Mamici si Gravidute Italia (106)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Ciao fetele, am si eu cateva intrebari la voi, sambata venim in Italia in concediu, mergem la Bibione si as avea nevoie de niste informatii, in primul rand ma intereseaza pe minedaca a inceput deja sezonul reducerilor de vara in Italia, ca aici la noi a inceput deja, ca sa stiu sa ma pregatesc si in ce orase putem merge la cumparaturi(in afara de Venetia si Verona care sunt in apropiere si pe care le-am vizitat si anul trecut,dar erau preturile cam mari.Unde mergem deci la cumparaturi prin apropiere? daca este cineva prin zona si ne poate da niste idei.
Si in alta ordine de idei cum fac sa am internet, o sa luam laptopul la noi si voiam sa stiu daca putem cumpara vreun stick ceva si cat ar costa, daca se merita.
Si o cartela de telefon(pentru vorbit in Romania, ma intereseaza din aceea de vorbit la telefoane publice(acum nu stiu sunt in Italia?), de unde o iau si cat costa? Ca asa avem mobilul dar costa mai mult romingul de vorbit in Romania.
Sper ca n-am pus prea multe intrebari si sper sa gasesc aici la voi informatiile astea.
Va pup si va doresc toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Christel

Ciao fetele, am si eu cateva intrebari la voi, sambata venim in Italia in concediu, mergem la Bibione si as avea nevoie de niste informatii, in primul rand ma intereseaza pe minedaca a inceput deja sezonul reducerilor de vara in Italia, ca aici la noi a inceput deja, ca sa stiu sa ma pregatesc si in ce orase putem merge la cumparaturi(in afara de Venetia si Verona care sunt in apropiere si pe care le-am vizitat si anul trecut,dar erau preturile cam mari.Unde mergem deci la cumparaturi prin apropiere? daca este cineva prin zona si ne poate da niste idei.
Si in alta ordine de idei cum fac sa am internet, o sa luam laptopul la noi si voiam sa stiu daca putem cumpara vreun stick ceva si cat ar costa, daca se merita.
Si o cartela de telefon(pentru vorbit in Romania, ma intereseaza din aceea de vorbit la telefoane publice(acum nu stiu sunt in Italia?), de unde o iau si cat costa? Ca asa avem mobilul dar costa mai mult romingul de vorbit in Romania.
Sper ca n-am pus prea multe intrebari si sper sa gasesc aici la voi informatiile astea.
Va pup si va doresc toate cele bune!

Vacanta placuta in primul rand.

Sa o iau metodic: da, au inceput reducerile peste tot. Avand in vedere ca veniti la Bibione (deci, Veneto ca regiune), ai putea merge in Padova, Rovigo, Belluno, Treviso, Verona, Vicenza, Venezia. Astea-s orasele importate din zona. Nu stiu insa cat de apropiate/indepartate sunt de zona unde o sa stati voi. Iar daca va incumetati, de ce nu, puteti da o raita prin Milano la shopping. Sau Bologna, Firenze ... depinde cat de dispusi sunteti la plimbare.

Nu stiu de internet, nu folosesc stick.

Cartele de tel. pt. extern, tel. public gasesti la orice tabaccherie (tutungerie). Sunt si cele pt. public, dar si cele pt. tel. mobil, pt. vorbit in afara. Specifica unde vrei sa vorbesti si sigur iti recomanda vanzatorul pe cea convenabila. Nu stiu sa iti dau exemple ... foloseam candva, demult tare, acum nu mai cunosc.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

salutare fetelor!!
Am avut o defectiune in zona si nu am avut internet 4zile.
La multi ani celor care si-au sarbatorit zilele sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Am fost la pediatra si baietelul meu are 7.300kg si 60cm.lungime in rest este sanatos si bine(aparte colicile care ne mai deranjeaza).
Si acum colac peste pupaza am o durere de sani de nu mai pot mi s-au intarit ffff tare si am niste galme(ca si cum ar fii venele incalecate).Am fost la farmacie si mi-am cumparat o pompa manuala si doct.s-a speriat cand a pus mana pe un san.
acum sunt putin mai bn.k m-am muls de 2 ori pana acum cate 130ml.(are MILKA(vacuta) lapte)
NAFI bine ai venit la RIETI!
acu o sa intru mai putin k am de invatat pt.scoala de soferisi nu imi intra nimik in capsi mi se pare atat de greu.
pupiki.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua si de la noi fetele!!!

Suntem fara chef de nimic....ne-au topit la maxim caldurile !

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Costy, asa pune mana pe pompa. Si mie mi se mai intampla sa apara galme dureroase sau nu prea si sa se umfle sanul, iar daca piciul nu vrea sa suga ma mulg si pun la congelator. Asta se mai intampla si cand sunt eu aeriana si ii dau din acelasi san sa suga de 2 ori la rand, celalalt care e neglijat se intareste si e asa cum povesti tu. Eu spun ca se infunda niste canale, oricum e neplacut. Ce grasunel ai tu acolo Al meu are 7600g si aproape 5 luni.

