Aspirante optimiste> 20ani (698)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Fetele, am vazut ca s-a deschis de ceva zile odiseea de martie-aprilie - haideti, ca s-a facut loc pt noi burtici
Cine vrea, cine pofteste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Fetelor, primiti inca o aspiranta? Noi incercam din februarie anul asta pt bebe 2 si mai serios din mai dupa ce ne/am casatorit.

Finn Constantine 15.10.2009

Bine ai venit! Iti doresc sa nu stai mult pe forum si sa treci repede la Odisee!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Da fetele valoarea mea la beta a scazut astazi e 137,3 si miercuri era 379 e de bine, astept sa iasa doctorita din sala de operatii sa imi faca iesirea si de maine vorbim de acasa.
Va pup pe toate

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

OOOO in sfarsit ceva vesti bune! Ma bucur pentru asta! O sa se rezolve totul!

Mergi la inceput

Katy - La multi ani cu intarziere. La anu sa fii cu bebe inbrate sau cel putin aproape de termen.

Foarte grav ce se intampla cu Lia. Imi pare nespus de rau. Eu am o cunostinta care i se intampla ceva similar, dar doctorul a fost foarte aspru, in sensul ca a depistat inainte sa se rupa ceclajul sau la limita, si ia pus un fel de plasa, din ce am inteles eu, pentru a mentine sarcina in uter. In situatia asta nu stiu ce se mai poate face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

neata fetele
imi pare nespus de rau pentru Lia, nu am cuvinte
tuturor si o zi linistita

se mai testeaza cineva sa inveselim putin atmosfera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata
KatyLA MULTI ANI!!! sanatate si fericire maxima si bebelushul mult dorit sa apara cat de repede

Imi pare extrem de rau pt ce i-i se intampla Liei,chiar nu merita,toate gandurile mele de bine se indreapta catre ea si bebelushul ei,sper din tot sufletul ca totul sa fie bine si sa nasca bebelushul sanatos la termen

Restul fetelor va si va doresc o zii frumoasa

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Meatza fetele,

Katy la multi ani (cam cu intarziere), multa sanatate si bebei cati iti doresti

Mihaela imi pare bine ca ai ajuns acasa, sper sa te refaci repede

fetelor imi pare rau de Lia sper din tot sufletul sa fie bine si bebe si ea.

O saptamana cu cat mai multe liniute duble sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihacor

si no-spa ajuta la contractii?sau doar calmeaza durerea?

7+

ajuta pentru ca este un antispastic

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Fetele, am vazut ca s-a deschis de ceva zile odiseea de martie-aprilie - haideti, ca s-a facut loc pt noi burtici
Cine vrea, cine pofteste?

Cand ar trebui sa te testezi? tin pumnii

Mergi la inceput

Fetelor haideti ca va inebunesc la cap aveti idee la spital cat costa o inseminare, adica este vreo taxa care trebuie sa o platesc acolo sau trebuie sa ii platesc doar doctorului? Am vb cu dr si vineri merg la control mi-a zis intai sa vada daca ovulez natural dupa care vb de insemninare, of fetelor iar am intrat in panica, am scris si la fetele de la inseminare dar vad ca acolo nu prea este activitate pe forum.

pe toate

Mergi la inceput