Mamici inimoase de Constanta***153***
Raspunsuri - Pagina 14
georgipuia spune:
Super Angiii.... felicitari... azi sigur dati de baut... sa-ti traiasca fata si sa invete la fel de bine pana ia doctoratul
Rox.. ai citit intrebarea mea? vad ca o s ainchida serverul curand si as vrea un raspuns, pls...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz m-am uitat si pe mediile de admitere... giiz, trebuie sa arunc toti bakuganii . burta pe carte! |
Ce mama rea si ce ganduri de vacanta are
mihaela77O spune:
felicitari Miruna si mami de Miruna...sunteti bune de cinste cu asa veste!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
roxanaz spune:
Miha, eu sunt de parere ca si peste 100 de ani invatatura nu o sa strice nimanui. si il va ajuta, indiferent ce va vrea sa faca. asta cu aruncatul bakuganilor sigur ca a fost o gluma
Cornelia, super, asa raspuns... mai da!
Georgi, daca nu s-a specificat altfel, o sticla e de ajuns. adica 5 zile.
georgipuia spune:
Pai dr de pe scara nu stiu daca mi-a specificat.. iar la Mony mi-a zis Dumbrava minim... dar nu mai stiu daca 5 sau 7 zile... memoria asta cu ce sa o imbunez si eu? ulei de peste?
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
vladis spune:
multumesc din suflet, fetelor!
va imbratisez pe toate si va doresc bucurii asemenea
rox, mama, poate s-o schimba ceva in sistem in urmatorii ani, insa normal ca invatatura nu strica... intr-adevar, anul asta s-a intrat cu medii si mai mari, noi nu am mai optat pt bilingv engleza, a fost o decizie buna pt ca oricum n-ar fi intrat, anul trecut a fost 9,80, anul asta 9,86 (andreea, fetita taniei a intrat acolo cu 9,93 )...oricum mircea e in topul national la medii de admitere.
acum ne putem savura vacanta!!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
mihaela77O spune:
off,am vrut sa tin si eu partea cupilului...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Cornelia spune:
Felicitari Andreea!
Mamicilor, care e reteta succesului, cum reusiti sa aveti asa copii silitori ? Felicitari!
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O off,am vrut sa tin si eu partea cupilului... |
stiu stiu
eu una marturisesc sincer ca trebuie sa lucrez putin la capitolul asteptari. deocamdata sunt genul care ma sochez la un 8 si ma astept doar la 10. Patrick nu este clar genul care am fost eu - dar e teribil de destept, cra cra cra pe de alta parte, si eu eram atat de "lasa-ma sa te las", taraganam totul, amanam pana in ultima clipa...
sigur ca nu vreau sa impun nimic cu forta si nici sa traumatizez copchilu..... de as gasi modalitatea aceea de a lasa stacheta ridicata sus, astfel incat sa se ridice la ea..... asta da test de parinteala
lulu77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
stiu stiu eu una marturisesc sincer ca trebuie sa lucrez putin la capitolul asteptari. deocamdata sunt genul care ma sochez la un 8 si ma astept doar la 10. Patrick nu este clar genul care am fost eu - dar e teribil de destept, cra cra cra pe de alta parte, si eu eram atat de "lasa-ma sa te las", taraganam totul, amanam pana in ultima clipa... sigur ca nu vreau sa impun nimic cu forta si nici sa traumatizez copchilu..... de as gasi modalitatea aceea de a lasa stacheta ridicata sus, astfel incat sa se ridice la ea..... asta da test de parinteala |
si inca o dovada sa sustin in continuare ca este mai simplu la fata...vrea sa invete, f bine, nu vrea, asta e...cautam un Iri, ceva si tot rezolvam problema