Aspirante optimiste> 20ani (698)
Raspunsuri - Pagina 15
irmaria spune:
fetelor imi e o frica maine la doctor... am ajuns sa visez tot felul de tampenii, acum imi e frica sa nu imi gaseasca fibroame sau chisturi 

viitoare 
gabyv spune:
Maria, nu are de ce sa fie stresat sotul tau, totul este ok, nu el este problema, am vazut si spermagrame mult mai proaste. Acum depinde poate si de laborator, dar eu zic ca se incadreaza in normale.
histamina spune:
Salutare,
avem 11 luni!Doamne ce repede au trecut! cata bucurie si cat nesomn!!!!!!!!!!!!!!
stam in picioruse si ne sprijinim doar cu osinguramana,ne ridicam de pe spate in fundulet, apoi ne agatam si ne ridicam in picioare, ne aplecam dupa obiecte, cicnim obiectele si vorbim mult,cat sa nu se plictiseasca mami.ne dam pamapersul jos, sosetele,ascundem jucariile,ca, daca ni le ia cineva.
am contat pe ajutorul de cateva ore al mamei sau al tatei,ori nepotului, cat sa-l plimba sau sa se joace, restule eu, si am facut asa(tineti-va bine): dulceata de cirese amare, dulceata d enuci verzi, suc de muguri de brad, lichior de nuci verzisi muguri de brad.
EllaR spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina Salutare, avem 11 luni!Doamne ce repede au trecut! cata bucurie si cat nesomn!!!!!!!!!!!!!! stam in picioruse si ne sprijinim doar cu osinguramana,ne ridicam de pe spate in fundulet, apoi ne agatam si ne ridicam in picioare, ne aplecam dupa obiecte, cicnim obiectele si vorbim mult,cat sa nu se plictiseasca mami.ne dam pamapersul jos, sosetele,ascundem jucariile,ca, daca ni le ia cineva. am contat pe ajutorul de cateva ore al mamei sau al tatei,ori nepotului, cat sa-l plimba sau sa se joace, restule eu, si am facut asa(tineti-va bine): dulceata de cirese amare, dulceata d enuci verzi, suc de muguri de brad, lichior de nuci verzisi muguri de brad. |
Doamne!!!! Cand ai avut timp sa faci atatea!!!!
Sunt sigura ca toate sunt si delicioase

J.D. spune:
Neata!Eu suntla datorie ca de obicei,trezita de la ora 6.![]()
Nu mai am rabdare sa ma testez desi nu stiu daca s/a prins ceva... Poate in concediu avem mai multe sanse. 
Finn Constantine 15.10.2009
ancadragoman spune:
Neata,poftiti la cafeluta
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
miky82 spune:
Neatza fetelor, multumim de cafeluta,
JD poate s-a prins totusi, Doamne ajuta sa fie cu ochisori. Tin pumnii.
dianalaura spune:
Neata!
Multam de cafea!
diana
15+
si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
J.D. spune:
Sper ca s/a prins, desi temperatura bazala este scazuta luna asta iar graficul nu arata ca am ovulat.
Luna trecuta am avut temperatura mai ridicata dar degeaba.
Finn Constantine 15.10.2009
gabyv spune:
Buna dimi 
Am venit si eu la o cafeluta ![]()
Eu ma pregatesc moral pt Z1 
JD nu ne pui si noua graficul sa ne dam cu parerea ![]()