Caine de talie mica ce poate fi tinut in curte

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Te superi degeaba.
Ciinele habar nu are de ce il pui tu in lant, el nu are logica ta. Pedeapsa e doar din punctul tau de vedere, pentru el e un disconfort din care nu pricepe nimic. Solutiile sunt altele, iti recomand "Cesar the dog whisperer", e destul daca urmaresti 3-4 episoade ca sa iti faci o idee despre cum se "pedepseste" un ciine, e in fiecare seara de la ora 19 pe National Geographic, vinerea sunt cite 2 episoade, intre 19-21, cu reluare intre 22-00. Si ti-o spun fara nici un misto, te-ar ajuta pe viitor sa intelegi cum gindeste un ciine, ca sa iti faci viata mai usoara cu urmatorii ciini.
Eu nu as fi putut niciodata sa dau un animal care a stat 3 ani cu mine in casa. Ciinele pe care "l-am dat" sta la bunicii mei, la 5 km de mine si il vad macar de doua ori pe saptamina, stiu exact in ce conditii sta...si de fapt nici nu pot spune ca l-am dat, a ramas acolo chiar dupa ce noi ne-am mutat inapoi in oras pentru ca, luat iar la apartament, a suferit vizibil. Si ma confrunt prea ades cu oameni care renunta tare usor la ciinii lor.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Te superi degeaba.
Ciinele habar nu are de ce il pui tu in lant, el nu are logica ta. Pedeapsa e doar din punctul tau de vedere, pentru el e un disconfort din care nu pricepe nimic. Solutiile sunt altele, iti recomand "Cesar the dog whisperer", e destul daca urmaresti 3-4 episoade ca sa iti faci o idee despre cum se "pedepseste" un ciine, e in fiecare seara de la ora 19 pe National Geographic, vinerea sunt cite 2 episoade, intre 19-21, cu reluare intre 22-00. Si ti-o spun fara nici un misto, te-ar ajuta pe viitor sa intelegi cum gindeste un ciine, ca sa iti faci viata mai usoara cu urmatorii ciini.
Eu nu as fi putut niciodata sa dau un animal care a stat 3 ani cu mine in casa. Ciinele pe care "l-am dat" sta la bunicii mei, la 5 km de mine si il vad macar de doua ori pe saptamina, stiu exact in ce conditii sta...si de fapt nici nu pot spune ca l-am dat, a ramas acolo chiar dupa ce noi ne-am mutat inapoi in oras pentru ca, luat iar la apartament, a suferit vizibil. Si ma confrunt prea ades cu oameni care renunta tare usor la ciinii lor.
http://pisigri.blogspot.com/Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bravo tie, esti fara cusur. Nu am dat cainele la intamplare, ci la niste prieteni. Putem oricand merge sa il vedem si are conditii ok. Nu mai judeca oamenii asa de usor. Si multam de pontul cu National Geographic, am prins si eu vreo 2 emisiuni. Doar ca avand un copil de 2 luni si jumatate, stau cam prost cu timpul de uitat la tv. A, si nu am zis ca maine ma duc sa cumpar alt caine, doar ma interesam daca exista vreo rasa de talie mica, ce sa reziste la curte iarna. O zi buna!Mami de Miruna si de VladutPoze:
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#

Mergi la inceput

Ok, cum vrei tu. Nu mai insist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

Fetelor si eu am un catel de talie mica...e un mops se vede in poza din profil l-am cumparat acum 5luni el avea doar 7 saptamani...si imi face ff multe pozne...mia mancat varu de pe pereti...cu cablurile sa linistit vad ca nu mai roade dar e ff activ si ff galagios...eu sunt gravida si tre sa nasc luna asta asa ca nu o sa mai am timp de el...si imi este totusi frica sa aduc pe bebe cu catelu in casa...(sa obisnuit mai mult in casa)!Am decis impreuna cu sotul sal dam la dresaj 2 luni de zile...credeti k e bine?a mai dus cineva la dresaj?am inteles ca in fiecare sambata se poate vizita

cuDENNIS GABRIEL DPN 04.08.2011,DR.VIERIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Cainele e ca un copil, trebuie ingrijit si educat. Daca il lasi de capul lui va creste nepoliticos si stricator. Eu am dus cainele meu la dresaj dar nu l-am lasat acolo ci il duceam in fiecare weekend si lucram cu el si cu instructorul. Cheia este sa lucrezi tu cu cainele.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

subscriu, bird70 !

Si eu am fost de fata la lectiile de dresaj.

Ne intalneam cu dresorul in parc si lucram impreuna

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

clauditza, activeaza-ti PM te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Dar ce te faci daca si cainele mai mic roade cablurile?
Nu-i mai simplu daca iei o pisica,un papagal sau o chinchilla?...oops,cred ca ramane doar pisica,ca nici chinchilla nici papagalul n-or sa poata sta in curte...dar nici pisica nu stiu daca poate sta numai afara...sau poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza17 spune:

Lia
Si pisicuta face trasnai , am un caine intre lup si husky si o catelusa mica , soricar si 4 pisici , 3 motani si o pisica , dintre care un motan este foarte obraznic , e cel mai tanar , e birman si crede-ma e foarte nazdravan , rupe perdele , darama lucruri , le mai si sparge uneori .over to you Lia
Revenind la subiect , desi ai zis ca te duci sa-ti iei unul , cainii de talie mica nu prea rezista afara , sau daca rezista nu inseamna ca le si place ,tin minte ca bunicu avea un maidanez , talie medie dar era pufos tare , ei da ala rezista afara , dar un caine de talie mica e cu schepsis ... oricum cred ca vei face alegerea corecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Ralucutza un maidanez (metis) poate fi tinut in curte in orice conditii (vara, iarna). In plus au si un atasament aparte fata de cine l-a salvat de pe strazi.

Mergi la inceput