prima bataie intre mine si sotul meu
Raspunsuri - Pagina 10
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana vio Ce s-a intamplat?? Am vizualizat mesajul si arata bine! Alexandra Maria 14.12.2007 |
ai folosit diacritice in textul original, de aceea apar acum acele cifre si semne in locul literelor...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
dana vio spune:
citat din mesajul lui dana vio " Când a iubi înseamna a suferi, înseamna ca iubim prea mult. Când aproape toate conversatiile noastre cu prietenii se învârt în jurul LUI -problemele lui, gândurile lui, sentimentele lui - si aproape toate propozitiile noastre încep cu "el...", înseamna ca îl iubim prea mult. Când îi gasim scuze pentru indispozitiile, iritarile, indiferenta sau tacerile prelungite, punându-le pe seama unei copilarii nefericite si încercam sa actionam ca terapeuti, înseamna ca îl iubim prea mult. Când citim o carte de auto-ajutorare, dar subliniem toate pasajele care lar putea ajuta pe el, înseamna ca îl iubim prea mult. Când nu ne plac valorile lui, comportamentul si caracterul Iui, dar le suportam, gândindu-ne ca, daca suntem îndeajuns de atragatoare si tandre, va dori sa se schimbe de dragul nostru, înseamna ca îl iubim prea mult. Când relatia cu el ne pericliteaza fiinta emotionala, si poate chiar sanatatea si integritatea corporala, e deja clar ca îl iubim prea mult. In pofida durerii si insatisfactiei la care da nastere, o iubire exagerata este atât de obisnuita pentru foarte multe femei, încât ajungem sa credem ca asa trebuie sa decurga o relatie intima. Majoritatea femeilor au iubit în felul acesta cel pu#355;in o data în viata, iar pentru multe altele o asemenea relatie a fost ca un leit-motiv. Pentru unele din noi, partenerul de viata si relatia cu el devin atât de obsedante, încât nici nu ne mai comportam normal. " Robin Norwood "Femei care iubesc prea mult. Daca vreti se poate trimite in format electronic. Alexandra Maria 14.12.2007 |
Alexandra Maria
14.12.2007
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui dana vio Ce s-a intamplat?? Am vizualizat mesajul si arata bine! Alexandra Maria 14.12.2007 |
la vizualizare arata bine,cand il postezi,nu!
de vina sunt diacriticile...editeaza textul..
*Blackmoon Lady 9+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ANDREEASMAR spune:
Daca ai stii cat de mult te inteleg...da, nu este ok sa te certi cu nimeni in fata copilului, pentru ca el sufera foarte mult...de multe ori ma trezesc ridicand vocea (fiind suparata, pe buna dreptate, pe mama sau pe sotul meu) si in momentul urmator baietelul meu tresare si fuge speriat catre mine...si apoi ma simt cea mai nenorocita mama din lume... Albert are 1 an si 4 luni..
Stiu ca tu nu ai vrut sa se intample asa, sunt convinsa ca iti pare rau, si mai stiu ca uneori apar situatii pe care nu le poti controla...pur si simplu...e foarte usor sa arunci cu piatra, e foarte usor sa critici, dar mai greu este sa gestionezi o astfel de situatie...
Indiferent ce decizie vei lua cu privire la familia ta, unsingur lucru nu uita, ingerasul tau este cea mai importanta fiinta din viata ta...nu-l lasa sa creasca in violenta (fizica, verbala, psihica)! Eu am avut o astfel de copilarie si crede-ma ca ranile nu s-au vindecat nici acum dupa atata timp...si nu o voi intelege niciodata pe mama ... avea obligatia sa apere de monstrul alaturi de care am trait...
Decizia este a ta. Sanatate si putere iti doresc!
citat din mesajul lui Danutza26 Matza uite-te mai atent la ce ai scris si apoi mai vorbim.ai zis inclusiv ca nu sunt eu o mama buna.m-au mai criticat si alte forumiste dar nu au folosit asa cuvinte rautacioase.oi avea eu un aer certaret dat tu ai un aer rautacios.eu nu vreau sa ma cert dar tu nu faci altceva decat sa presupui cum am fost eu inainte si cum e caracterul meu.de unde ai dedus tu afirmatiile pe care le-ai facut? si gata nu vreau sa ajung sa ma cert cu tine si nici cu nimeni,nu de-aia am scris aici.multumesc tuturor pt sfaturi,critici am sa le iau in considerare.sanatate multa |
Raza de soare spune:
citat din mesajul lui ANDREEASMAR e foarte usor sa arunci cu piatra, e foarte usor sa critici, dar mai greu este sa gestionezi o astfel de situatie... |
Dar de ce nu e la fel de usor, sa te gandesti ca poate, macar 1-2 persoane din cele care "critica", au simtit, au vazut, au trait sau mai rau?...
ANDREEASMAR spune:
Nu contest asta, sunt convinsa ca asa este... Ea stie ca a gresit cum a procedat, de aceea spun ca nu de asta are nevoie acum... uneori o mangaiere si o incurajare fac de un milion de ori mai mult decat o critica...cred ca de asta a scris...
Oricum, de ea depinde de acum incolo...nimeni nu poate lua decizii in locul ei...
Hai ca nu vreau sa se supere nimeni pe mine. Sa ai o zi frumoasa!
Citat: | ||
citat din mesajul lui Raza de soare
Dar de ce nu e la fel de usor, sa te gandesti ca poate, macar 1-2 persoane din cele care "critica", au simtit, au vazut, au trait sau mai rau?... |