Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Irinuka nu sunt scumpe scutecele alea? Parca retinusem ca sunt semnificativ mai scumpe decat cele normale. Si inca ceva: nu e greu de scos cu kk in el? Nu il murdaresti pe bebe pe picioare?

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata!
Aaaa, stai ca ii ora 1, scuze da nu ma vad din hartii!
Mada sa sti ca si noi folosim de o sapt Libero up and go nr.4 si sunt supeeeer incantata de ei. Cand ii dai jos se rup pe laterale, nu ii dai jos ca pe chiloti, deci nu se murdareste. Si ce imi place e ca nu put ca pampersii cand sunt plini.
Sunt pe aci da tare am de lucru.
Mirelush pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata!

RALUKARA, ce draga mi-esti asa sigura pe tine, cu o vorba buna, un sfat pentru fiecare!! Mi-aduc aminte de tine la inceput, cand abia aflasesi ca esti gravi, cat de nesigura si tematoare erai! Vezi ce face mamicia din om?
Sa fie intr-un ceas bun evenimentul de maine!

SIMO, da, si eu inca visez la treaba cu jobul de acasa, dar e greu asa de la zero si cu finante de inceput mai deloc. Dar mai e pana atunci, cine stie?
Cu apartamentul - da, ne-am hotarat. Acum sa vedem si ce noroc om avea.
Bafta si voua la cautari!
N-am retinut - din toamna Cami ramane la voi? O dai aici la scoala?

MIRELA, nu e o idee rea cu scoala de vara ca aia numai scoala nu e - sunt tot felul de activitati interesante, isi face prieteni noi etc. - nu ii pune nimeni cu burta pe carte

FELICITARI MAMUUUTZ!!! WOW...DAR CUM AI AJUNS CU CEZA LA ORA AIA???

CATALINA, bine ai revenit. Imipare rau pt pataniile spitalicesti, ufff. Acum sunteti amandoua la regim...Sanatate multa!

ZIKI, o a fie totul super, cununie + botez + emigrare, asa cum meritati si asa cum este sufletul vostru!

IRINUKA, pupam baietelul mare care sta in fundulet! Si pe mami, bineinteles!
Mergeti la ANGI?
Chiar, vreau si eu sa vad poze cu pensiunea de la Limanu, are cineva? parca pusese ANGI pe undeva, dar nu mai stiu unde...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Si am uitat dar imi revin io incetut:
FELICITARI MAMUTZ!!!
BINE AI VENIT PUIUT NECTARIE!!!!

Sa cresti mare, voios si sanatos! Si sa fi necolicos!

Abramburika ce ma bucur ca sunteti ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna fetili..moa moa
CE MAI FACETI?

Eu in sfarsit am terminat cu examenele..ma declar woama cu studii superioare..nu imi vine sa cred ca am scapat de toate cu bine!
Am fost de doua ori saptamana asta la Bucuresti..

Plecat duminica seara..intors luni noaptea

plecat miercuri la amiaza..intors joi seara

Marti am fugit la vaccin..noroc ca nu a avut nici un efect negativ

Mamutz!o mie si una de flori pt tine..bine ai venit bebe scump!

In rest..am stat cu capul in carte..zi si noapte..
Sunt mega obosita..dar vine Weekendul si ma voi tavali prin pat

Avem vreme nasoala..ploi si frig de cateva zile..

Atat pe scurt

ma duc sa fca nani juma de ORA!Dupamasa vin la cetit!

AAA!..vreau sa spun ca am sa cer o diploma mica mica pentru fifica mea care nu m-a lasat balta zilele astea si a venit cu mine peste tot..mnacal-ar mama de studenta mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Am dormit de m-am rupt..imi bubuie capul.

Da Roxx..am luat-o de tot pe Cami aici.
am vb azi si o duc de pe 11 la scoala de vara,o luna,
sa socializeze cu copii,sa se joace,plimbe...ii place tare mult intre copii. mai invata cate ceva.
sper ca asa sa se acomodeze mai usor pe urma cu scoala si cu copii de aici.

ma apuc de capitol

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

capitol nou

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

uitati un sistem de hranire asemenator cu cel de la imaginarium
http://www.napati.ro/produse/mancare/Biberon_Nuby_NT_150ml,_din_silicon,_cu_lingurita_din_silicon,_fara_manere,_fara_BPA--32--1.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Irinuka nu sunt scumpe scutecele alea? Parca retinusem ca sunt semnificativ mai scumpe decat cele normale. Si inca ceva: nu e greu de scos cu kk in el? Nu il murdaresti pe bebe pe picioare?

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

irinuka, a propos de scutecele tip chilot, nu vreau sa par stupida, dar vreau sa va dau un tips, pt ca am auzit multe mame ca nu-i folosesc din cauza ca sunt dificil de dat cand face bb kk, ca se manjeste de numa. eu la david am folosit numai chilot de cand a implinit varsta corespunzatoare, iar atunci cand facea kk, ii rupeam in parti si-l schimbam ca pe un scutec normal.
zic si io asa, ca nu mi se pare vreo inventie, dar am auzit motivul asta destul de des.

tot pe site-ul pe care vi l-am trimis mai devreme sunt si scutece de bb bio, pt. cele care tineti la natura (nu ca n-am tine toti), dar mai ales pt. bebeii cu probleme la fundulet, iritatii and co. poate sunt mai ok, eu comand acush un pachet.

pup

Mergi la inceput