Mamici si Gravidute Italia (106)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

neata girls ! :)
am trecut sa va salut
nici eu nu ma simt bine cu raceala si zilele cu pricina....zici ca merg sa nasc asa ma simt
pitica e mult mai bine,n-a mai facut febra deloc dar tusea inca o mai are,aia trece greu
revin eu cind ma simt mai bine

Roxali

Georgy

sanatate si fericire si multe impliniri,sa aveti o zi speciala alaturi de cei dragi

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

buna ziua fetelor
dau o cafea sa ma scot de absente nu am mai intrat de mult aici
noi suntem tot in spital tot cu vechile probleme nimic nou
cand ajung acasa va citesc sa recuperez
va pup o zi frumoasa

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

HAINUTE DE VANZARE PENTRU ROBI, SUPER PRETURI

Cand unul viseaza, ramane doar un vis, cand amandoi visam devine realitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao fetele!

Am bagat poze noi. si in sfarsit am pus si poze cu perdelele!
Iaca link-ul ca sa va fie mai usor:

https://picasaweb.google.com/102351194846579067521/Nafi?authkey=Gv1sRgCLigyMC6gNegkAE#

Trimit si daca mai doarme ricky un pic , mai revin

UN VOT VA ROG!
http://lancaster.donnamoderna.com/lancaster/picture/8357/

Mergi la inceput

Hai ca profit cat doarme ricky sa mai scriu 3 randuri caci pe urma nu mai stiu cand voi reusi.

Dimineata la 9.30 eram deja pe faza in magazine la vanatoare de saldi
Oricum trebuia sa merg sa iau cadou ptr fiul nasilor lui Ricky. Maine e petrecerea de ziua lui , implineste un anisor (de fapt pe 5 iulie) si am cumparat cadoul.
Lui Ricky i-am luat incaltaminte de la Adidas ca pantofii de parc i-a distrus si i-au ramas si cam mici. I-am luat nr 21 care sunt la fix ptr vara asta. si i-am mai luat un trening de la original marins ptr la toamna cand incepe asilo.

Pe urma si-a luat si mami pe fuga niste pijamale estive de la Intimissimi si un maieu simpatic de la Beneton. La Geox pusesem ochii pe niste super cizmulite de vara scontate 50% dar erau numai marimi extreme 36 sau 41...asa ca 37 sau 38 ptr mine erau unele scontate doar 20% asa ca nu m-am bagat

Pe drum Ricky a adormit in carut si asa l-am depus in pat la el si doarme si acum de la 12.30

Pozele puse sunt de la iesirile noastre din luna iunie cand am avut musafiri si apoi am iesit de vreo 2 ori la lac si singurei asa la o inghetata , la un picnik...

Am o groaza de facut zilele astea caci pe 5 plecam la Rieti la socri si trebuie sa ma bagajele gata caci marito vine de la munca pe 4 seara tarziu...

Yoanag - off imi pare rau ca nu scapa pisi mica de tusea aia nesuferita. sper sa treaca repede! Sanatate multa si tie si ia niste vitamina C ca sa te intremezi mai repede.

Roxali - da..imi inchipui ca nu e usor sa organizezi o intalnire acum cand toata lumea e in vacanta, pleaca in tara...Odata si odata o facem noi si intalneala asta! ce fac Enrico si Sonia? cum se mai distreaza ?

LAlexandra - nasol ca acuma se urca si in pat! la noi inca nu reuseste ca e prea inalt dar el persevereaza si incearca desi acum 2 zile a cazut pe spate si s-a lovit la omoplat ( ca a facut si vanataie). Insa nu a plans caci atunci cand stie ca e vina lui e f demn si nu se plange

Laura - te-a scos sotul al restaurant? cum a fost?

Pisellino- offff...ce greu trebuie sa-ti fie sa stai atata prin spitale si sa-ti vezi puiul ca nu e bine! sper ca starea lui Roby sa se imbunatateasca cat mai repede si sa mergeti acasa. multa putere si sa depasiti toate greutatile!

Costy - daca ajungi des prin Rieti da-mi un semn si poate chiar reusim sa ne vedem saptamana viitoare cat sunt acolo

Abramburika - cum mai e burtica? creste creste? hai ca incepi numaratoarea inversa!

Slimatei - sper ca esti bine , sanatoasa si te mai gandesti la noi din cand in cand!

Daviduca - pe unde iti faci de cap si noua nu ne spui? ce face Davide?

Danangie - cand am fost cu Ricky la plaja nu am stat in apa prea mult cu el caci era cam rece apa. afara era numai bine, 27 de grade dar apa era cam prea rece , nici eu nu am stat prea mult. oricum s-a distrat alergand pe iarba in lung si-n lat....

Nu stiu daca mai era ceva ce voiam sa scriu...dar lesin de foame...ma duc sa pap.

O dupa amaiza placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Mai fetelor , nu stiam ca ati deschis un capitol nou -mai aruncam cate un ochi la mesajele vechi si nu vedeam nimic schimbat... in fine
Multumesc tuturor pentru sfaturi nici eu nu stiu cum sa procedez cu Giuliano -il pun in patut cand adoarme seara si dupa cca o ora se trezeste plangand si nu este chip sa-l fac sa doarma . Asa ca il pun in pat langa mine si el isi pune picioarele pe burta mea si asa adoarme. Chestia este ca Luca ma amenintat ca se muta in soggiorno si nu prea imi place.
Nafi -am admirat fotografiile de familie -ce frumosi sunteti
Costy -eu pentru colici i-am dat lui Giuli Reuterin si masaj pe burtica cu ulei specific -nu stiu cat efect a avut dar a durat cam 3 saptamani aceasta perioada.
Noi suntem bine , saptamana aceasta avem Joi terapia mai vedem ce ne spune terapeuta .
Pe 13 avem vizita la pediatra -in 7 face un an asa ca e musai sa faca bilantul . Dupa asta vom merge mai rar la pediatra , doar in cazuri speciale , vizite pentru vaccin etc.
Va pupam si va dorim o Duminica placuta!!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao!
Inainte de toate, am reusit sa vb cu Stefi, m-a sunat ea si a zis sa va salut, e innebunita cu munca.

