Prietene la bine si la greu - 126

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:


Floricik,noi tocmai ce am scapat de diaree. De la un scaun pe zi,a inceput sa faca 4-5,unele ca o apa galbena. Am folosit Smecta la inceput,parea ca si-a revenit si nu i-am mai dat,dar a revenit diareea,asa ca am inceput Hidrasec(mie imi place pt ca si hidrateaza) si Linex(probiotic),plus regim alimentar. Astazi a avut 2 scaune perfect normale,dupa ce ieri nu a avut nici unul.
Si Annabelle are putin rosu in gat,dar noua nu ne-a dat nimic pedi....tratam doar tusea(Eurespal) si mucisorii(Vibrocil). A mea nu a vomat,intr-adevar,dar antibiotic atat de repede?

Sfatul meu(neavizat,bineinteles) ar fi sa tratati diarea si sa aveti grija sa consume multe lichide. In afara medicamentului pt diaree,un probiotic ar fi foarte bun,si,bineinteles,regim alimentar.

Ma bucur ca ti-a iesit bine eco! Cu coastele e super funny.
Multa sanatate Emei





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Nici eu nu inteleg de ce sunt unii dr asa fani antibiotic. Si pediatrul e la fel. Urasc chestia asta...vreau daca merg cu copilul la medic sa-i dea un tratament pt ceea ce are si sa stau cu sufletul impacat ca e ok. Nu sa vin acasa sa incep sa caut pe google ca nebuna sa vad daca ce zice dr e bine sau ba. Si sincer nu am puterea sa iau o decizie asa importanta dupa capul meu... Oare s-a gandit ca are o infectie la stomac de i-a dat antibiotic ??


Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Saluti,

Floricik nu stiu ce sa zic cu chistul ala daca e ceva normal, dar asa cum zici si tu, un medic ar trebui sa ne zica tot ce este nevoie fara sa cautam pe goagal. Legat de antibiotic si eu zic sa sari peste, nu poate sa dea un medicament doar pe baza unei presupuneri, sunt niste........ Sanatate multa piticutzei

Smara ma bucur ca ai gasit inca un sfat si mie mi se parea cam aiurea cu pumnul de medicamente

Firicelu sper ca esti mai bine, se pare ca a ajuns febra si la Renus, fara alte simptome, asa ca asteptam si vedem, el este doar tuflit.

La noi partea cu caca este inversa, adica de vreo sapt jumate o tine in bilutze, si desi nu am schimbat nimik in alimentatie, nu stiu ce sa-i fac

Azi a fost si la noi mai frumos dar...daca are febra mama ei de febra.

MAINE VINE TATIIIII acum inteleg mai bine fetele care au tati departe mult timp, este ingrozitor, eu am stat fara el 4 zile intregi pana acum si mi se pare ca a trecut 1 an

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 15+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna seara,
Miany la multi ani cu intarziere,la fel si celor sarbatoriti ieri.
Aseara nu am reusit sa intru.M-a doborat o durere e cap,dupa ce toata ziua am gospodarit.Am facut conserve de dovlecel si fasolica verde si gem de visine.
Smara eu am luat Utrogestan pana in sapt.12 2/zi. pentru ca Geo era putin in afara uterului (asa mi-a explicat=posibilitate de avort).Doamne ajuta a fost ok.Sper sa ajungeti la sfarsit cu bine.Mai e asa putin.
Laura_a Geo are 12kg si 82-83 cred .Asa avea acum o luna.Nu l-am masurat.
Many sper sa nu aiba nimic Vlad.Cea mica a cumnatei a facut un puseu de febra cand a venit acasa (dupa 2 saptamani de stat la munte).Poate e de la schimbarea mediului.Ce inalt e Vlad.
Raluci ma bucur ca se intoarce tati.Cu scosul afara te inteleg.Noi cam toata saptamana stam la curte iar ieri a stat cand afara,cand sub pavilion,cand in ploaie,cand in casa.
Ramonika vreau si eu placinte.
Floricik ma bucur ca esti ok.Ema se face ea bine.
Cory,Lyly si Geo suge mult,dar mai nou pe timp de zi.Noaptea mai putin.Nici eu nu vreau sa il intarc dar simt deja ca ma epuizeaza iar pana la 3 ani nu ma vad alaptand.
Legat de olita:nu da-ti banii pe prostii.Luati o olita ieftina si comoda.Eu am una de la primii pasi la 6 ron,am luat la 80 ron care e fix pix dar a fost moftul meu si copilul doar se joaca cu ea,iar azi a primit o olita la 12 ron gen scaunel.Dupa aia e fascinat.El facea ori pe cea de 80 ron dar sta cam aiurea si curge pipi pe langa ori pe reductor.
Etapta olita vine cand vrea el.La noi a pornit de la faptul ca eu il iau cu mine la wc.Asta nu insemna ca nu face si pe el sau pe jos.Dar daca se scapa un pic vine repede,imi arata si cere sa il asez pe olita.Are zile cand kk nu face decat daca ii pun pampers.Daca vad asta execut.Nu vreau sa il stresez.
Zilele trecute nu a vrut pampersul pe timp de noapte si la 01.00 s-a trezit a facut pipi si a acceptat scutecul apoi s-a culcat la loc.
Dupa amiaza la somn ramane uscat,asa ca eu consider ca e ok sa mergem mai departe cu olita ata cat vrea el.
Nu prea am chef de scris zilele astea.Ma simt obosita.Dar imi trece mie.
Ionela felicitari pentru bebe dezvoltat ok.
Licurici nu te mai plange.Asa era Geo in burtica iar eu dupa ce am nascut nu am stiut ca am copi.Era si este foarte cuminte.Bine acum e putin mai cuceritor si cotrobaitor,dar tot ingeras e.


sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Fetelor , am observat la Vlad, in seara asta cand ne jucam ca are pe talpa piciorului, care este nebronzata, ceva marunt, marunt si des, asa ca nisipul extrafin, asta dupa doua zile de febra mare. L-am luat la examinat pe tot corpul si parca are peste tot, dar este greu vizibil el fiind bronzat foarte tare. Ma gandesc ca ar putea fi roseola, poate intra mamica vreunui fulgusor care a trecut prin asa ceva si ma lamureste si pe mine. Maine sun pediatra, sper sa nu fie in vacanta.
Multumesc


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Many noi am patit asa anul trecut dar petele erau maricele nu ca nisipul fin.Acum are Geo asa ceva pe corp.I-a iesit de dimineata in zona scutecului iar acum e plin tot.Eu ma gandesc la o alergie ceva.I-am dat visine si e a treia zi,deci nu te pot ajuta.Astept sa vad cum e maine.
Lumi am uitat sa iti zic:Geo nu suporta Eurespalul.Mai tuseste si chiar varsa de la el.Nu ar fi mai ok Stodalul?e si homeopat,iar ca ingrediente mi se pare mai ok.(Sa nu te superi pe mine)

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Scurt si la obiect ca is obosita...
Many nu am inteles ce culoare au petele...dak sunt rosii...si zici ca are/a avut si febra...si dak mai are si lipsa de pofta de mancare...eu zic ca este boala Mana picior gura.... ce a avut Ariana...luat de la Andra... Dak are simptomele astea...vezi ca povestise Lalu cum se manifesta...noi am avut o forma mai usoara.
Noi ne-am intors din minivacanta...dar inca nu am revenit la programul vechi...si cu vremea asta nasoala nu am chef de nimik...
Va pupik si weekend placut!

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Salutare!!!
Scurt si la obiect ca is obosita...
Many nu am inteles ce culoare au petele...dak sunt rosii...si zici ca are/a avut si febra...si dak mai are si lipsa de pofta de mancare...eu zic ca este boala Mana picior gura.... ce a avut Ariana...luat de la Andra... Dak are simptomele astea...vezi ca povestise Lalu cum se manifesta...noi am avut o forma mai usoara.
Noi ne-am intors din minivacanta...dar inca nu am revenit la programul vechi...si cu vremea asta nasoala nu am chef de nimik...
Va pupik si weekend placut!

Mami fericita de strumfita


Nu imi dau seama de culoarea petelor, trupul lui fiind bronzat, par mai albicioase, pe talpa piciorului unde nu este bronzat parca sunt rosiatice, dar sunt asa de marunte (cat gamalia de ac) si dese ca tind sa cred ca este pojar (nu stiu denumirea medicala )insa eu sper sa fie roseola, sa scapam usor. Si da, a avut febra si este prezenta si lipsa poftei de mancare dar care s-a instalat imediat cand am ajuns la turci, nu acum. Cred ca noaptea asta va fi cea mai lunga, pana maine cand o sun pe pedi.

Sa va fie de bine minivacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Seara buna

Floricik, imi pare rau ca printesa e bolnavioara.... Eu cred ca i-a dat antibiotic pt rosu in gat( "preventiv".... ce urasc eu cuv asta). Acum na, e greu sa decizi, mai ales ca nu esti langa ea... Eu fara analize nu i-as da.... dar eu deja m-am "calit" la din astea.... Daca as fi in locul tau nu stiu ce as face...
Pupam fetita sa se faca bine repede si mamica sa fie curajoasa

Raluci, imi pare rau ca nu e ok Remus si ca ai aflat cum e cu tati la distanta. Tare mi-as dori ca niciuna dintre cele care nu stiu sa nu afle si sa nu inteleaga cum e. Ei... dar MAINEEEEE!!!!!

Many, ufff... si Vlad bolnavior.... ce zici tu nu-mi suna a roseola, si Mihnea a avut... Probabil e altceva, poate ce spune Strumfy...

Strumfy, bun venit acasa . Odihna placuta! Sper ca v-ati relaxat macat putin


Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ptr. ca nu am somn, va las cateva poze, ca sa aveti cu ce va distra la cafea .

NB


PS Cateva este un fel de a spune, am incercat sa fac o selectie

Mergi la inceput