Iul-aug 2011!HAI MAMUTZ&LAURA! SNTATE RAMONA! (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Multumesc de raspunsuri fetelor.

Ideea e ca dr asta, cand a zis ca ne vedem la 38 de sapt, a zis ceva de-un sumar de urina, dar nu stia ca pe 8 iunie m-am prezentat la doctorita cu toate analizele proaspat facute. I-am zis ca daca e, refac sumarul, dar n-a mai zis nimic.
Analizele au iesit bune, dar ma gandesc sa merg sambata sa le repet, ca am rezultatele pana marti cand merg la el...
Marti e primul control la el...randul trecut doar ne-am cunoscut si s-a uitat pe ultima eco.

Ma mai gandesc ... sper sa fie ok

37+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Daaa, cafelutza! Foarte buna Alexa, multu tare!

Despre pampersi, as vrea si eu sa aud pareri de la fetele din Romania, cele cu bebei cat si cele fara bebei. La ce v-ati orientat, si mai ales, dupa ce?

La cursul mamei ne-au spus ca este f important cu ce incepem, pentru ca se obisnuieste bebe cu ele si apoi accepta mai greu altceva.

PS: azi noapte l-am visat si eu pt prima oara pe puiul mic. Era un somnoros ca si mine, si l-am trezit ingrijorati sa-i dam tzitzi.

_
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

mesaj de la Anaemi : " ne pregatim de externareeeeeeeee! Sunt super fericita , mai ales ca nu ma asteptam sa ne dea drumul azi ! Pupici multi ptr toata lumea !"
Bravo Anamaria, esti grozava, insemna ca va prezentati f bine de va da asa repede drumul acasa! No' sa ajungeti cu bine si sa va ajustati programul usor! Sa ne steptam deci curand la poze si detalii, nu?

Alexia & Oana, mai puteti mami sa ne tot dati raportul despre fete? Merci inca o data. Oana, cu rezultatele si eu zic ca nu o sa ai surpize, dar bafta oricum!

Mihutza, mergi pe mana doctoritei si nu te ingrijora prea tare pana una-alta, ea e avizata de situatie si va stii cum sa te urmareasca si sfatuiasca in timpul travaliului,iar decizia de schimbare a metodei de nastere se poate lua f prompt la fata locului.

Cristelle, lasa ca vine bebe curand, e numai linistea dinaintea furtunii acuma! Imi place cat esti de relaxata, bravo mami!

Ilida, sa iti raspund si eu cu cateva sugestii. First, nu te panica inca - nu neaparat nasti azi-maine, cum s-a mai discutata aici multe am umblat dilatate 2-3 cm si cate 3 saptamani pana sa nastem, ca mine, si asta cu mers la serviciu, nu stat in pat sau in jurul casei. Produse pt bebe: la mine indubitabil au functionat Huggies, si nu Pampers, cred ca ti-am mai povestit. In primul rand forma s-a potrivit mai bine corpuletului, si nu au curs deloc, si nici nu au iritat cum am patit la pampers. Se gasesc cupoane online mai tot timpul. Imi plac si ca varianta new-born au decuparea la buric, acuma poate au si alte marci dar acum 4 ani erau singurii. A, si se gaseste si varianta Natural Care acum, mai "blanzi". La produse cosmetice sunt si eu mare fan al marcii California Baby - produse exceptionale, naturale si hipoalergenice, desi cam scumpicele, dar nu consumi asa mult la bebe mic. Mai recomand cu caldura produsele de la Burt's Bees sau Badger, de asemenea sunt peste tot sau pe Amazon si gasesti adesea cupoane online. Io zic sa eviti lotiuni la nou nascut, foloseste cu incredere ulei de masline. Crema de fundulet ti-am mai dat: Triple Paste Medicated Ointment, este la CVS, Walgreens, etc. Nu stiu ce te mai intereseaza, mai intreaba-ne daca ai ceva concret.

Betty, Windy e bine, a fost bolnavioara (greturi groaznice cu internare in spital), dar si-a revenit. Parca de la 1 iulie intra in concediu si sa speram ca ne "ataca" curand si pe forum.

Cam atat imi amintesc acum, va las ca tre' sa ajung unde altundeva deact la ... serviciu. Mai vorbim,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 33+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Florina, eu am inceput cu pampers, dar dupa o luna sau doua am renuntat la marca asta. Eva era grasuna si o strangea la picioruse, indiferent daca era la greutatea de jos inscrisa pe pachet, si s-a intamplat de multe sa iasa produsele pe sus si sa gasesc copilul namolit pana-n gat. Am folosit Happy, sunt mai late intre picioare, dar nu contin atata substanta absorbanta si nici atat de mult plastic ca pampersul. Foarte mult mi-au placut si Libero, doar ca nu prea gaseam prin Giurgiu

Uite aici un review despre scutece, sunt 3 postari

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Multumesc mult Adra pentru raspuns.
_
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza fetelor,

Sunt amarata azi. La 5.22 dimineata am primit mesaj de la Ramona ca nu mai rezista. Va dau mai jos detaliile:
Pe 29 iunie:
daca mai fac un episod din asta fac eu cezariana la cerere ca m-am saturat
Bineinteles eu cu rugaminti, cu hai ca nu mai ai mult, cu incurajari... azi dimineata insa imi trimite mesaj:
Oana nu mai pot rezista, pur si simplu simt k imi pierd mintile de dureri si faptul k ma drogheaza continuu nu ma ajuta cu nimic, e un chin si uneori imi doresc sa imi pun capat zilelor ca nu mai pot rezista, iti jur! apreciez ca ma sustineti dar pur si simplu nu mai pot rezista!
Va dati seama din mesaj cat de disperata e....
Si colac peste pupaza, maine face una din colegele mele avort, ca nu mai poate sa tina copilul nr. 3. Are 2 fete, isi doreste un baiat, dar a zis ca financiar nu se descurca... plus ca nu se stie daca iese baiat. Si stiu ca nu e treaba mea, dar asa ma intristreaza cand aud cazuri de-astea...

Ce noroc pe Anaemi sa o externeze asa repede. Sa inteleg ca nici epiziotonomie n-a facut, de o externeaza asa repede? dar de roxybarbu mai stiti ceva, cand vine acasa?
Si Arianna, pe unde umbla?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

neata!
FAcem si noi prezenta pe ziua de azi.Am implinit 39 de sapt,asa ca am intrat in ultima sapt,nu imi vine sa cred si am f mari emotii.
Azi am fost la control si eco,bebelina are 2600g,deci a mai luat dar f putin,dl dc zice ca e bine ,inima bate bine ,dar nu stie de ce ia f putin in greutate.
Urmeaza sa mergem miercuri la control iar ,daca in caz ca nu nasc pana atunci...

FEtele am emotii si frica,parca as vrea sa nasc sa scap odata ,dar parca e si o teama de necunoscut care ma face sa vreau sa mai stea bebelina...off...o sa vedem..cum vrea ea...

Azi mi-a facut control si a cam durut si dl dc a zis ca s-ar putea sa sangerez un pik....

Va pe toate ,bebei sanatosi si refacere usoara celor care au nascut si nastere usoara celorlalte si bebei sanatosi si mancaciosi.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian
Burtocika fiecare isi are o imagine/plan despre cum vrea sa isi aduca pe lume copii.. In momentul in care lucrurile nu sunt asa cum ti le-ai planuit atunci apar automat frustrarile si dezamagirile.

Asta este foarte adevarat !!! Si e valabil nu numai pt nastere, ci si pt lunile urmatoare, cand descoperi ca ceea ce te-ai asteptat tu sa fie un bebe mic de fapt este total diferit ... De-asta incerc eu sa transmit mesajul sa fiti "cu mintea deschisa" si sa nu va amarati daca nu iese chiar cum vreti voi Important e sa fie bb sanatos si voi la fel, indiferent cum veti naste.

Irina (2006) si 34+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina
Despre pampersi, as vrea si eu sa aud pareri de la fetele din Romania, cele cu bebei cat si cele fara bebei. La ce v-ati orientat, si mai ales, dupa ce?
La cursul mamei ne-au spus ca este f important cu ce incepem, pentru ca se obisnuieste bebe cu ele si apoi accepta mai greu altceva.

Nu e chiar asa, bb se obisnuieste cu ce ii este confortabil, noi n-am avut proteste la schimbarea marcii de scutec, desi Irina mea era super tipicara si nu accepta usor schimbarile.

In principiu PAMPERS se potrivesc mai bine copiilor slabuti. Noi am folosit la inceput Pampers, dar atentie sa nimeresti marimea potrivita, daca scapa pipi / kk pe langa el, trebuie incercat un numar mai mare (nu va luati numai dupa kilogramele trecute pe pachet). La un moment dat am zis sa incercam HUGGIES, ca erau mai ieftine, dar nu ne-au placut, erau prea late pt popoul ei si statea cracanata tare, nu mi s-au parut confortabile, asa ca am revenit la Pampers. Cand a crescut (pe la 2 ani, cred) am trecut pe LIBERO, pt ca erau mai potrivite ca marime, din Pampers ii curgea pe langa.

E pe incercate, asa ca incercati intai cu pachete mici; oricum la inceput se schimba mai des dimensiunea, ca ei cresc repede.

Nu mai stiu cine intreba de listuta de bagaje / cumparaturi, parca Alexa3 ? Vezi pe mailul comun, sunt niste liste foarte bune, eu din ele m-am inspirat.

Irina (2006) si 34+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Servus fetelor!

Felicitari pentru cei mai frumosi si pentru cele mai viteze mamici.
Multa putere si rabdare celor cu problemute. Se vor rezolva toate pana la urma.

La multi ani Petre, Petru, Petrica, Patricia, Petra, Petronela, Pavel, Paul/a si altii cu nume asemanatoare.
Si eu am un Petrica nascut pe ziua de azi, fratiorul meu drag.

Noi suntem bine, doar ca bb nu vrea sa se intoarca nici cum. Cred ca de mic isi baga picioarele in viata asta si nu vrea sa se avante cu capul inainte.
Saptamana asta am facut si noi internarea de zi, mama ce de emotii fara nici un rost am avut. Luni ne da rezultatul investigatiilor.
Cred ca o sa stabilim cu ocazia asta si cezariana, desi n-as tare vrea.
In rest destul de bine, doar cu aplecatul ce imi e mai greu si cu contractiile de noapte si pofta de mancare ce mi-a cam pierit.

Toate cele bune!
La cat mai multi bebei frumosi si sanatosi.

36 + sex neidentificat

Mergi la inceput