sa ne culcam nu ne apucam sa urlam si asa mai departe...mi-e groaza cand o incepe sa umble si o pune mana pe toate...

www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MELE

Mergi la inceput

Nimeni nu a zis sa-l bati... tonul face totul... sa fie tonul raspicat (nu ai voie acolo pt ca... bla bla), privirea serioasa si daca insista nu cedezi...

Mony mergea de-a busilea si eram intr-o vizita. Avea tanti un bibelou imens cu o barca cu pescari chineji, pe vitrina la vreo 40 cm inaltime... Mony s-a dus acolo s-a prins de vitrina, s-a ridicat in picioare si a intors privirea la mine... eu am dat din cap in semn ca NU, fara sa verbalizez... a studiat barca, dar nu a pus mana... Radea gazda... zice " mai da voi va intelegeti din privire?".. pai cum nu... stie ca daca eu am zis nu, nu ramane si nu negociaza. Daca era ceva de negociat, insista si poate cedam, dar sunt lucruri, ca priza sau bibeloul femei pt care prefer sa nu risc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisoi_aluna
Dar cum l-am luat in brate incepe sa rada, nici nu zici ca a plans...eu asta n-o consider plans de-adevaratelea...stiu cand plange dintr-un motiv intemeiat si nu suna asa...

normal ca rade, doar e in brate la mama lui pe care o iubeste. ala e plans intemeiat dupa parerea mea, vrea sa stea cu tine.
ma doare sufletul cand vad scrise lucrurile astea referitor la un bebelus asa mic.

Mergi la inceput