Mai, eu am o pediatra de mai bine n-as avea-o, ca sa zic asa. Am avut ieri bilancio, ala care trebuia sa fie de 3 luni si l-am facut la 5. E fff expeditiva, am asteptat 45min pt 5 min de consult... Nu raspunde la intrebari, nu da sfaturi, nu comunica... In final cand ne spunea la revedere, am intrebat-o de diversificare, a printat repede 2 foi si m-a trimis la receptionera sa-mi explice... M-am dus bou si m-am intors vaca... Nu-mi mai bat capul sa o schimb ca oricum o sa plecam.. Eduard e bine, vineri avem vaccin..

Nimic nou despre noi... Maine o sa ne vina niste prieteni in vizita. Ei stau in germanica, vin cu masina, cu pici mic si ea gravida inspre 8 luni. Poate-i naste pe aici Deci, din pricina de invitati, nu o sa va vizitez prea des.

Eduard de 2 zile imi da trezirea la 5 dimineata.. A invatat sa scoata niste sunete noi, e un fel de plans-lamentat de te doare sufletul...si uite asa sunt eu zombi.. Acum l-am trimis afara cu buni si eu bag smotru (dupa ce citesc forumul, hihihi).

Am dat si eu iama prin magazine, m-am ales cu 2 rochite si 2 costume de baie ca din alea vechi imi ieseau toate cele, eram mai mare rasul, niste bluzite cu maneca lunga de care nu am nevoie, dar erau ieftine :))))

M-am apucat constiincios de sport, azi e a 3-a zi, am inceput un program de 6 saptamani, 6zile/saptamana. Ma dor si muschi pe care nu stiam ca-i am.. Sper sa reusesc si sa ma mentin motivata. Poate daca va dau voua raportul din cand in cand, ma tine ambitia mai mult asa ca sa nu mi-o luati in nume de lauda..

Pupici cu sclipici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Petro, multumesc mult pentru informatie.

Si tie iti doresc toate cele bune si sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Buna dimineata!
Intru repede sa urez:

La multi ani, Giuliano!!!

Sa cresti mare, frumos si sanatos si sa fii cuminte ca sa mai "respire" si mami cu tati (poate asa mai vine si un fratior sau o surioara)

Sa aveti petrcere frumoasa Anne, si te asteptam cu poze.

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

hello girls!

Giuliano
sa ai multa sanatate ,sa cresti mare si sa ai parte de fericire!
Anne sa aveti o zi frumoasa

Roxali-visto che non se ne parla più mi sa che sara per la prossima volta....nu s-a mai fixat nimic concret,nu stiu nici locul...asa ca niente ,nu cred ca apar ,chia sa?-....poate pina la urma se organizeaza marea intilnire

Danangie
-de luni ai inceput munca
cum te descurci? cum reusesti sa te orgazizezi?
cred ca te simti bine la munca ca mai schimbi rutina chiar daca e o alergatura si obositor dar te simti altfel
Nafi-un pupic la veveritzul sa se cuminteasca :)
te munceste nu gluma
Brambu-sarcina usoara in continuare si numai bine
Un salut si pt Kemsy si Alexandra
Andreea-sper ca sint bine puiutii tai si le-au trecut tusea
Costy-bine ai revenit
nu stiu ce as putea sa te sfatuiesc cu colicile ca n-am avut parte de ele
a mea a trecut la lapte praf din prima zi ca eu n-aveam o zi intreaga cit pt o masa
poate din cauza asta n-a avut sau cine stie?
Laura-bafta la sport
esti atit de comica cum povestesti

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Ally-La multi ani ! si tie si multa sanatate
Cristel-vacanta placuta si relaxare maxima
eu sint la roma asa ca nu stiu daca ajungi pe aici sa te pot sfatui pe unde sa mergi
avem un ghid bun aici la Roma-Alexandra
ma gindeam cum m-am inscris atunci demult pe forum si pitica mea nu avea nici 2 luni implinite....iar acum deja a implinit 4 ani.....
oare si cind o sa fie mare ,majora,20 de ani oi mai scrie pe forum?
abia asteptam concediul,caldurile astea ne zapacesc de cap....
ufff
non vedo l'ora ,acum e racoare si frumos la noi in oras dar parca vad ca in august o sa fie cald ca si aici.....

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Neata!

Alexandra, acum am vazut ca m-ai intrebat. Ba da, copilul ar fi cetatean roman, nascut in Israel... Cu asta tot trag eu, ca doar nu e evreu doar daca e nascut acolo, dar n-am cu cine sa ma inteleg, asa ca amanam proiectul bb2 asta daca nu-mi vin mie idei necurate

Am program de dusat, pensat, manichiura, pedichiura...d-astea acasa bineinteles, dar tare mi-ar placea sa ma duc sa ma cuconesc la salon..

O zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput