Aspirante optimiste> 20ani (698)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Neata
Iau si eu o cana mare de cafea ca dorm pe mine
Alina

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Iau si eu o cafea...cu lapte se poate?

http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

neata...
eu inca in pat...cu dureri de spate si mijloc,probabil si din cauza patului...
greturi de sa nu mai zic...si ameteli...
fetelor oare e normal ca medicul sa nu imi faca decat eco si atat,azi intru in saptamana 7 de sarcina...el mi-a dat doar acid folic si mi-a zis ca doar data urmatoare,adica pe 20 iulie,vom incepe toate analizele si testele,ca doar de atunci ne pregatim de sarcina...ca in primele saptamani sunt multe riscuri....
ma rog la DD sa fie bebe ok...ca nu mai am rabdare pana in iulie...mai ales ca la odisee tot citesc ca alti bebei se opresc din evolutie...

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna iubitele
Va pe toate si va astept cu vesti bune

Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!

Mergi la inceput

Ella ms pt cafea, iau si eu o gura , dak mai este
Miha sa te faci repede bine, k mai ai cateva luni dupa care vine stresul plansete si nopti nedormite cu bb in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihacor

neata...
fetelor oare e normal ca medicul sa nu imi faca decat eco si atat,azi intru in saptamana 7 de sarcina...el mi-a dat doar acid folic si mi-a zis ca doar data urmatoare,adica pe 20 iulie,vom incepe toate analizele si testele,ca doar de atunci ne pregatim de sarcina...ca in primele saptamani sunt multe riscuri....
ma rog la DD sa fie bebe ok...ca nu mai am rabdare pana in iulie...mai ales ca la odisee tot citesc ca alti bebei se opresc din evolutie...

7+

miha nu te stresa....e foarte normal sa iti faca doar eco pana cand nu mai exista riscul unui avort spontan. mi-e primele analize mi le-a dat la 13 sapt. si alea au fost triplu testul...analize de sange aveam facute inainte sa raman o tona si a zis dr meu ca nu mai e nevoie de altele.
stail linistita, odihneste-te, papa sanatos... si o sa vezi ce bine o sa fie
au inceput greturile?

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +19

samburelul meu

Mergi la inceput

Didishor vad k ieri a fost ziua ta de nastere . La multi ani cu multa sanatate si la anul pe timpul asta sa ai bb in brate!
Ceva vesti?!

Mergi la inceput

Fetelor eu sunt in urma cu cititul, acum ma bag la recuperat , am avut modemul ars de duminica de la furtuna aceea si au reusit sa vina sa mi-l schimbe

Mergi la inceput

magda felicitari, sarcina usoara, negretoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:
citat din mesajul lui mihacor

neata...

7+

miha nu te stresa....e foarte normal sa iti faca doar eco pana cand nu mai exista riscul unui avort spontan. mi-e primele analize mi le-a dat la 13 sapt. si alea au fost triplu testul...analize de sange aveam facute inainte sa raman o tona si a zis dr meu ca nu mai e nevoie de altele.
stail linistita, odihneste-te, papa sanatos... si o sa vezi ce bine o sa fie
au inceput greturile?

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +19

samburelul meu
bella
greturile au inceput mai demult,dar acum sunt catastrofa...ca vreo 3 zile am stat pe la soare fara sa vreau si cred ca am facut insolatie...ieri am fost la medicul de familie...repaus la pas si multe lichide,penicilia v,care am luat 1 pastila si am renuntat pt ca mi-au aparut bubite pe mina...capac a pus si ziua de marti cand am plans toata ziua si nu prea am mancat...azi e mai bine decat ieri...si pana diseara sper sa ma recuperez total ,ca de maine incep lucrul...

7+

Mergi la inceput