LMA Tudor si Aida - Delfinasi in sarbatoare(153)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

ooana - la multi ani fericiti si de acum inainte!

crissy - ce tare e Bea

Jucarii, eu am luat recent www.tarajucariilor.ro/jucarii-inteligente-universale-fete-baieti-sub-50-lei-0-3-ani_camion-inteligent.html" target="_blank">camionul asta si www.tarajucariilor.ro/0-3-ani-sub-50-lei-baieti-fete-universale-jucarii-inteligente_casa-inteligenta-house-puzzle.html" target="_blank">casuta asta. Casuta are mare succes!
In rest masuta de activitati leapfrog si premergatorul vtech sunt la ordinea zilei. V-am mai spus ca ei ii plac si cartile, le rasfoieste mereu.
Si a mai primit si un catelus de plus care merge si latra, e si el printre preferatele ei.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Alice si eu vreat tare mult sa ne vedem, dar unde Doamne sa ne adunam pe vremea asta...tot stau si ma gandesc. Eu v-as fi invitat la noi acasa, dar cam suntem in santier si nici spatiu suficient nu am

Fetele din Constanta care sunteti mai plimbarete decat mine - aveti vreo idee salvatoare unde ne putem intalni daca ploua? Poate reusim maine sa ne vedem, Alice pleaca duminica...

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

tutror sarbatoritilor! Multi ani sanatosi si cadouri frumoase!

Oana, uite si o www.ikea.ro/product/show/code/80014041" target="_blank">alta varianta mai elaborata.

Eu ca de obicei pe fuga ca vreau sa plec repede acasa la bubulina mea mica si pufoasa.
Crissy, am vazut cataratoarea ta Ce fain ca ai timp sa o filmezi si sa ne-o prezinti in actiune.
Macar virtual sa mai vad si eu un bb sa-mi aline dorul cat sunt la servici.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Michelle, imi pare rau ca i-a iesit Klebsiella in urina blondinei tale! Of...cred ca o sa-i dea antibiotic Ma bucur ca mananca mai bine de cand ai intarcat-o, sa stii ca la fel si Raducu, doar ca acum ne-a lovit eruptia dentara si iar e cu mofturele ...

diaree la eruptia dentara - am vb. cu pediatra si mi-a spus sa fac asa:

schimbam total meniul - inlocuiesc NAN cu Humana HN la TOATE MESELE, mai putin pranzul, cand pot sa-i dau orez+morcov fiert.

LP-ul il prepar cu zeama de la orez (trebuie fiert in apa multa, ca sa nu iasa f.f. densa zeama).

cand se mai leaga scaunele pot sa ii introduc marul copt.

enterol = 1 plic/zi

ceai de menta intre mese

"Meniul" asta - pana luni, cand o sun sa-i spun cum sunt scaunele. A spus ca in mod normal, daca e de la dinti, trebuie sa se dreaga in 2-3 zile. Daca nu, facem coprocultura+coproparazitologic sa vedem daca nu e vreun crocobaur

Sa vedem cum o sa accepte Humana (dr. a zis fara trecere trptata, ii inlocuiesc direct toata cantitatea de NAN cu Humana, apoi cand ne intoarcem la NAN o facem treptat).

Sper sa nu intampin proteste prea mari de la Raducu.

Mergi la inceput

Aaa...Humana HN pot sa-l prepar si ca piure (are gust de banana) ca sa-i dau la gustarile de dimineata si dupa-amiaza, iar la mic dejun si cina il prepar ca bautura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari

OANA, La cat Mai multi Ani fericiti va doresc!

MICHELLE, nasol cu infectiile. Uf! casuta aia pare chiar interesanta.

CRISPRO, si Rebeca doarme doar pe burta, rar se mai rasuceste in alte pozitii.

CRISSY, ai o minune de fetita!

Eu sincer nu stiu ce jucarii as putea sa ii mai iau, pentru ca, de cand merge singura in picioare, nu o mai intereseaza jucariile de nici o culoare. Azi i-a adus bona, cadou de ziua ei, un carucior de papusi. Il alearga prin toata casa.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Cristteo, sanatate multa, sa va faceti bine cat mai repede si sa nu mai aveti niciodata astfel de probleme.
Ooana, La Multi Ani la fel de fericiti si in continuare! Ma bucur ca te-ai linistit cu problema cu piciorul si multa sanatate bunicii.
Tina, cuvintele nu isi mai au rostul.....mi se rupe inima cand ma gandesc la suferinta ta...mie imi vine sa plang numai cand ma gandesc ca odata si odata toti parintii se duc. Il rog pe Dzeu sa te intareasca sa fii puternica iar tatal tau sa aiba ultimele zile linistite, sa mearga in pace. Pentru orice ai nevoie, intra pe site.

Jucarii - foarte bune recomandarile voastre, sper sa tin minte cand ii mai cumpar. Deocamdata nu e cazul, ca deabia a fost ziua ei.
Din recomandarile noastre:
- masa recomandata si de Crispo - se joaca mereu cu ea si la ziua ei toti copii s-au jucat;
- o zebra care se misca de pe Amazon (e ca un soi de balansoar, dar are si ceva lumini, cantecele; te urci pe el si te hatani, te poti si intoarce; la fel toti copii l-au tilizat)
- vesnica tricicleta pe care o au toti copii - noi am primit 2, cam uratele dupa parerea mea, dar Larisa a fost extrem de incantata, se tine de ghidoane, apasa pe butoane, ii plac tare mult
- carticelele pliante cu animale si puzzle-urile din lemn
- cuburile din plastic

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Otilia merci asa voi lua de la Ikea.

Antonia mai spune-mi putin cum e cu avionul Winnie ca imi place

Matei - luna a 12-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Ooana ,in primul rand e masinuta cu care se plimba copilul dand din picioare. sau il plimbi tu, dar tb sa-l tii. Are melodii dragute si cand i se roteste elicea i se aprind si luminile. Are spatiu de depozitare, sa-si plimbe copilul jucariile sau ce mai vrea el. Si are si 4 forme sa le bage in gaurile potrivite. Cam asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Adriana , cum e bebe din burtica?eu nici nu am apucat cred sa te felicit!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput