Caine de talie mica ce poate fi tinut in curte
Raspunsuri - Pagina 2
pisigri spune:
Te superi degeaba.
Ciinele habar nu are de ce il pui tu in lant, el nu are logica ta. Pedeapsa e doar din punctul tau de vedere, pentru el e un disconfort din care nu pricepe nimic. Solutiile sunt altele, iti recomand "Cesar the dog whisperer", e destul daca urmaresti 3-4 episoade ca sa iti faci o idee despre cum se "pedepseste" un ciine, e in fiecare seara de la ora 19 pe National Geographic, vinerea sunt cite 2 episoade, intre 19-21, cu reluare intre 22-00. Si ti-o spun fara nici un misto, te-ar ajuta pe viitor sa intelegi cum gindeste un ciine, ca sa iti faci viata mai usoara cu urmatorii ciini.
Eu nu as fi putut niciodata sa dau un animal care a stat 3 ani cu mine in casa. Ciinele pe care "l-am dat" sta la bunicii mei, la 5 km de mine si il vad macar de doua ori pe saptamina, stiu exact in ce conditii sta...si de fapt nici nu pot spune ca l-am dat, a ramas acolo chiar dupa ce noi ne-am mutat inapoi in oras pentru ca, luat iar la apartament, a suferit vizibil. Si ma confrunt prea ades cu oameni care renunta tare usor la ciinii lor.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
ralucutza77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Te superi degeaba. Ciinele habar nu are de ce il pui tu in lant, el nu are logica ta. Pedeapsa e doar din punctul tau de vedere, pentru el e un disconfort din care nu pricepe nimic. Solutiile sunt altele, iti recomand "Cesar the dog whisperer", e destul daca urmaresti 3-4 episoade ca sa iti faci o idee despre cum se "pedepseste" un ciine, e in fiecare seara de la ora 19 pe National Geographic, vinerea sunt cite 2 episoade, intre 19-21, cu reluare intre 22-00. Si ti-o spun fara nici un misto, te-ar ajuta pe viitor sa intelegi cum gindeste un ciine, ca sa iti faci viata mai usoara cu urmatorii ciini. Eu nu as fi putut niciodata sa dau un animal care a stat 3 ani cu mine in casa. Ciinele pe care "l-am dat" sta la bunicii mei, la 5 km de mine si il vad macar de doua ori pe saptamina, stiu exact in ce conditii sta...si de fapt nici nu pot spune ca l-am dat, a ramas acolo chiar dupa ce noi ne-am mutat inapoi in oras pentru ca, luat iar la apartament, a suferit vizibil. Si ma confrunt prea ades cu oameni care renunta tare usor la ciinii lor. http://pisigri.blogspot.com/Mami de Ilinca (5.03.2009) |
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#
pisigri spune:
Ok, cum vrei tu. Nu mai insist.
clauditza89 spune:
Fetelor si eu am un catel de talie mica...e un mops se vede in poza din profil l-am cumparat acum 5luni el avea doar 7 saptamani...si imi face ff multe pozne...mia mancat varu de pe pereti...cu cablurile sa linistit vad ca nu mai roade dar e ff activ si ff galagios...eu sunt gravida si tre sa nasc luna asta asa ca nu o sa mai am timp de el...si imi este totusi frica sa aduc pe bebe cu catelu in casa...(sa obisnuit mai mult in casa)!Am decis impreuna cu sotul sal dam la dresaj 2 luni de zile...credeti k e bine?a mai dus cineva la dresaj?am inteles ca in fiecare sambata se poate vizita
cuDENNIS GABRIEL DPN 04.08.2011,DR.VIERIU
bird70 spune:
Cainele e ca un copil, trebuie ingrijit si educat. Daca il lasi de capul lui va creste nepoliticos si stricator. Eu am dus cainele meu la dresaj dar nu l-am lasat acolo ci il duceam in fiecare weekend si lucram cu el si cu instructorul. Cheia este sa lucrezi tu cu cainele.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
ingridnen spune:
subscriu, bird70 !
Si eu am fost de fata la lectiile de dresaj.
Ne intalneam cu dresorul in parc si lucram impreuna
Ingrid si Cristi 8 ani
pisigri spune:
clauditza, activeaza-ti PM te rog.
Lia spune:
Dar ce te faci daca si cainele mai mic roade cablurile?
Nu-i mai simplu daca iei o pisica,un papagal sau o chinchilla?...oops,cred ca ramane doar pisica,ca nici chinchilla nici papagalul n-or sa poata sta in curte...dar nici pisica nu stiu daca poate sta numai afara...sau poate?
onutza17 spune:
Lia
Si pisicuta face trasnai , am un caine intre lup si husky si o catelusa mica , soricar si 4 pisici , 3 motani si o pisica , dintre care un motan este foarte obraznic , e cel mai tanar , e birman si crede-ma e foarte nazdravan , rupe perdele , darama lucruri , le mai si sparge uneori .over to you Lia
Revenind la subiect , desi ai zis ca te duci sa-ti iei unul , cainii de talie mica nu prea rezista afara , sau daca rezista nu inseamna ca le si place ,tin minte ca bunicu avea un maidanez , talie medie dar era pufos tare , ei da ala rezista afara , dar un caine de talie mica e cu schepsis ... oricum cred ca vei face alegerea corecta
IonescuOana spune:
Ralucutza un maidanez (metis) poate fi tinut in curte in orice conditii (vara, iarna). In plus au si un atasament aparte fata de cine l-a salvat de pe strazi.