Se redeschide muzeul Antipa !
L-am vizitat de 2-3 ori acum cativa ani ... ulterior am asteptat sa mai creasca fiica mea sa mergem impreuna. Iar cand era la varsta potrivita la care ar fi incantat-o si pe ea minunatiile de acolo, la fel ca pe mine prima data, s-a inchis muzeul, a intrat in renovare ...
Si sa va spun ca in ultimii 2 ani il tot "urmaresc" sa se deschida, cei ce raspundeau la telefon acolo, tot mesaje pesimiste imi dadeau ...
Dar azi am aflat ca in jur de 15 iulie se va redeschide si imaginile pe care le-am vazut in "avampremiera" in presa imi mai alunga din frustrarea asteptarii. Se pare ca arata ca un muzeu modern de stiinte ca si muzeele din oricare tara occidentala. Sper sa nu fiu dezamagita "la fata locului".
... am simtit nevoia sa impart cu voi bucuria acestei vesti, poate mai sunt si altii interesati !
Raspunsuri
Androix spune:
SI noi il asteptam cu sufletul la gura! Sper sa nu se amane iar data deschiderii.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
My_Lady0091 spune:
eu zic ca nu.am un prieten care lucreaza intens pe acolo-la renovari
*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Androix spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 eu zic ca nu.am un prieten care lucreaza intens pe acolo-la renovari *Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
|
ZIci ca NU se redeschide sau ca NU se amana iar?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Androix
ZIci ca NU se redeschide sau ca NU se amana iar? www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
ca se deschide,cand il prind pe FB,ca intra rar,deh meseria,il intreb si imediat ce pot si postez "stirile din interior"
*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
danyalo spune:
Abia astept si eu! Da o sa arate ca orice muzeu din alta tara civilizata! Nu mai este mult pana pe 15 iulie!Trec mai mereu pe langa el spre servici si acum lucreaza prin curte si cred mai finiseaza prin interior!
anangel_lexi spune:
Eu sper sa fie punctuali cu redeschiderea lui, caci la sfarsitul lui iulie venim si noi in concediu in tara si tare as vrea sa iau trupa de copii dupa mine (adica pe fii-mea si pe verisorii ei). Sunt sigura ca va fi o experienta foarte frumoasa!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 11+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
capra cu trei iezi spune:
si noi asteptam, mai ales ca e vacantaaaaaaaa......
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
unboticutz spune:
si noi asteptam dar zilele trecute am citit niste vesti proaste - cum ca se redeschide abia in toamna. nu stiu daca articolul e gresit sau e noul termen.
http://www.universign.ro/2011/06/muzeul-antipa-se-redefineste-pe-coordonate-digitale/
mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 24+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
manuelacrina spune:
Deci ne mai tin in suspans ...
Cred ca este si o politica de marketing sa-l redeschida in toamna, atunci orasul e plin, copiii vin din vacanta, parintii se intorc din concedii ...
Daca mai aveti vesti din culise sau din afara, sunt binevenite
.