Noi azi am fost in giro, l-am tuns pe Ale, a fost foarte cuminte...de altfel, toata lumea se mira ce cuminte e, am fost sa ii luam sandalute, ca pana acum nu am avut timp si am zis macar sa astept sa le iau reduse.

In rest, tot nu am timp sa va raspund, dar sper ca maine sa fie o zi mai linistita.

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
La multi ani Roxali!
La multi ani Giogyiuly!
Sa aveti parte de mult noroc si fericire!

yoana, multa sanatate!Ati mai fost la plaja? Nu-i face bine la tuse lu' piti?
pisselino, cum mai sunteti, mai scrie dspre voi.
nafi, ce dragut e veveritzul, i-au crescut falcile si mai mult. Ca sa nu mai zic de copanele, iti vine sa le mananci, nu alta Frumoase si perdelele, cred ca ati avut ce admira

Am facut si noi un tur rapid azi printr-un mic centru comercial, ca sa-mi caut rochie pentru nunta, si am venit acasa cu papuci pentru Loris I-am luat de la Geox niste adidasi (nr 24, va vine sa credeti???!!!e un tapaligos!!), niste sandalute de frecat la tara si niste papucei din aia de guma cu gaurele, tot pentru stat pe la tara
Sunt asa suparata ca nu mi-am gasit rochie, era un magazin mare cu niste rochii expirate si scumpeeeee!!!!!Aproape m-a pufnit rasul cand am vazut ce-mi propune vanzatoarea, ca na, nu puteai lua tu rochia, sa nu o agati. Mi-a aratat o chestie smotocita verde, de sa te manance vaca, nu alta
Cam astea, maine avem iesire la iarba verde.
Pupici cu sclipici!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

NA ca m-am trezit si eu acuma!

LA MULTI ANI ROXALI SI GEORGYIULY! PETRECERE FRUMOASA SI SA VI SE IMPLINEASCA TOAAATE DORINTELE!

Kemsy - traieste pe picior mare Loris nu gluma! Pai tipa cu rochia cred ca stia de iesirea de maine la iarba verde si ti-a propus ceva in caz ca dadeai de vreo vaca pe acolo

Sper sa gasesti curand ceva dragutz si ieftin. cand e nunta?
Eu l-am culcat pe musiu pe la 8.30. bietul nici n-a vrut sa pape ca-l dor molarii...

Ma duc si eu la culcare ca maine iar imi da trezirea la 6.50 ca azi

O duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

nafi, povero veveritz, inca il chinuie molarii?
Da, L traiste pe picior mare, de la 22 la 24, depinde de marca papucilor. Bine ca astia de azi sunt mai marisori, sa-i vina la toamna, sa nu mai patesc ca sandalele chicco sa-i fie mari cand le cumpar si mici cand e sa le poarte

Ma duc si eu la somn, sper sa doarma L in noaptea asta. Ieri l-am luat in pat cu noi, se trezea f f des. In pat a dormit in toate pozitiile, pe perna, sub perna, in cap la mine, la picioarele mele, cu picioarele pe burta mea, cu capul pe umar Apoi se rostogolea si cand il trageam inapoi sa nu cada, incepea sa tipe cu nervi...M-am trezit dimineata zombie!!!

Somn usor, sapte purici pe un picior!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Neata' fetele!

Haideti la E proaspata si aburinda! mai am si niste iaurt si cereale cu fructe rosii daca va intereseaza

KEMSY - aia 7 purici cred ca s-au dus la ricky dar nu pe picior ci in cap! dimineata se tot tragea de ureche si isi dadea cu mainile in cap si nu stiam de ce. era piscat saracu' de cap si ureche in vreo 5 locuri Noroc ca am avut solutie contra piscaturilor si l-am linistit.

Cunosc pozitiile de somn descrise ptr ca in putinele tentative avute sa-l fac pe ricky sa doarma la noi in pat era la fel! dupa ce ne-am dat cap in cap de cateva ori si mi-am luat niste picioare in burta iar sotul la mostenitori ne-am decis sa-l lasam in patul lui per fortza...

Ricky m-a cam facut de comanda de la 5 am , trezire din ora in ora si la 7 agata...mamma..mamma...de auzea tot blocu'...

ANNE - imi pare rau ca Giuliano va face probleme cu somnul. sper sa treaca repede ! nici sotul meu nu a agreat deloc ideea de a imparti patul cu mister Ricky ( nici pe mine nu ma incanta caci imi place sa am loc de manevra in pat iar cu el tre sa stai ca mumia nemiscat) si mi-a zis ca prefera sa se trezeasca n'spe ori pe noapte sa se duca la el la patut sa-l readoarma decat sa-l invatam in pat cu noi. si asa am facut. noroc ca doar de vreo 2-3 ori ne-a facut sa mergem la el de 15 ori intr-o noapte, in rest maxim 2-3 ori, uneori deloc.

Fug caci am un "rechin" care se invarte furios pe langa mine

O zi frumoasa va doresc

Mergi la inceput